Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Ne damo letu da ode!

 

Wet look je jedna od najlakših frizura koju možete da napravite uz malo truda. Međutim, može biti teško pronaći prave proizvode da biste dobili savršen izgled mokre kose. Zato vam dajemo nekoliko trikova koji će vam pomoći da na najjednostavniji način postignete ovu frizuru i pronađete prave proizvode koji će, bar u vašoj kosi, još neko vreme “zarobiti” leto.

Tajna ove frizure je slojevitost proizvoda za stilizovanje. Međutim, nemojte preterivati sa nanošenjem proizvoda koji će na vašoj kosi stvoriti talog koji će je nepotrebno opteretiti. Prekomerna upotreba proizvoda za stilizovanje takođe može dovesti do iritacije kože glave ili pojave alergijskog kontaktnog dermatitisa. Zato je važno da pronađete kvalitetne proizvode koji će zadržati vlažan izgled  kose tokom celog dana i koji će, u kombinaciji sa nekoliko alatki za oblikovanje kose, vašu frizuru učiniti neodoljivom.

Šta vam je potrebno za efektan (i održiv) wet look?

·         Češalj sa širokim zupcima: Češalj sa širokim zupcima pomoći će vam da razdvojite i ravnomerno rasporedite proizvode po celoj kosi.

·         Gel za kosu: Gel za kosu je glavni proizvod za elegantan izgled mokre kose. Omogućava dugotrajnu frizuru, a kosi daje definiciju. Probajte Pro You The Amplifier Substance za više volumena, manje frizza i definisanu frizuru koja će trajati sve dok vi to želite. 

Krema za kosu: Kreme za kosu su odlični proizvodi koji vašoj kosi pružaju gladak i prirodan sjaj. Kreme za kosu takođe pomažu u sprečavanju ispucalih vrhova i idealne su za one sa suvom, talasastom i kovrdžavom kosom. Obezbedite svojoj kosi poseban tretman uz Alterna Caviar CC Cream, jedinstveni proizvod koji se ne ispira, a koji kosu čini savršeno zaglađenom, hidriranom, sjajnom i mekom, uz lagano učvršćivanje.

·         Sprej za sjaj: Sprej za sjaj će pomoći da vaša mokra kosa izgleda blistavo i negovano. Sa Pro You The Setter Hairspray, vaša kosa će dobiti neverovatan sjaj, bez mašćenja i otežavanja vlasi.

·         Lak za kosu: Lak za kosu je odličan izbor ukoliko želite da vam frizura potraje, a posebno ukoliko koristite Caviar Professional Styling High Hold Finishing Spray za jako učvršćivanje kose. U pitanju je sprej koji se brzo suši i omogućava dugotrajnu frizuru bez krutosti ili perutanja kose. 

Kako da postignete wet look?

·         Operite i osušite kosu peškirom

Prvi korak da postignete izgled mokre kose je da operete kosu. Osušite kosu peškirom pre upotrebe bilo kog proizvoda za kosu zato što je najbolji način da dobijete teksturu kose koja izgleda mokro da proizvode nanosite na kosu koja je napola osušena. Budući da mokra kosa neće apsorbovati nijedan od proizvoda za kosu kako bi se postigao taj izgled mokre kose, bolje je osušiti kosu peškirom pre upotrebe ovih proizvoda.

Peškir je odličan za one sa ravnom kosom. Ukoliko imate talasastu ili kovrdžavu kosu, najbolje je da koristite komad mekše tkanine (recimo, majicu) za sušenje kose, kako biste kontrolisali kovrdžanje.

 

·         Nanesite mešavinu gela i kreme

Gel za kosu je odličan za povećanje čvrstoće vaše kose, dok krema za kosu daje volumen i vlagu. Kombinovanje ova dva proizvoda pomoći će da vaša frizura ostane « na mestu », bude sjajna i mekana na dodir.

Ukoliko imate kratku kosu, nanesite mešavinu gel-krema od korena do vrhova. Ova metoda će vam pomoći da vaša kosa bude zaglađena uz vlasište. Za kosu srednje dužine i dužu kosu, nanesite mešavinu gel-krema od korena do sredine dužine kose kako biste postigli efekat nalik onome koji dobijate kada se vaša kosa prirodno suši nakon pranja.

Ako je vaša kosa tanka i ravna, koristite manje količine gela i kreme. To će pomoći u održavanju volumena, uglavnom u blizini korena. Za kovrdžavu I talasastu kosu preporučujemo nešto veće količine gela i kreme nego inače. Kosa će biti hirdirana i upravljiva I, što je najvažnije, pomoći će vam da obuzdate neželjeno kovrdžanje. 

·         Dodajte sjaj

Da biste postigli dodatni zalizani izgled, možete koristiti češalj sa finim zupcima. Češalj sa širokim zupcima pomoći će vam da postignete prirodan izgled, povući će kosu sa lica i pomoći u definisanju talasaste kose. Kada se mešavina gela i kreme osuši na kosi, možete da nanesete sprej za dodatni sjaj po celoj kosi koja će na taj način izgledati vlažnije i privlačnije.

·         Lak za kosu

Nanošenje gela, kreme i sjaja učiniće da kosa izgleda vlažnije I blistavije. Da bi izgledala još vlažnije, možete naneti lak za kosu pre nego što se svi prethodni proizvodi potpuno osuše.

Wet look se, bez ikakve dileme, vratio na velika vrata – na crvene tepihe, ali i kao omiljeni letnji stil. Sve što vam je potrebno je malo strpljenja i kvalitetni preparati za stilizovanje kako biste postigli ovaj ležerni, a opet tako upečatljiv izgled. Možete da zagladite svoju “mokru“ kosu, prebacite je na jednu stranu ili vežete u konjski rep – u svakom slučaju, garantujemo da ćete izgledati fenomenalno. A i produžićete sebi leto, makar toliko koliko vam traje frizura. 

 

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam