Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Savršeno leto uz QIQI

 

Održati kosu zdravom, sjajnom i stilizovanom tokom leta je ozbiljan izazov. Sunce, vetar, slana voda i hlor mogu oštetiti i oslabiti kosu, ostavljajući je suvom i bez sjaja. Pored toga, većina žena koristi neku vrstu hemijskog tretmana na svojoj kosi, kao što je farbanje, ili uređaje poput pegle za kosu, a uz izlaganje suncu, zaista je potrebno kosi obezbediti adekvatnu negu.

Verovatno ste već isprobali brojne proizvode i tretmane koji su obećavali savršeno glatku, svilenkastu kosu, bez kovrdžanja ili sjajne, definisane lokne. Verovatno ste i skeptični (i mi smo) kada čujete za još jedan takav proizvod. Međutim, otkako se najnovija zvezda QIQI Vega pojavila u frizerskim salonima, potpuno je promenila naše stavove o trajnom stilizovanju kose. I više od toga!

Veliki broj zadovoljnih klijenata je već isprobao QIQI Vega tretmane i prilično su impresionirani revolucionarnom tehnologijom. Bilo da je u pitanju ravna, talasasta ili kovrdžava kosa, Vega uspeva da definiše prirodno kovrdžavu kosu, poveća upravljivost uz smanjenje kovrdžanja, a ravnu kosu učini savršeno glatkom i sjajnom.

Ukoliko imate prirodno kovrdžavu kosu, sigurno želite da tokom vrelih letnjih dana na moru zadržite najbolju verziju svojih lokni. Sa druge strane, oni sa ravnom kosom žele da povećavaju upravljivost i eliminišu kovrdžanje. QIQI je idealan tretman za one koji žele da povrate kontrolu nad svojom kosom, zadrže volumen, povećaju sjaj i upravljivost i opušteno uživaju u letu bez brige za frizuru.

Osim toga, revolucionarni QIQI tretman za ispravljanje je otporan na znoj, vlagu i vlažne uslove i ne sadrži hemikalije ili konzervanse. Možete nastaviti da uživate u lepoj kosi svaki dan čak i nakon plivanja u moru ili bazenu. Ovi optimalni tretmani za kosu ne samo da će transformisati vašu frizuru, već će istovremeno osvežiti i podmladiti vlas. 

QIQI je idealan za  sve tipove kose, uključujući sitne ili krupne prirodne kovrdže, talasastu, ravnu, pa čak i tanku i oštećenu kosu. Smanjuje vreme potrebno za feniranje, unapređuje teksturu kose i rešava vas problema sa neželjenim kovrdžanjem. QIQI tretmani su:

·         prijatnog mirisa

·         bezbedni za upotrebu i bez štetnih sastojaka

·         idealni za odravanje frizure preko leta - bez ograničenja u smislu farbanja kose, kupanja u bazenu ili moru, vezivanja kose ili pranja istog dana

·         veoma efikasni u revitalizaciji i podmlađivanju kose

·         namenjeni svim tipovima kose, uključujući kovrdžavu, ravnu ili talasastu, pa čak i farbanu ili hemijski tretiranu kosu.

·         otporni na znoj, vlagu ili nepovoljne klimatske uslove

·         veganski

QIQI obezbeđuje maksimalnu upravljivost kose, budući da aktivni sastojci rade iznutra, trajno menjajući teksture kose, za razliku od keratinskih tretmana koji oblažu kosu spolja i daju privremene rezultate. Tri različite varijante tretmana pružaju mogućnost personalizovane promene teksture.

·         Thick & Coarse

·         Thin & Damaged

·         Wavy & Curly

Sa ove tri različite verzije koje pokrivaju skoro svaki tip kose, možete da budete sigurni da ćete postići trajne rezultate. Bogate su sastojcima za regeneraciju i sjaj, upakovane u sofisticirane kesice za jednokratnu upotrebu, a kosu čine neverovatno mekom sa rezultatima koji ostavljaju bez daha.

Leto i boravak na moru mogu biti pravi test za vašu frizuru. Vetar, slana voda, pesak, toplota, vlaga…istina je da ovi faktori mogu zaista loše da utiču na izgled i zdravlje vaše kose. QIQI je bezbedan i veoma efikasan način da ovog leta sa ponosom šetate svoju novu, savršenu frizuru. Ovaj veganski tretman pruža trajnu promenu, bez oštećenja ili bilo kakvih štetnih posedica, a vaša kosa će to pokazati više nego hiljadu reči.

Napomena: QIQI VEGA tretmani su namenjeni isključivo za upotrebu u frizerskim salonima.

 

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam