Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Najlepše frizure za plažu

 

Gotovo da nema osobe koja ne voli plažu, pesak i izležavanje na suncu. Ono što ne volimo je šta dan na plaži uradi sa našom frizurom. Za one od nas koji ne izlaze iz mora sa savršenim loknama poput onih u reklamama sa vrhunskim modelima, dan na plaži može da bude priličan izazov.

Bez obzira na vaš tip kose, niko nije pošteđen od problema sa kosom na plaži. Dobra vest je da svoju kosu možete da savladate sa nekoliko frizura koje će izdržati sve izazove dana provedenog na plaži. Od savršenog konjskog repa do kovrdžave kose, dajemo vam jednostavne savete za frizure na plaži koje možete koristiti za svoju sledeću morsku avanturu.

Pogledajte naše predloge najboljih frizura za plažu koje će potpuno osvežiti vaš izgled ovog leta.

Konjski rep i marama

Ako volite dodatke za kosu, sigurno će vam se svideti ova frizura. Sa konjskim repom vezanim efektnom maramom izgledaćete sveže i sa stilom bilo da ležite na pesku ili uživate na talasima. Možete vezati rep bilo kakvom maramom, ešarpom, ili šalom, bez potrebe da koristite toplotne uređaje ili previše preparata za stilizovanje.

Kosu skupite u visoki rep, a maramu presavijte po dužini. Omotajte je oko osnove repa tako da obe strane budu jednake i zavežite je u čvor (ili mašnu, ukoliko je dovoljno dugačka). Ivice možete pričvrstiti ukosnicama, a za opušteniji izgled, dozvolite da ivice slobodno ležerno padaju i lepršaju na vetru. Ono što je sjajno u vezi sa ovom frizurom je to što je pogodna za bilo koju teksturu kose i možete je nositi ceo dan – od plaže do večernjeg izlaska.

Da biste je osvežili nakon kupanja u moru, koristite regenerator ili masku koji se ne ispiraju. Nanesite ih na krajeve kako bi vaša kosa ostala hidrirana i kako biste je lakše raščešljali. To će kosu učiniti glatkom i lepršavijom, a vas spremnim za večernji izlazak. Preporučujemo UniqOne Lotus, masku u spreju koja se ne ispira i može da se upotrebljava i na mokroj i na suvoj kosi. Ova maska predivnog letnjeg mirisa obnavlja suvu i oštećenu kosu, pojačava sjaj kose i ima anti frizz dejstvo, pruža termalnu zaštitu, štiti boju pomoću UVA & UVB filtera, omogućava lakše raščešljavanje kose, čini frizuru dugotrajnijom, a kosu svilenkastom i mekom. 

Pletenice

Ako ste ljubitelj pletenica, zašto ne biste upotpunili svoj letnji izgled ovom frizurom? Za one sa dugom kosom, vezivanje kose i držanje kose dalje od lica može biti izazov tokom dana na plaži. Sa pletenicama, vaša kosa će izgledati kao da ste uložili mnogo vremena u nju. Zapravo, sve što treba da uradite je da očešljate vlažnu kosu i podelite je po sredini od temena do potiljka i napravite pletenice sa obe strane. Kao završnicu, koristite neki od preparata za stilizovanje koji se ne ispiraju. Isprobajte Restart Hydration Drops i obogatite svoju negu vitaminom B5. Ove kapi deluju i protiv frizz efekta, a kosu čine zaglađenom, sjajnom i zdravom.

Rolnice

Ne samo da su rolnice sa cimetom savršena poslastica nakon plaže, već su i inspiracija za jednu od naših omiljenih frizura za plažu. Ovaj stil koristi prednost razbarušenog efekta koji slana voda ima na prirodnu teksturu kose i pretvara je u fantastičnu punđu. Počnite tako što ćete kosu skupiti u visoku, ležernu punđu. Uzmite šal i savijte ga u dugačak, tanak pravougaoni oblik. Omotajte šal oko potiljka i zavežite ga napred, pazeći da oba kraja budu jednaka kada pravite čvor. Zavežite ga još dva puta nagore da biste stvorili „valjak“ u sredini šala. Krajeve u šal iza ušiju. Ukoliko je potrebno, pričvrstite labave krajeve ukosnicama ili koristite neki od preparata, poput Caviar Working Hairspray koji kosu čini fleksibilnom ,pruža trajnu frizuru, otpornu na vlagu, pomažući kosi da se bori protiv preranog starenja.

Ovakva punđa ističe prirodnu teksturu vaše kose, ali je i ostavlja izloženom štetnim efektima soli, peska, vetra i sunca. Ukoliko krajevi deluju suvi na dodir nakon dana provedenog na plaži, omekšajte ih odgovarajućim regeneratorom ili maskom. Teško da ćete naći bolji izbor od Caviar Replenishing Moisture Masque, intenzivnog tretmana za hidrataciju koji kosi pruža vlagu koja joj nedostaje i pomaže svakom pramenu da zadrži vlažnost, poboljšavajući opštu glatkost i poslušnost kose i čineći je glatkom i svilenkastom. 

Bilo da su pletene, u punđi ili u repu, ove jednostavne frizure za plažu su odlične za negovan i atraktivan izgled na plaži bez ulaganja previše napora. Kombinujte ih sa pravim proizvodima za negu i stilizovanje kose i više nećete morati da brinete za savršenu frizuru na plaži.

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam