Proizvodi

close
sort proizvodi

RP MAGNET TECHNICAL ADDITIVE 300ML

Šifra artikla: 02456

RP MAGNET TECHNICAL ADDITIVE 300ML

Šifra artikla: 02456

Kategorija: Magnet-tehnicki-proizvodi

Nije na stanjufavorite
print

Opis

Rekonstruktivni preparat Magnet BondIN System™ koji štiti i stvara nove veze unutar vlasi, sa zaštitom od 360º protiv eksternih agresivnih sastojaka. Tokom tretmana sa tehničkim preparatima jača kosu i pomaže u postizanju optimalne boje. Način korišćenja: Umešati sredstvo za posvetljivanje sa razvijačem pre nego što se doda tehnički aditiv. Za posvetljivanje naneti 2g za svakih 90g smeše. Posvetliti kosu i isprati. Oprati kosu i tretirati sa Magnet preparatima za negu.
UPOZORENJE: PROČITATI DETALJNO INSTRUKCIJE ZA UPOTREBU. PRATITI RAZMERU ZA MEŠANJE I NAMENU. SAMO ZA SPOLJNU UPOTREBU. NE NANOSITI DIREKTNO NA KOSU. IZBEGAVATI KONTAKT SA OČIMA(ukoliko dodje u kontakt sa očima, isprati sa većom količinom vode). NOSITI ODGOVARAJUĆE RUKAVICE. ČUVATI VAN DOMAŠAJA DECE. SAMO ZA SALONSKU UPOTREBU.

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

 • template keyboard_arrow_right
 • template

 • prod check
  check
 • akcija - 0 % template
  RSD RSD

  Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

  Prihvatam