Proizvodi

close
sort proizvodi

O nama

VSD TRADE - FRIZERI KOLEGAMA FRIZERIMA I MUŠTERIJAMA

VSD Trade su osnovali renomirani beogradski frizeri, Vojislav Radivojević i Aleksandar Demić. Ideja im je bila da kolegema profesionalcima, odnosno mušterijama obezbede kvalitetna sredstva za negu kose i rad. Od početka osnovni princip je da nema kompromisa, u ponudi je samo najbolje jer žena za održavanje svoje kose ne prihvata ništa manje od vrhunskog. Svi proizvodi iz ponude salonima dostupna je i profesionalcima i direktnim kupcima koji žele zdravu i kvalitetnu negu.

Okret milenijuma bio je preloman u Srbiji. Nazirao se kraj međunarodnim sankcijama, „snalaženju“ i „krpljenju“ na domaćem tržištu. Voja i Sale su VSD Trade osnovali upravo da svojom paletom proizvoda može da nastupi zvanično i transparentno, garantujući kvalitet i uslugu. Frizeri su konačno, posle cele decenije, mogli da izaberu tačno šta im je potrebno, to da naruče i da dobiju isporuku.

EDUKACIJA O FRIZERSKIM TEHNIKAMA, POSLOVANJU SALONA I PROIZVODIMA

Od prvog dana VSD Trade zastupa samo vodeće svetske brendove. Istovremeno, od prvog dana vodi računa o svakom od svojih više 3.000 frizera u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Severnoj Makedoniji. Tačnije, usluga se ne svodi samo na isporuku traženog šampona, kondicionera, boje i drugih preparata za koloraciju, negu i stilizovanje, makaza ili frizerskog nameštaja – svaki frizer ima pristup i edukaciji, kako o frizerskim tehnikama koloracije, šišanja i nege kose, tako o najnovijim modnim trendovima i unpređenju poslovanja salona.

Pojedini članovi VSD Trade tehničkog tima, kako samostalno tako u timovima principala, drže predavanja i seminare širom Evrope, ne samo u regionu i učestvuju na velikim svetskim frizerskim manifestacijama. Članovi tima, naravno, prolaze obuku Revlon Professional, American Crew i ostalih brendova koje zastupamo.

Program nije zaustavila ni pandemija koronavirusa, samo umesto seminara uživo održavaju se webinari. Prvi, održan 21. Septembra dostupan je na YouTube kanalu VSD Trade. Tu se nalaze i drugi edukativni filmovi. Naredni webinari biće emitovani na istom mestu, a obaveštenje o terminima, kao ostalim novostima i akcijama, biće objavljivana na sajtu i Facebook i Instagram stranicama firme.

VSD TRADE – PORODICA I PRIJATELJI

VSD Trade je porodični i prijateljski posao, u unutrašnjim i spoljnim odnosima. Mada je posao narastao zahvaljujući Vama, klijentima i mušterijama, taj odnos, frizeri kolegama frizerima i mušterijama ostao je nepromenjen. Takav će i ostati, jer poslovanje, zastupanje, ali i rad u frizerskim salonima i edukaciju ubrzano preuzimaju deca, Vojini Una i Veljko i Saletova Anja. Samim tim, deo porodice ostajete i Vi, dragi klijenti i prijatelji.

Voja Radivojević

Sale Demić

Una Radivojević

Veljko Radivojević

Anja Demić

 

VRHUNSKA KOZMETIKA ZA KOSU - VRHUNSKO ZADOVOLJSTVO I POVERENJE

Osim Revlon Professional, u VSD Trade zastupamo i druge proizvođače kozmetike za kosu, tako da pokrivamo sve ženske, ali i muške potrebe. Ne samo u Srbiji, nego i u Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori. Za žene, tu su avangardni Olaplex, čije su proizvode razvili naučnici i luksuzna Alterna. Muškarci isto imaju čime da neguju svoju kosu, bradu i telo, zahvaljujući našoj saradnji sa brendom American Crew.

 

REVLON PROFESSIONAL – STVARAJ SMELO, ŽIVI SMELO

Kada je Revlon Professional pre dve decenije potpisao ugovor o zastupanju sa VSD Trade, bio je to prvi takav sporazum o partnerstvu. I posle dve decenije uživamo poseban status na Revlonovim događajima. Ponosimo se time i raduje nas što i proizvode i trendove možemo da prenesemo našim klijentima i njihovim mušterijama. Linije i paketi Revlon Professional jesu namenjeni profesionalnim frizerskim salonima, ali pojedini preparati za negu kose dostupni su i u direktnoj prodaji. Namenjeni su ženama koje žele da, uz uputstvo stručnjaka - frizera, između poseta salonu same dodatno održavaju i neguju kosu.

Revlon je već 90 godina globalni lider u industriji ulepšavanja. Od prvih proizvoda, laka za nokte i karmina, Revlonu je zdravlje korisnika na prvom mestu. Revlon Professional zdravu kosu vidi kao neizbežan deo glamura svake žene. I to po prihvatljivoj ceni.

 

AMERICAN CREW – I MUŠKARCI ZAHTEVAJU NEGU

Prošlo je vreme kada su muškarci išli do lokalnog brice za šišanje na traci, eventualno i brijanje. Modernom muškarcu zdravlje i stil bitni su isto koliko i ženama. Stilista Dejvid Rakulja rano je shvatio i definisao šta muškarcima treba i 1994. pokrenuo je American Crew. Firma je posvećena negovanju muške kose i brade, ali bez ignorisanja stila. Osim šampona i preparata za kosu i bradu, nudi i ostalu, specifično mušku kozmetiku za telo.

Pritom, brend je prvi u svetu u edukaciji. Svoje inovativne tehnike globalni American Crew All Star Team, u kom je i naša Anja – prenosi  na naše saradnike berbere i muške frizere. VSD Trade zastupa American Crew od 2015. godine.

 

OLAPLEX – NAUKA U SLUŽBI ZDRAVLJA I LEPOTE KOSE

Olaplex je nešto zaista sasvim drugačije. Proizvodi kalifornijske kompanije zapravo su medicinska terapija za vlas, a lepota zdrave kose pre je sporedna pojava nego cilj po sebi. To se vidi i u marketingu kompanije, koja svoje linije jednostavno obeležava rednim brojevima i preparate pakuje u jednostavnu ambalažu. To sebi može da priušti jer rezultati govore glasnije od bilo kakvog pakovanja. Naprimer, zahvaljujući istraživanju, danas crnka zaista odmah može da se preobrati u plavušu.

Pritom, svi preparati Olaplexa sprečavaju oštećenje kose pri upotrebi hemikalija poput blanša i boje, peglanja, sušenja fenom i četkanja. Kosu već oštećenu hemijskim proizvodima poput blanša i boje, toplotom od peglanja i sušenja fenom i samim četkanjem brzo i uspešno leči.

Edukatori iz Olaplexa i, naravno, VSD Trade, na seminarima objašnjavaju kako molekul soli maleinske kiseline obnavlja hemijske veze suve, ispucale i porozne vlasi oštećene toplotom, hemikalijama, četkanjem ili suncem i hladnoćom.

Sve to može i treba da se čuje, možda ponešto i da se shvati. Pre svega, međutim, treba videti i osetiti. Već posle prvog tretmana i najizmučenija vlas dobija nov život, a kosa vraća lepotu. Osim toga, lepo je direktno videti medicinu kako deluje na lepotu. Uz uputstvo je jednostavan za upotrebu i kod kuće i dostupan je u e-prodavnici VSD Trade. Olaplex je osnovan 2014. a zastupništvo smo preuzeli samo godinu dana kasnije.

 

ALTERNA – LUKSUZ ZA ZDRAVU KOSU I ZADOVOLJNU ŽENU

Da VSD Trade prodaje automobile, bili bi tu Mercedes, Audi, Porše i Rols-Rojs. Mi, međutim, prodajemo kozmetiku za kosu. U analogiji sa automobilima,  Alterna je Rols-Rojs. Zašto takva paralela, između hiperluksuznog automobila i kozmetičkog preparata za negu, održavanje i ulepšavanje kose? Jer kosa se posle Alterne oseća poput nekog ko se vozio automobilom kraljeva. Svaki auto može da nas prebaci od jednog mesta do drugog, neki lepše od drugih. Jasno je, međutim, da je vožnja Rolsom posebna.

Alterna svoje preparate spravlja od jesetrinog ili botaničkog kavijara. I uzimanje kavijara i pakovanje obavlja uz punu pažnju prema prirodi i poštovanje evropskih propisa. Firma poseban trud ulaže u spravljanje preparata bez ijednog štetnog sastojka. Formule kalifornijske firme od početka 1997. godine odišu senzualnošću, na dodir i mirisom. Takva je kosa posle tretmana, zavodljiva. Drugima, ali još bitnije, i ženi koja je nosi. Svaki luksuz osim jednog ima svoju cenu. Zdravlje i zadovoljstvo sobom jedini su luksuz koji ne može biti preskup. VSD Trade Alternu zastupa od 2017. godine.

 

MALETTI: INOVACIJA I DIZAJN ZA SAVRŠENO FUNKCIONALNI STIL

Guerrino Malleti je svoju fabriku nameštaja i opreme za frizerske salone pokrenuo u Milanu dok je svet ubrzavao ka Drugom svetskom ratu, 1936. Grupacija Maletti danas je vodeća u proizvodnji za frizere i druge salone lepote, banje i wellness centre. Svoj opstanak i lidersku poziciju na tržištu obezbedila je posvećenošću detaljima i inovaciji. Naime, Maletti je upregao nauku i spojio je sa stilskim pečatom za savršen spoj funkcionalne elegancije. Inovatorski duh proizveo je niz patenata, od prve šamponjere sa stolicom i elektropodizačem oslonca nogu, preko prve fotelje sa masažerom i haube za sušenje infracrvenim svetlom, do niza drugih za bolju ergonomiju gostiju i zaposlenih u salonima. Veliku tržišnu ekspanziju Maletti doživljava svojim linijama za salone 1960-ih. Posle smrti osnivača 1979. godine, naslednici - sinovi Danilo, Guido i Edgardo – promovisali su dizajnere u glavno odeljenje kompanije. Rezultat? Nameštaj Maletti danas se prodaje na svim kontinentima, a među 108 distributera  u svetu, brend u regionu od 2006. zastupa VSD Trade.

 

KASHO, KATANA MEĐU FRIZERSKIM MAKAZAMA

Sečivo. Reč koja će mnogima probuditi asocijaciju na sablju, a mnogima među njima na najmističniji mač od svih: samurajsku katanu. Izrada oštrica za mač u Japanu datira iz X veka, a katana se rodila u XIV. Međutim, u toj zemlji nemaju samo sablje dugu tradiciju, nego sva sečiva. Grupacija Kai Kasho time se bavi duže od veka, od 1908. Pored noževa, medicinskih i industrijskih i mnogo drugih sečiva, danas je među vodećim proizvođačima frizerskih makaza, brijača i druge frizerske opreme. Sve zajedno, Kasho izrađuje više od 10.000 raznih oštrica i svaka se oslanja i na vekovnu tradiciju i na najmoderniju tehnologiju. Frizerske makaze brenda su od klasičnih i pristupačnih, do elitnih, sa patentiranim osovinskim diskom od sintetičkog materijala. Svi modeli, međutim, idu sa doživotnom garancijom. VSD Trade Kasho zastupa od samog osnivanja brenda.

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

 • template keyboard_arrow_right
 • template

 • prod check
  check
 • akcija - 0 % template
  RSD RSD

  Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

  Prihvatam