Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Savršene frizure za letnja venčanja

 

Od samog venčanja do prvog plesa, vaš poseban dan biće ispunjen romantičnim detaljima, od svadbene dekoracije, do haljine i frizure. Bilo da se radi o razbarušenim, ležernim talasima, podignutoj kosi, savršeno isfeniranoj, ravnoj kosi ili nežnim, cvetnim ukrasima, frizura za venčanje može se kreirati na naizgled bezbroj načina. 

Želite da vam se vide ramena? Napravite romantičnu kombinaciju ležerne punđe i pletenica koje uokviruju lice. Volite boho stil? Ukrasite svoje bujne kovrdže cvećem i listićima za bajkoviti izgled. Ukoliko ste skloniji minimalizmu, vaša savršeno ošišana i stilizovana piksi frizura u kombinaciji sa upečatljivom haljinom sigurno će biti nešto o čemu će vaši gosti dugo pričati.

Ukoliko vam nedostaje inspiracija, pogledajte neke od naših predloga za svadbene frizure koje će se pamtiti. 

Kada su u pitanju svadbene frizure, šinjon ostaje klasika s razlogom. Jednostavno zagladite kosu unazad i zakačite je u jednostavnu i elegantnu nisku šinjon punđu. Možete da dodate pletenice ili izvučete neki pramen ili je ukrasite raznim dodacima: ukrasnim češljem, neobičnim ukosnicama, pa čak i perlicama. U svakom slučaju, sa ovom frizurom ne možete da pogrešite, jer idealno pristaje uz gotovo sve tipove kose i oblike lica. Kako biste izbegli pojavu neželjenih “antenica” i omogućili svojoj kosi da zaista zablista na vaš veliki dan, koristite Revlon Professional PROYOU The Fixer Shiled sa kojim će vaša frizura ostati na mestu u toku celog dana.

Verovatno ste već primetili veliki povratak blowout frizure po uzoru na šezdesete godine, odnosno način sušenja kose kojim se volumen postiže bez upotrebe uvijača ili prese za kosu. Svilenkasto glatka, zanosno lepršava i ležerno prebačena na jednu stranu, vaša kosa će izgledati raskošno i glamurozno. Za zanosnu frizuru, probajte Revlon Professional PROYOU The Amplifier Bump, laganu formulu za povećanje volumena, bez otežavanja i oštećenja.

Možda zvuči previše svakodnevno i obično, ali visoki konjski rep može da bude odličan izbor za venčanje, posebno za one sa dugom i ravnom kosom, posebno ako mu dodate detalje poput satenske trake, elegantne šnale ili češlja. Takođe možete da kombinujete blowout frizuru i konjski rep i napravite romantični talasasti konjski rep. Savršeno glatka kosa sa prednje strane i bujni talasi uhvaćeni u rep upotpuniće vaš izgled neodoljivim šarmom. Ostaje još samo da vaša kosa zablista, a to ćete postići pomoću My Hair My Canvas Glow Crazy Shine bustera za postizanje ultimativnog sjaja, mekoće i upravljivosti kose. 

Boho frizure su veoma zahvalne, jer odgovaraju različitim dužinama kose. Bilo da se odlučite da vam kosa bude podignuta ili spuštena, romantične pletenice, glamurozni talasi ili neobične punđe upotpunjene cvetnim vencem ili samo jednim cvetom, biserima ili dijademom omogućiće vam da zablistate punim sjajem na svom venčanju. Poseban kvalitet boho stila je to što spaja moderno i starinsko i što su sve kombinacije i varijacije dozvoljene. Za savršenu teksturu i dugotrajni stajling, odaberite My Hair My Canvas Any Way Texture Spray koji definiše prirodne talase i celokupnu frizuru i štiti kosu od vlage do 24 sata.

 

Kratka kosa takođe daje brojne mogućnosti, a za trendi i glamurozan izgled možete da koristite dodatke poput vela, cvetova, šnalica, venčića, bisera i slično. Možete da stilizujete svoju bob frizuru uz pomoć talasa ili pletenica, pričvršćivanjem jedne strane ili čak i podignutom kosom. Skrivene šnale, ukrasi i odgovarajući proizvodi omogućiće vam da kreirate savršenu frizuru, posebno ukoliko imate podraslu bob frizuru, odnosno lob. Elegantno podignuta kosa uz adekvatno stilizovanje učiniće da se osećate neodoljivo. Za bolji efekat koristite My Hair My Canvas Soaring High Volumizing Blowout Mist, veganski sprej koji kosi daje volume i sjaj i kontroliše stvaranje kovrdžica do 72 sata. 

 

Za koju god frizuru da se odlučite, važno je da se dobro osećate. Nadamo se da smo vam makar malo pomogli u odabiru savršene frizure za vaš poseban dan. Želimo vam najlepše i nezaboravne trentke koje ćete pamtiti celog života.

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam