Proizvodi

close
sort proizvodi

RESTART COLOR PURPLE DROPS 50ml

Šifra artikla: 02422

RESTART COLOR PURPLE DROPS 50ml

Šifra artikla: 02422

Kategorija: Restart-color

Na stanju

Stanje: 38 KOM



Cena 2,799.00 RSD

favorite
print

Opis

Formula sa ljubičastim pigmentom i dvostrukim dejstvom pomaže u balansu mikroba i neutrališe žutu boju. Pruža maksimalnu neutralizaciju boje i prolepšava boju kose.

Benefiti: Ljubičaste kapi namenjene su plavoj kosi. Mogu se mešati sa vašim proizvodima za negu kose kako biste prilagodili ton na svetloj kosi. Neutrališe nepoželjne tonove.

Korišćenje: Pritisnite dno dozera da ispadaju pojedinačne kapljice. Broj kapljica koji je potreban zavisi od nijanse kose I nivoa neutralizacije koji je potreban. Mešati sa šamponom, kondicionerom ili maskom I naneti na kosu. Isprati temeljno I oprati ruke posle nanošenja.

Sastojci: Aqua/Water/Eau, Propylene Glycol, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Ethoxydiglycol, Hydroxyethylcellulose, Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Disperse Blue 377, Disperse Violet 1 .Y00545


go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam