Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Magnet linija – revolucija u vašem salonu

 

Revlon Professional vam ponosno predstavlja svoju najnoviju liniju, pogodnu za svaku vrstu tretmana i svaki tip kose. Magnet preparati će zauvek promeniti vaš način rada. Jeste li spremni da zakoračite u budućnost? 

Ova linija se služi modernim BondIN sistemom, koji je namenjen regeneraciji, zaštiti i dubinskoj nezi kose u nekoliko koraka. Oporavlja krhke vlasi i jača ih iznutra i spolja. Takođe stvara sveobuhvatni zaštitini sloj na hemijskoj tretiranoj kosi, da je zaštiti od štetnih spoljnih faktora poput zagađenja.

Magnet linija nudi i Magnet Blondes, preparate za posvetljavanje kose kojima možete dobiti čak devet različitih nijansi.

Kako spoljni faktori utiču na rezultat farbanja?

U zavisnosti od teksture vlakna i spoljnim faktorima kojima je izložena, kosa može da upije najrazličitije štetne materija iz okruženja. To je može oslabiti, izazvati frizz efekat, učiniti je neukrotivom ili beživotnom. Tokom tretmana, hidrogen-peroksid i nevidljive čestice metala koje su se nakupile u kosi dovode do hemijske reakcije koja stvara slobodne radikale koji ozbiljno škode vlasima. Drugim rečima, imaju vrlo nepovoljan uticaj na tretman i značajno smanjuju kvalitet i postojanost željene boje.

Više o tome kako zagađenje utiče na kosu možete da pročitate ovde

Zašto je važno koristiti sve proizvode iz Magnet linije?

Magnet linija je posebno proizvedena da zaštiti, očuva i oporavi kosu – bilo to pre, tokom ili nakon bilo kog tretmana. Upotrebom odgovarajućih Magnet proizvoda na svakom koraku se postižu svi blagotvorni efekti BondIN sistema.

Kada se koristi Magnet Ultimate Pre-technical Equalizer?

Trebalo bi da se koristi pre svakog tretmana, da zaštiti najporoznije delove kose i kože glave. Time se ujednačava kvalitet strukture vlasi, što će omogućiti optimalan rezultat tretmana.

Zašto da koristim baš Magnet Ultimate Technical aditiv? Mogu li da ga zamenim nekim drugim aditivom?

Magnet Ultimate Technical Additive deluje kao i svaki aditiv iz ove kategorije – štiti vlakna, čuva veze između njih i pomaže pri stvaranju novih. Ali za razliku od drugih aditiva, pruža dodatnu zaštitu od zagađenja i drugih spoljnih faktora. To postiže tako što neutrališe metale i sprečava javljanje slobodnih radikala, čime se bolje štite vlakna, te je farbanje i posvetljavanje kose mnogo efikasnije.

Može li se raditi posvetljivanje kose bez upotrebe Magnet Ultimate Technical aditiva?

Nijedan Magnet Blonde blanš ne sadrži sastojak za vezivanje. Zato vam preporučujemo da ga mešate sa Magnet Technical aditivom da biste postigli efekat BondIN sistema, da bi tretman imao najbolji rezultat. 

Šta je Magnet Ultimate Reconstructing Service?

On predstavlja glavni korak pre svakog tretmana ili između tretmana kose. Radi se na veoma oštećenoj i osetljivoj kosi. Svrha mu je da ojača kosu, kako bi bila spremna za predstojeći tretman.

Mogu li da upotrebim Magnet Blondes Powder 7 i Magnet Blonde Powder 9 pri svakoj pripremi za posvetljenje? Kada se koristi koji?

Da, oba proizvoda su namenjena pripremi za posvetljenje, koju god tehniku da koristite. Za koji ćete se tačno opredeliti zavisi od boje kose na kojoj radite i koliko svetao rezultat želite da postignete. Magnet Blondes Powder 9 daje najsvetlije tonove (čak devet mogućih nijansi) i odlično deluje na tamnoj kosi. Blondes Powder 7 može dati sedam nijansi i pogodniji je za svetliju kosu.

Da li Magnet Blondes Powder 7 sadrži amonijak?

Ne, u osnovi ima kalijum persulfat – moćan, visoko rastvoriv oksidant.

Više na temu Magnet linije u drugom delu ovog bloga, a sa dodatnim pitanjima nam se u međuvremenu možete obratiti na saveti@vsdtrade.com.

 

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam