Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Nega kose muškarca današnjice

 

 

POMADA, MASKA, KREM – ZA KOSU MUŠKARCA DANAŠNJICE

Stilizovanje i kozmetika za kosu su do nedavno, ali zaista do pre samo nekoliko godina, bile skoro isključivo ženski domen. Interes muškarca za sopstvenu kosu i bradu svodio se na održavanje stila iz godine u godinu i eventualno biranje šampona za suvu ili masnu kosu.

Kako je stil 80-ih gubio dah, čikaški frizer Dejvid Rakulja je naslutio da je vreme za promenu. Zatražio je zajam od 25.000 dolara da lansira liniju muške kozmetike za kosu. Dobio ga je i 1994. je pripremio početnu liniju od šest proizvoda: šampon i kondicioner za svaki dan, krem za teksturu, snažan i slabiji gel i pomadu. Svoju firmu nazvao je  American Crew

Krupan kadar vrha muške glave i prstiju druge osobe koja u kosu utrljava pomadu

MUŠKARCI SU SHVATILI: STIL JESTE BITAN

Osećaj da su muškarci zreli da bez ustezanja počnu da se neguju ga nije prevario i posao je munjevito krenuo. Brend i danas čvrsto vodi na svetskom tržištu muške kozmetike. Ponuda se u međuvremenu razgranala i pokriva sve muške potrebe, od šampona za kosu do parfema, i od kozmetike za negu kože, do preparata za održavanje brade.

U našem, prilično tradicionalalističkom regionu, muškarci su pomalo uzdržano prihvatili stilizovanje. Svejedno, šetnja bilo kojim gradom daje dokaz da se to menja. Sve je više trendovski obučenog muškog sveta, sa stilizovanom kosom, bradom i brkovima.

Mlad muškarac glave izbrijane sa strane i kose po sredini podignute gleda u stranu   Danas bacamo pogled na pomade American Crew za učvršćivanje kose i naglašavanje teksture, a u nekom od narednih blogova posvetićemo se bradi i brkovima. Pomade su posebno zgodne za začešljanu kosu, bilo da je na stranu, u klasičnom razdeljku ili zalizanu unazad.

 

ZAMISLITE IZGLED, ZGRABITE, UTRLJAJTE I OBLIKUJTE

Većina muškaraca nosi kraću kosu. Za oblikovanje takve, idealan je Fiber. Puterasto-kremast, diskretnog citrusnog mirisa, ovaj preparat umereno reflektuje svetlost. Malo duža kosa, posebno ona izrazito gusta i sklona talasanju, zahteva Defining Paste. Utrljana u kosu, pomada joj zadržava oblik i po jakom vetru, vraća je u red po skidanju kape, a sve bez traga nekakvog krutog “cementiranja.”

Duža kosa teže se kroti, pa za nju preporučujemo Molding Clay. Snažno drži kosu onako kako je nameštena, uz punu kontrolu oblikovanja. Odaje blagu aromu citrusa i mente. I ovaj proizvod umereno reflektuje, odnosno kosa bude malo sjajnija nego bez njega, ali ne poput nauljene.

Forming Creme je pravi izbor za muškarca koji želi manje primetni učvršćivač. Lagan je i kremast, slabog sjaja. Poput svih proizvoda American Crew, baziran je na vodi, ne na petroleju, te se izuzetno lako nanosi i spira. Ne kruti se pri sušenju, tako da kosa zadržava prirodni izgled i može da se češlja i pre pranja. Zgodan je za naoko nemaran, prirodan izgled kose.

Nasuprot tome, Pomade ni izdaleka ne pokušava da sakrije da je kosa stilizovana. Srednje snažan učvršćivač visokog sjaja. Zamislite modernog Elvisa. Kosa zalizana visoko iznad čela, vlažnog izgleda, ali ne nauljena. Naravno, uz manju količinu, naglasiće pojedninačne pramenove. Slično je sa Groomin Cream, koji po nanošenju čini da kosa izgleda vlažna, ali istovremeno upravljiva. Mlađi zreli muškarac u kariranoj košulji, kose začešljane unazad sa špicbartom gleda u kameru

Boost Powder je zaista fenomenalan proizvod. Stariji muškarci se sećaju da su im berberi na kraju posla posipali talk na kosu. Boost Powder je današnja verzija toga. Kosi dodaje čvrstinu, naglašavajući teksturu i dodajući volumen. Upotrebljiv je i zasebno i kao dodatak drugim učvršćivačima. Efekat? Ublažava sjaj masne kose, povećava joj volumen i tako obogaćuje tanju kosu.

Sve ove pomade i prašak upakovani su u zgodne cilindrične kutijice od po 85 grama. Osim praška, koriste se tako što prstom izvadite manju količinu smese, utrljate je u dlanove i potom u kosu. Postupak može da se ponovi do željenog izgleda. Za sva pitanja, slobodno nam se obratite na saveti@vsdtrade.com.

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam