Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Idealan poklon za Dan zaljubljenih

 

 

Dan zaljubljenih je prilika da uradite nešto posebno za svoju posebnu osobu. Kupovina cveća I čokolada u obliku srca je u redu, ali – ne zamerite – može ostaviti utisak da ste lenji ili da vam nedostaje kreativnosti. Ove godine odaberite jedinstven poklon koji će vašoj mami, ženi, ćerci, sestri ili devojci nedvosmisleno staviti do znanja šta osećate za nju.

Dok razmišljate o idealnom poklonu, pokušajte da se setite šta je to od čega će vašoj “jedinoj” srce zaigrati. Ukoliko je tajni začin vaše veze jezik ljubavi, poklonite joj knjigu i podsetite je šta je to što vas je prvi put privuklo njoj. Ako želite da praznik provedete daleko od svih, možete joj pokloniti vikend za dvoje u nekom romantičnom planinskom rizortu i zapravo joj pokloniti kvalitetno vreme za osobom koju najviše voli – vama! Tako ćete na Dan zaljubljenih svojoj posebnoj osobi iznova (a za neke prvi put) pokazati da je to davanje poklona vaš jezik ljubavi.

Ulozi jesu veliki i mnogi su pod pritiskom da pronađu savršen poklon. Ipak, daleko je važnije da poznajete tu osobu i razmislite pre nego što ga odaberete. Ne želite da se, umesto fenomenalnog iznenađenja, vaša ideja pretvori u razočarenje. 

 

Razmislite: Kome poklanjate poklon?

Razmislite o svom odnosu. Slavite li Dan zaljubljenih kao momak i devojka, kao bračni par, je li vaša veza na daljinu? Razmislite i o svom partneru. Je li partner ili partnerka romantična, topla i otvorena osoba, ili je povučena i praktična. U skladu sa tim, odaberite poklon, a on će sigurno naći put do njenog srca.

Ukoliko još niste odlučili koje poklone da odaberete za Dan zaljubljenih – a ostalo je jo samo nekoliko dana – počnite da planirate. Lajt motiv ove sezone mogla bi da bude briga o kosi jer gotovo sve žene (ali i sve više muškaraca) negu i održavanje kose smatraju ključnim elementom svog životnog stila. Odaberite preparate koji zaista brinu o kosi i na taj način voljenoj osobi pokažite koliko vam je zaista stalo do nje (ili njega). Predlažemo vam neke od naših omiljenih preparata koji mogu da budu savršen poklon za Dan zaljubljenih.

 

TEN Shampoošampon koji će vašu kosu transformisati kako niste mogli ni da zamislite. Optimalno hidrira sve tipove kose, a kosu čini glatkom, blistavom, poslušnom i zdravom. Neverovatna mekoća kose koja postaje jača, sjajnija i poslušnija smo su neki od razloga da svojoj dragoj izmamite osmeh na lice. Ukoliko se odlučite da ga kombinujete sa drugim preparatima iz Alterna Ten Restage kolekcije, budite sigurni da je vaš Dan zaljubljenih uspeo! 

TEN Hair Masque - luksuzna kolekcija sa savršenom mešavinom 10 najefikasnijih prirodnih sastojaka preporuka je najzahtevnijih svetskih stručnjaka.

Superhranljivi sastav deluje brzo, hidrira sve tipove kose za postizanje optimalnih rezultata i vašu kosu dovodi do savršenstva.

Lako se nanosi i brzo apsorbuje a kosa će izgledati bujnije i raskošnije, posebno ako su lokne deo prazničnog stajlinga.

Dobar scenario za Dan zaljubljenih, zar ne?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RP UNIQONE HT SPECIAL EDITION 2021Postoji li bolji način da joj pokažete koliko je jedinstvena? Najnoviji tretman namenjen je smeloj i energičnoj, savremenoj ženi. Lak je za upotrebu i velika pomoć u kreiranju brzih frizura sa kojima će vaša voljena zablistati na praznik ljubavi. Može da se upotrebljava i na mokroj i na suvoj kosi, obnavlja je i pojačava njen sjaj čineći je mekom i svilenkastom na dodir. 

RP UNIQONE HAIR TREATMENTposeban tretman za posebnu osobu.

Poklonite joj ovu izuzetnu masku u spreju koja čini čuda za suvu i oštećenu kosu,

olakšava ispravljanje i raščešljavanje, sprečava pucanje krajeva, a kosu čini sjanijom, mekšom i bujnijom.

Vaša voljena će biti oduševljena idejom da će kod kuće, bez pomoći profesionalca, moći da kreira brze i lake frizure i da izgleda božanstveno.

 

 

Ne propustite priliku za super iznenađenje

Ako postoji trenutak kada treba da pokažete svoju romantičnu stranu, to je Dan zaljubljenih. Činjenica da je za većinu pronalaženje savršenog poklona zastrašujuće vas ne treba da brine. Kao neko ko svakodnevno brine o lepoti i zdravlju kose, Revlon Professional vam nudi poklone sa kojima ne možete da pogrešite – i to u crvenoj i roze boji. Naravno, namera je ono što se računa I koji god poklon da odaberete, važno je da dolazi od srca. Za sugestije o poklonu, ne samo na Dan Zaljubljenih, slobodno nam se obratite na saveti@vsdtrade.com

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam