Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Idealna frizura za dejt na Dan zaljubljenih?

 

 

Isprobavanje nove frizure je kao da počinjete da izlazite sa nekim. U teoriji može da vam se svidi, a možda i ne. Na kraju, i u jednom i u drugom odlučuju osećanja.

Možda ćete se zaljubiti, a možda ćete tražiti bilo kakav izgovor da što brže pobegnete kući i raspustite kosu. Kako god, život je isuviše kratak za previše otezanja i igranja na sigurno.

Jeste li planirale izlazak sa dragom osobom na Dan zaljubljenih? Predstavljamo vam brze i lake frizure za savršen, izazovan, samouvereno seksi izgled.

Možete se odlučiti za žestvenu frizuru sa labavo pričvršćene kose, laganiih talasa ili mekih lokni. Možda vam ipak više odgovara dramatičan izgled geometrijskog boba. Za šta god se odlučite, važno je da frizuru uskladite sa svojim stajlingom za Dan zaljubljenih i, naravno, sopstvenim osećanjima. Kako želite da izgledate? Prirodno i minimalistički; nežno i romantično; možda intrigantno i misteriozno? Evo nekih ideja.

Romantične pletenice

Tanka pletenica umesto rajfa usred prirodne, talasaste kose izgleda savršeno lako i šarmantno.

Ovo je sjajno rešenje za ljubavni sastanak ako želite da otvorite lice i postignete neodoljivo spontani izgled. Za ovu frizuru vam nije potrebno mnogo vremena i lako je možete napraviti u kućnim uslovima. 

Probajte Revlon Professional Style Masters Memory Spray koji će vašoj kosi dati volumen, izuzetnu teksturu i savitljivost.

Talasasti konjski rep

Ako vaš izlazak obećava da će biti posebno elegantan i otmen i vaša frizura treba da odgovara takvoj atmosferi, pa glamurozni konjski rep može da bude pravi izbor.

Ova brza frizura ne zahteva odlazak profesionalcu i možete je pripremiti kod kuće. Za dodatni volumen, umetnite šnalu za kosu ispod gornjeg dela konjskog repa kako bi izgledao još pompeznije i lepršavije.

Možete da probate i Revlon Professional Style Masters Volume Amplifier Mousse koji će vašoj kosi dati dodatni volumen zahvaljujući kome ćete izgledati godinama mlađe! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bob za sva vremena

Verovatno ne postoji frizura poznatija od boba. Od filmskog platna do modnih pista, dužine od jagodica do brade, bob je decenijama među najpopularnijim frizurama. Nema razloga da tako i ne ostane. Ukoliko ste bob-devojka i nosite šiške, veoma ćete lako kreirati savršenu, romantičnu frizuru za Dan zaljubljenih. Nemojte se plašiti eksperimentisanja sa raznim teksturama ili pramenovima. Samo treba da želite da delujete moderno, samouvereno i jasnog stila.

Za bob „pod konac“ probajte Revlon Professional Style Masters Double Or Nothing Lissaver ili My Hair. My Canvas Shine On Defining Foam koji ispravljaju kosu pri feniranju i daju joj sjaj i svilenkast izgled. Bez sumnje, bićete kraljica večeri. 

Masivna punđa

Ova frizura izgleda jednostavno i sofisticirano, dobićete je bez mnogo napora, a sasvim sigurno će ostaviti nezaboravan utisak. Možete je nositi uz elegantnu haljinu ili ležerne odevne kombinacije, jaku ili diskretnu šminku.

Lako je možete napraviti kod kuće - vežite kosu u rep, malo ga natapirajte i uz pomoć ukosnica učvrstite punđu. Ne može biti jednostavnije. Za završni, glamurozni efekat, stavite Revlon Professional Shine Spray Glamourama i privucite pažnju gde god se pojavite! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kosa začešljana unazad

Ova frizura je već dugo popularna među dizajnerima i vrhunskim frizerima. Dobar je izbor ako imate ravnu kosu, ali podjednako efektna je uz talasastu. Gornji deo od korena začešljajte unazad i učvrstite sredstvom za stajling koje najviše odgovara vašem tipu kose. Ostatak kose treba da bude potpuno suv i lepršav. Ovo je savršeno rešenje za izlazak koji očekujete, istovremeno seksi, elegantno i pomalo drsko.Probajte My Hair.My Canvas City Slay Shielding Hairspray koji daje kosi fleksibilnost i čvrstinu i štiti kosu od vlade i toplote.

 

 

Bez obzira za koju se frizuru odlučite, važno je da uživate i prepustite se osećanjima. Možda ćete osvojiti ili slomiti neko srce, pronaći pravu ljubav ili se bar dobro zabaviti. Srećan Dan zaljubljenih!

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam