Proizvodi

close
sort proizvodi

RESTART COLOR DROPS WITH MINIS

Šifra artikla: 02475

RESTART COLOR DROPS WITH MINIS

Šifra artikla: 02475

Kategorija: Restart-color

Na stanju

Stanje: 2 KOM



Cena 2,799.00 RSD

favorite
print

Opis

Limitirana serija RESTART COLOR PURPLE DROPS 50ml koji dolaze u pakovanju sa mini RESTART COLOR PROTECTIVE SHAMPOO od 50ml i RESTART COLOR MELTING CONDITIONER od 30ml.

RESTART COLOR PURPLE DROPS 50ml je formula sa ljubičastim pigmentom i dvostrukim dejstvom koji pomaže u balansu mikroba i neutrališe žutu boju. Pruža maksimalnu neutralizaciju boje i prolepšava boju kose.
Purple drops se mogu mešati sa bilo kojim šamponom, kondicionerom ili maskom. Ove kapi sadrže ljubičaste pigmente i tako neutrališu neželjene žute nijanse, čineći plavu kosu svetlijom, urednijom, lepšom i tonski ujednačenom.
Restart kapi u šamponu ili kondicioneru neguju i održavaju urednom plave nijanse farbane kose koju je izuzetno teško kreirati, posebno na prirodno tamnim kosama. Održava boju lepom i ujednačenom do narednog farbanja.

RESTART COLOR PROTECTIVE SHAMPOO 50ml- Micelarni šampon sa dvostrukim dejstvom koji stvara kremastu penu, pomaže u balansu mikroba skalpa i štiti farbanu kosu. Formulu čini ekstrakt prirodnog
Akai Antioksidansa. Sprečava ispiranje boje kod farbane kose.

RESTART COLOR MELTING CONDITIONER 30ml- Kondicioner sa dvostrukim dejstvom, pomaže u balansiranju mikroba skalpa i štiti farbanu kosu od oksidativnih agenasa. Pojačan sa prirodnim akai ekstraktom, zaglađuje kosu i daje joj dodatni sjaj.

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam