Proizvodi

close
sort proizvodi

RP MAGNET BLONDES SOFT.LIGHT 60ML

Šifra artikla: 02466

RP MAGNET BLONDES SOFT.LIGHT 60ML

Šifra artikla: 02466

Kategorija: Magnet-tehnicki-proizvodi

Na stanju

Stanje: 39 KOM



favorite
print

Opis

POSVETLJIVAČ BEZ AMONIJAKA za NIŽI NIVO POSVETLJIVANJA od Magnet BondIN System™-a koji štiti i stvara nove veze unutar vlasi, sa zaštitom od 360º protiv eksternih agresivnih sastojaka
Posvetljuje od ½ do 1 nivoa bez dobijanja neželjenih toplih tonova.
Razmera: 1 + 2 60ml Cream + 120 ml Magnet Blondes Ultimate Oil Developer (10 ili 20 VOL).
Način primene:
Nakon tretmana: Isprati sredstvo za posvetljivanje (bez šamponiranja) i isfrotirati kosu. Naneti Soft Lightener smešu brzim potezima svuda po kosi. Vreme delovanja: 5min. Kontrolisati izgled kose i ukoliko je potrebno produžite vreme na još par minuta. Isprati, tonirati, šamponirati, isprati.
Posvetljivanje izrastka izmedju posvetljivanja kose: Na mokru kosu naneti Soft Lightener smešu brzim potezima samo na izrastak. Prosečno vreme delovanja: 5min. Kontrolisati izgled kose i ukoliko je potrebno produžite vreme na još par min. Isprati, tonirati, šamponirati, isprati. Uklanjanje neželjenog tona: nakon celokupnog posvetljivanja kose, isprati bez šamponiranja, isfrotirati kosu, naneti smešu Soft Lightener brzim potezima svuda po kosi. Vreme delovanja: 10min. Isprati, tonirati, šamponirati, isprati.URADITI TEST NA OSETLJIVOST PREPARATA 48H PRE KOLORACIJE NA KOŽI: potrebno je obaviti pre tretmana iako je u prethodnom periodu rađeno farbanje; može se pojaviti na koži glave iritiacija. Ukoliko ste preosetljivi ili niste sigurni, konsultujte se sa lekarom.
Test: sa rukavicama naneti manju količinu farbe i razvijača na unutrašnji deo podlaktice sa flasterom na površini kože oko 2x2cm i neka se osuši 45min, isprati. Ukoliko se pojavi odložena reakcija (nakon 48h) ne nastavljajte sa tretmanom nego se konsultujte sa doktorom.
PREPARATI ZA FARBANJE MOGU IZAZVATI NIZ ALERGIJSKIH REAKCIJA. PAŽLJIVO PROČITAJTE UPUTSTVO ZA UPOTREBU. NE PREPORUČUJE OSOBAMA MLAĐIH OD 16 god. UKOLIKO IMATE PRIVREMENU KANA TETOVAŽU MOŽE DOĆI DO IRITACIJE. SAMO ZA PROFESIONALNU UPOTREBU. KORISTITI UVEK ODGOVARAJUĆE RUKAVICE.

ČUVATI VAN DOMAŠAJA DECE.

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam