Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Magnet linija - drugi deo

 

Magnet linija je proizvedena u skladu sa najsavremenijom tehnologijom. Pogodna za svaki tip kose i blagotvorna, garantuje maksimalan učinak, kao i zadovoljstvo vaših mušterija. Ponuda je široka – u prvom delu ovog bloga smo govorili o posvetljavanju kose, a sada ćemo se pozabaviti proizvodima za stilizovanje i regeneraciju. 

Da li Magnet Blondes blanš može da se koristi na bilo kom tipu kose?

Ključna stvar pre svakog tretmana posvetljavanja kose je detaljna procena njenog stanja. Magnet Blondes nikako ne sme da se koristi na preosetljivoj ili oštećenoj kosi. Kad niste sigurni, testirajte snagu vlasi. Ako je kosa osetljiva, uradite Magnet Ultimate Reconstructing kao pred-tretman da biste je ojačali. Zatim nanesite Magnet Ultimate Pre-Technical Equalizer. Onda možete da radite posvetljavanje.

Mogu li se ovi preparati za posvetljavanje koristiti zajedno sa drugim Magnet proizvodima?

Da, ove blanš formule su kreirane da mogu da se koriste sa Magnet Ultimate Oil Developers linijom. Kombinacija tih preparata poboljšava teksturu kose, daje joj svežinu i fleksibilnost i pruža svu potrebnu negu.

Kada se koristi Magnet Ultimate Soft Lightener Cream?

Nanesite ga na kosu ukoliko je potrebno ukloniti zaostale tople tonove nakon posvetljavanja, da biste dobili ujednačeniju boju. Takođe se koristi za smanjenje kontrasta između pramenova i baze. 

Koji preparati su namenjeni upotrebi sa Magnet Ultimate Soft Lightener Cream-om?

Možete da koristite Magnet Ultimate Oil Developers 10 Vol. (3%) i 20 Vol (6%), po potrebi.

Kada se koristi Magnet Ultimate Post-Technical šampon?

Magnet Ultimate Post-Technical šampon je najdelotvorniji nakon tretmana kose. Služi da održi njenu pH vrednost, očuva strukturu vlasi i da ukloni naslage minerala.

Mogu li da zamenim Magnet Ultimate Post-Technical tretman nekim drugim tretmanom?

Magnet Ultimate Post-Technical tretman je najbolje uraditi nakon stilizovanja kose. Specijalno je napravljen za hemijski tretiranu kosu i sadrži sastojke koji formiraju nove veze i ojačavaju vlasi. Preporučuje se da odleži u kosi 5 minuta nakon stilizovanja.

Da li Magnet Ultimate Daily Fix&Shield može da se koristi kao zamena za druge preparate za stilizovanje?

Ne, Magnet Ultimate Daily Fix&Shield je blag leave-in preparat koji štiti kosu i kožu glave od štetnih spoljnih materija. Takođe sadrži sastojak koji popravlja i stvara nove veze, što smanjuje frizz efekat i čini kosu lakšom za češljanje. Nanosi se na vlažnu kosu pre nego što se stavi bilo koji drugi leave-in preparat ili sredstvo za stilizovanje, ili na suvoj kosi ujutru.

Koliko se često koristi Magnet Ultimate Daily Fix&Shield?

Magnet Ultimate Daily Fix&Shield je bezbedan za svakodnevnu upotrebu. Obično se koristi posle svakog pranja, da očuva snagu vlasi i zaštiti kosu od štetnih materija iz okruženja. Formula je blaga i može da se koristi sa bilo kojim preparatom za stilizovanje.

Šta je Magnet Ultimate Reparative Melting Balm?

Ovaj preparat preporučujemo kao poslednji korak tretmana oštećene kose. Služi da je oporavi, učini lakšom za stilizovanje, smanji frizz efekat i da joj da sjaj. 

Smem li da koristim Magnet Ultimate Daily Fix&Shield i Magnet Ultimate Reparative Melting Balm u istom tretmanu?

Da. Preporučujemo ovu kombinaciju kada radite na ozbiljno oštećenoj kosi, da biste je ojačali i zaštitili je od štetnih materija iz okruženja.

 

Izostavili smo nešto? Slobodno nam se obratite na saveti@vsd.com .

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam