Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Hit boje za ovu zimu

 

 

Početak Nove godine donosi i nove ideje i mogućnosti, ali i mnogo novih trendova i stilova. Iako neki  tvrde da je parola “Nova godina, nova ja” kliše, ideja promene uz novi kalendar uzbuđuje čak i ovako duboko u januaru. Posebno kada se radi o kosi!

Nova godina je tu već nekoliko nedelja, ali prava zima tek je počela. Jasno je da nova sezona uvek donosi mnogo novina u stilizovanju kose. Naglasak će, po svemu sudeći, biti na prirodnim tehnikama pojačavanja boja, bogatim i smelim, razigranim nijansama. Sve to, naravno, uz zabavne i glamurozne frizure.

Jasno je, kada je lepota u pitanju, pravila nema. Zato nije nužno da se vodite onim što je u trendu ili da bežite od onog što nije. Umesto toga, dozvolite sebi da eksperimentišete i otkrijete ono što vam se najviše dopada. Ako ove zime ipak želite da budete u trendu, predstavljamo vam nove trendove zimskih boja - uz konsultacije sa nekim od naših kolorista.

Bez obzira treba li vam je osvežavanje prirodne boje, nijansiranje, posvetljavanje ili kompletna promena, u zimskoj paleti 2022. postoji boja za svakoga. Pročitajte koji su to novi trendovi u farbanju kose i kako da “nova ja” zaista zablista.

Po svemu sudeći, ombre ostaje u 2021. Iako je ovaj trend bio neverovatno popularan u protekloj deceniji, mnogi se sada odlučuju za zdraviji izgled sa prirodnim bojama ili igranje atraktivnim nijansama, poput pastela. Ombre je mnogima bio omiljeni izbor, ali izgleda kao da neko vreme niste farbali kosu i prilično je oštećuje.

 

Zanosna brineta

Imajući u vidu fokus na prirodnim bojama, ne iznenađuje što je raskošna brineta među glavnim trendovima za ovu zimu. Ono što taj izgled izdvaja su dubina i glamur prirodnih tonova, odnosno višedimenzionalne, bogate nijanse koje odgovaraju boji kože i očiju. Ukoliko vam više odgovaraju topliji tonovi, birajte nijanse poput karamele, kestena, bakra ili zlata, a ako ste za hladnije nijanse, tu je tamna čokolada.

 

Vatrena crvena

Јedan od najprepoznatljivijih trendova prošle godine svakako je bila boja bakra koja je dominirala i Holivudom. Ako ste taj voz propustili, svejedno ne treba da brinete, jer crveni tonovi vladaju i ove zime, samo uz manje varijacija - ove sezone naglasak će biti na toplijim nijansama. U svakom slučaju, ako planirate da konačno postanete vatrena crvenokosa, trendovi ne treba da vas mnogo zanimaju - jednostavno to uradite! Paleta Revlon Professional preparata za bojenje kose će vam sigurno pomoći da izaberete najefektniju nijansu.

 

Kašmir plava

Bilo da “muškarci više vole plavuše” ili ne, plavuša je uvek u trendu. Ove zime to će sigurno biti tonovi meda, putera i, pre svega, kašmir plave. U pitanju je topla plava nijansa sa mešavinom toplih i hladnih tonova za bogat, prirodan izgled. Od ranije, zadržaće se svetliji tonovi oko lica.

 

 

A ako: Sve mi boje dobro stoje…

Glavna karaktersitika svih vodećih trendova ove sezone su ili veoma prirodne ili veoma zabavne, šašave boje. A šta je zabavnije od hit nijansi ove zime – zelene, plave ili ljubičaste? Smeli tonovi zelene su idealni za hladno vreme koje narednih meseci. Ako ste plavuša, lepi pastelni tonovi plave ili ljubičaste iz tonera će izgledati fantastično, a posebno ako za stilizovanje frizure koristite Canvas Any Way Texture Spray koji kosi daje želejnu strukturu, definiše prirodne talase i štiti od vlagu do 24 sata od primene.

Igrajte se, eksperimentišite, pustite mašti na volju – opcije su neograničene. Za testiranje neke odluke, preporučujemo nijansiranje samo vrhova kose koje možete lako da uklonite. Kako god, biće vam potrebni i odgovarajući preparati za dugoročno održavanje nijansi “u životu,” poput Caviar Infinite Color Hold Conditioner koji čuva boju, štiti je od UV zračenja i sprečava njeno ispiranje. Ne zaboravite da je UV zračenje na planini snažnije nego leti, pored mora!

Kada odlučite kojom bojom ćete obeležiti zimu, preostaje vam samo da je održavate. S obzirom da većina trendova insistira na sjajnoj, zdravoj kosi, koristite preparate uz koje će vaša hit boja za ovu sezonu zablistati.

Probajte Restart Color Protective Šampon koji štiti farbanu kosu i sprečava ispiranje boje i Restrart Color Protective Mask sa prirodnim akai ekstraktom, koja takođe čuva vašu boju i sprečava mašćenje kose.

 

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam