Proizvodi

close
sort proizvodi

RP MAGNET BLONDES 9 POWDER 750g

Šifra artikla: 02461

RP MAGNET BLONDES 9 POWDER 750g

Šifra artikla: 02461

Kategorija: Magnet-tehnicki-proizvodi

Na stanju

Stanje: 248 KOMfavorite
print

Opis

POSVETLJUJE DO 9 NIVOA. 

Preparat sa najvećom mogućnošću posvetljivanja iz Magnet BondIN System™-a koji štiti i stvara nove veze unutar vlasi, sa zaštitnim štitom od 360º protiv eksternih agresivnih sastojaka.

Način primene: Pomešati željenu količinu sa Magnet Blondes Ultimate razvijačem 10, 20 ili 30 Vol. dok ne postignete kremastu teksturu. Dodati Magnet Technical Additive prateći tačne instrukcije sa razmerom mešanja kako bi maksimalno zaštitili kosu. Razmera: može varirati od 1:1,5 do 1:2,5 dok je preporučena razmera 1:2
Način upotrebe: Naneti odmah nakon mešanja na suvu i neopranu kosu. Izbegavati nanošenje na već posvetljene delove kose. Isprati temeljno i šamponirati sa Magnetom.
Za izrastak naneti na koren kose, koristeći ne više od 20 Vol. Izbegavati nanošenje na već posvetljene delove kose. Vreme delovanja: do 45min. Proveravati na svakih 5min. Ne koristiti haubu ili drugi vid toplote kako biste skratili vreme tretmana. UPOZORENJE: Temeljno pratiti uputstvo za upotrebu sa prospekta. Izuzetno je opasno koristiti ga u druge svrhe. Ne koristiti metalni alat, koristiti adekvatan razvijač. Ukoliko dođe do iritacije poput svraba, crvenila, osećaja toplote na skalpu glave ili teškog disanja ISPRATI MOMENTALNO. Ukoliko dođe u kontakt sa očima, isprati odmah sa većom količinom vode i konsultovati se sa doktorom. Koristiti preparate u dobro provetrenoj prostoriji. Izbegavati direktno udisanje preparata. Koristiti odgovarajuće rukavice. Skladištiti preparat u hladnoj, suvoj prostoriji, bez vlage, na mračnom mestu, daleko od toplote. Sadrži PERSULFATE, nemojte koristiti ukoliko je vaš klijent alergičan na PERSULFATE. NE koristiti na deci

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

 • template keyboard_arrow_right
 • template

 • prod check
  check
 • akcija - 0 % template
  RSD RSD

  Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

  Prihvatam