Proizvodi

close
sort proizvodi
news

ALTERNA - LUKSUZNI ŠAMPONI ZA SVE TIPOVE KOSE

 

Često nas pitaju:“Koji šampon najviše odgovara mojoj kosi?” Tu se lako raspričamo, počnemo da ređamo sve moguće opcije, objašnjavamo sastojak po sastojak. Tako, jer je kozmetika za kosu neverovatno široko polje. Onda obično sledi: „Dobro, ali koji mi konkretno šampon predlažete?” Stoga smo odlučili da ponudimo jednostavan vodič za izbor šampona koji najviše odgovara baš vašoj kosi. Alterna ima rešenje za sve.

 

Za veći volumen kose

 

Caviar Clinical Densifying Shampoo

Idealan za tanku, nežniju kosu, ovaj blag šampon temeljno uklanja sve dnevne nečistoće i daje kosi bujniji izgled. Obogaćen  je vitaminima i mineralima, te štiti kosu od starenja. Najbolje rezultate ima ako se koristi redovno.  

 

Caviar Multiplying Volume Shampoo

Pogodan je za svaki oblik kose. Nežno čisti kosu od korena do vrha i povećava joj volumen. Uz to joj omogućava bolje zadržavanje vlage, tako što regeneriše lipidni (zaštitni) omotač dlake. Rezultati su vidljivi već posle prvog korišćenja.

Canvas More to Love Bodifying Shampoo

Ovo je veganski šampon na bazi botaničkog kavijara, ekstrakta bambusa i kokosovog šećera. Namenjen je prvenstveno farbanoj kosi, ali potpuno je bezbedan i za prirodnu. Ojačava kosu, daje joj punoću i glatkoću i čini je lakšom za oblikovanje. Ima prijatan i  svež miris.

 

                                            Nega za suvu kosu

Canvas Me Time Everyday Shampoo

Kad smo kod veganskih šampona, ne smemo preskočiti Me Time Everyday šampon. Kao što mu ime kaže, bezbedan je za svakodnevnu upotrebu. Ova nežna formula na bazi botaničkog kavijara i ekstrakta lokvanja je podesna za svaki tip kose, uključujući i farbanu. Rehidrira je i daje joj mekoću i sjaj. Kao i u slučaju More to Love Bodifying šampona, čini kosu lakšom za oblikovanje. Glavna razlika između ova dva šampona je željeni efekat, ali oba su izuzetno zdrava.

Caviar Replenishing Moisture Shampoo

Ovaj šampon oporavlja i rehidrira suvu kosu. Formula je bazirana na mešavini prirodnih proteina i silikona, koji hrane kosu, vraćaju joj sjaj i stvaraju dugotrajnu zaštitu. Osim toga, ima i anti-aging efekat, a odlično neguje farbanu kosu. Pravi je izbor za osnovnu negu.

Caviar Restructuring Bond Repair Shampoo

Ako imate ozbiljno oštećenu kosu, biće vam potreban šampon za intenzivnu negu. Caviar Restructuring Bond Repair oporavlja i ojačava svaku dlaku pojedinačno. Ne morate se više plašiti krhkih, tankih pramenova – ovaj šampon umanjuje lomljenje kose za čak 99%. Radi na svakom tipu kose, bilo da je ravna ili kovrdžava.

 

Šampon protiv friza, za farbanu kosu

Caviar Smoothing Anti-Frizz Shampoo

Imate gustu kosu koju remeti svaka promena vremena? Na pravom ste mestu. Ovaj šampon je namenjen kroćenju divlje kose i kontrolisanju frizz efekta. Pruža zaštitu od spoljne vlage, dok poboljšava zadržavanje prirodne vlage i sprečava isušivanje. Takođe sadrži anti-aging complex.

Caviar Infinite Color linija

Posebno za farbanu kosu, predstavljamo vam Infinite Color liniju. Ima svoj šampon, regenerator i leave -in serum. Ovi proizvodi savršeno čuvaju željenu boju, a uz to rehidriraju kosu i pojačavaju zaštitu. Vaša farbana kosa nikad neće biti sjajnija. Detaljnije o nezi farbane kose možete pročitati ovde.

Najzad, ovi proizvodi ne sadrže ftalate, parabene i sulfate. Svi preparati su na bazi prirodnih sastojaka. Misija Alterne je – čuvajmo prirodu i čuvajmo sebe.

 

Ako imate bilo kakvo pitanje o idealnom šamponu za vašu kosu, slobodno ga postavite na saveti@vsdtrade.com.

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam