Proizvodi

close
sort proizvodi
news

ČIME MUŠKARCI NEGUJU KOSU, BRADU I TELO?

 

 

Muškarci. Već smo pisali da su skloni da negu kose, brade, zapravo svu negu svedu na ono šta pronađu u kupatilu. Crno bela fotografija muškarce duže guste crne brade iz profila

Ako ne moraju sami sebe da snabdevaju  kozmetikom, verovatno će da posluži njen šampon, makar bio napravljen za farbanu kosu. Ako samo moraju da kupuju, dohvatiće sa police u prodavnici prvo što im upali lampicu, najbolje ako to nešto može da posluži i za kosu, za lice i za telo.

Ne treba tako. Postoji kozmetika prvenstveno namenjena muškarcima. Muškoj kosi, licu i telu. Kako sastojcima, tako i mirisom. Međutim, čak i oni sa brkovima i bradom prečesto negu prepuštaju bilo čemu.

Bilo da ste muškarac, bilo da ste supruga, devojka ili prijatelj, predlažemo da razmotrite mušku kozmetiku koja precizno pogađa muške potrebe. Za sebe ako ste muškarac, za njega ako ste nešto drugo. Zašto se ne rešiti peruti u kosi, ostataka neprijatnog izgleda i mirisa u bradi i ne imati lepo negovanu kožu, lica i tela? I zašto pritom ne  mirisati muški?

Brend American Crew među prvima je postavio to pitanje. I ponudio odgovor. Razloga zapravo nema.

 

Šamponi za svaki tip muške kose (i još ponešto)

Za borbu protiv peruti u muškoj kosi, American Crew je razvio Anti Dandruff Shampoo. To je ujedno i najčešći problem muškaraca. Terapijska svojstva firma je razvila specifično za muški skalp i kosu. A o aromi da ne pričamo.

Prikaz Detox American Crew šampona za povremeno pranje kose Ako vas muči drugi učestali problem muškaraca, odnosno ako imate tanku kosu, upotrebite Fortifying Shampoo. Kao i dodatni tretman, Fortifying Scalp Revitalizer, energetski osvežava skalp a kosi dodaje volumen, odnosno vizuelnu gustinu. Oba veoma prijatno i muževno mirišu.

Detox Shampoo dubinski čisti, uklanja sve nataloženo u kosu. A nataloži se svašta: prljavština iz zagađenog vazduha, sopstveno ulje i znoj, kozmetički preparati i stilska pomagala poput gela, voska ili gline. Detox jeste šampon za svaki tip kose, ali je snažan i nije za svakodnevnu upotrebu. Na koncu, šta god u životu koristili, tu je uputstvo.

Za zdravu i svežu kosu umesto umorne i sumorne, tu je dnevni hidrirajući šampon Daily Deep Moisture Shampoo. Deluje na svaki tip kose. Fotografija mladića koji se tušira, kadar gornjeg dela tela

Konačno, za one o kojima smo počeli priču, tu je Classic 3 in 1. Jedno pakovanje, a istovremeno i šampon sa kondicionerom, i šampon za bradu i, konačno kupka. Muški miriše sa nagoveštajem na neke od sastojaka: žalfiju i citrus.

Seda kosa često požuti. Muškarci sa ovog podneblja skloniji su tome zbog prirode kose i pigmentacije. Još ako je neko sedokos i pušač, žuto je izvesno. American Crew Gray Shampoo napravljen je baš za muškarce kojima se to dešava, čak i kada su nepušači.

 

Nega brade i brkova (i, opet, još ponešto)

Brada i brkovi, i to pozamašni ali pažljivo negovani, već godinama su sve popularniji među muškarcima. To, međutim, zahteva dodatnu pažnju. Što je duža, brada je grublja. A čekinjastu bradu i brkove teško je rasčešljati i ošistiti od svega što se u njih skuplja. Pride, kroz nju losioni i ostali preparati za negu kože teško prolaze, pa se pojavljuju ljuspanje i perutanje.

Stoga, i terapijski i preventivno predlažemo Beard Serum za omekšavanje i negu, kao i penu za suvo čišćenje brade. Ovo drugo zapravo bi svaki bradati muškarac trebalo da nosi pri polasku na posao ili u razonodu, jer uklanja mrvice, ljuspice i neprijatan miris. Dovoljna je kratka poseta kupatilu.

Crno bela slika krupnijeg kadra brkatog i elegantnog čoveka koji zavrće svoje stilizovane brkove American Crew proizvodi još mnogo toga i sve samo za muškarce. Losioni i parfemi mogu fenomenalno da zaokruže mirisni identitet muškarca, a tu su i preparati za stilizovanje, brijanje i ostale muške stvari.

Prošetajte po našem web shopu i sigurno ćete pronaći nešto za sebe. Ili za njega. A za bilo kakvo pitanje, tu smo: saveti@vsdtrade.com.

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam