Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Sedam Novogodišnjih odluka za lepšu i zdraviju kosu

 

 

Novogodišnji praznici su doba godine kada se mnogi opredele da pritisnu poslovično “dugme za resetovanje.” Neko reši da smrša, neko da promeni posao, a neko odluči da u novoj godini počne više vremena da provodi sa porodicom i prijateljima. Šta nas podstiče da početkom svake  nove godine odlučujemo o promenama?

Većina ljudi, zapravo, želi drugu šansu za bolji kvalitet života. To je kao kada otvorite novu svesku i priliku da bez opterećenja “ispišete” kakav život želite. Naravno, to ne znači da novogodišnje odluke moraju biti grandiozne. Najbolje je zapravo da počnete sa nečim relativno malim i sasvim ostvarivim.

U tom kontekstu, predlažemo da ako već niste, sada donesete novogodišnju rezoluciju. Odlučite da bolje brinete o svojoj kosi. Uz adekvatnu negu i vrhunske preparate koje preporučujemo, rezultat neće izostati. Videćete da ova odluka i nije sitna koliko na prvi pogled možda izgleda. 

Dajemo vam sedam predloga kako da svoju kosu učinite zdravijom i snažnijom. Nećete samo bolje izgledati, nego ćete se osećati bolje, puni samopouzdanja. Nova godina, nova kosa - dobro zvuči, zar ne?

 

1. Pređite na prirodne proizvode i otkrijte koji su sastojci najbolji za vašu kosu, a koje treba da izbegavate. Stare navike se teško menjaju, ali novogodišnje odluke upravo tome i služe, da unesemo nešto novo i sveže u žvot. Za to, teško da je išta bolje od My Hair.My Canvas linije. Kosa će vam postati meka, sjajna i laka za oblikovanje. Pridržavanje novogodišnje odluke o kosi biće lako poput igre i daće vam motiv da se držite i drugih. 

2. Koristite preparate za duboku regeneraciju i maske za kosu u nedeljnoj i mesečnoj rutini nege kose. Sami najbolje poznajete svoju kosu, pa najbolje i znate kojim procesom  dobijate najbolje rezultate. Za kosu lepšu i zdraviju nego ikada, probajte RESTART RECOVERY MASK koja rekonstruiše i jača kosu iznutra. Garantovano ćete zasijati.

3. Redovno koristite ulja za kosu, posebno ako vam je kosa kovrdžavu i prirodno suva. Podrazumeva se da želite da vaše fantastične kovrdže blistaju punim sjajem. Takva može da postane uz hranljiva ulja i putere za kosu. Za kovrdže koje ostavljaju bez daha, koristite OF ELIKSIR ULJE koje ne ostavlja tragove, kosu čini svilenkastom. Za zaista spektakularan izgled možete se odlučiti i za OLAPLEX BONDING OIL No. 7 koji kosu čini mekšom, snažnijom i sjajnijom.

4. Odredite dan za piling i masažu vlasišta. Piling je izuzetno važan deo nege kose, jer uklanja mrtve ćelije, čisti pore, podstiče cirkulaciju, smanjuje opadanje kose i spečava perutanje. Bolja cirkulacija omogućava obilatiji i efikasniji prodor hranljivih sastojaka koje nanosite posle pilinga. Canvas New Beginnings Exfoliating Cleanser hidrira kosu i olakšava raščešljavanje, čisti je, podmlađuje i održava njenu prirodnu glatkoću.

5. Neka vaša kosa bude vaše ogledalo. Svako ponekad ima loš dan, pa tako može da ga ima i vaša kosa. Zdrava i dobro stilizovana kosa, međutim, ređe izgleda loše. Sa takvom kosom i vi ćete se osećati bolje, i pucaćete od samopouzdanja. Zaboravite trenutke kada ste se trudili da niko ne primeti da vam kosa ima taj svoj loš dan. Probajte RP PROYOU THE TWISTER WAVES SPRAY za zanosne, razigrane lokne za kojima će se svi okretati. 

6. Počnite da uzimate vitamine za kosu. Lepota dolazi iznutra,a za lepu i zdravu kosu morate zdravo da se hranite i uzimate potrebne suplemente. Izaberite suplemente posebno kreirane za kosu sa vitaminom B i gvožđem. Naravno, pre uzimanja bilo kakvih suplemenata, konsultujte se sa svojim lekarom. 

7. Odvojte vreme za salon. Praznici su prošli, slobodno vreme je zaboravljeno. Mada vam izgleda da vam je raspored sitno proštepan obavezama, važno je da pronađete vreme za sebe i za svoju kosu. To podrazumeva i odlazak u salon. Nova frizura ili promena boje uneće vam svežinu u život i učiniti vas radnosnim pri držanju svojih novogodišnjih odluka! 

 

Za šta god god od svega što smo predložili se odlučite, sigurni smo da ćete do naredne godine biti zadovoljni, a vaša kosa briljantna i zahvalna. Ako bilo šta želite da nas pitate, slobodno pišite na saveti@vsdtrade.com.

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam