Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Pronađite inspiraciju u frizuri moderne princeze

 

 

Tačno je – ne možemo sve biti Dajen von Furstenberg i udati se za pravog princa. To ne znači da nemamo ono što nam treba da budemo princeze. Biti princeza ne podrazumeva samo druženje sa plemstvom i krunisanim glavama, podanike i život u luksuzu (mada ne bi smetalo, zar ne?), već stil života i spremnost da sebi priuštimo kraljevski tretman.

Imajući u vidu svet u kome živimo i izazove koji nam se stalno nameću, vidimo da moramo voditi računa o sebi, da se osećamo srećnim i da radimo stvari koje volimo. Uz malo truda, svaka žena se može osećati poput princeze, pa makar samo zbog frizure. Samo toliko?! Pogledajte neke od frizura modernih princeza koje su obeležile decenije za nama. Ko zna, možda vas neke inspirišu da probudite princezu u sebi.

 

Lejdi Di

Princeza Dajana je uvek nosila bob, nekada kraći a nekada duži. Pun volumen, stepenasto ošišana i uvek tako precizno ”razbarušena”, pomalo divlja frizura voljene princeze bila je jedan od zaštitnih znakova nekadašnje ikone stila. Sa tim u vidu, nije neobično da se njena frizura ponovo vraća kao vodeći trend za narednu godinu, makar sa nešto modernijim pristupom. Moderni “Dajana” bob je idealan za dame koje vole lepršave i pomalo neobavezne frizure i žele da izgledaju sveže, prirodno i opušteno.

 

Kejt Midlton

Možda joj nije bila namera, ali vojvotkinja od Kembridža se sa pravom može smatrati modnom ikonom današnjice. Njen stil  je dugo sinonim vrhunske elegancije i svedenosti, ali i gracioznosti i istinskog kraljevskog držanja. To se odnosi i na njene frizure. Za razliku od talasa punih volumena koji su ranije bili njen zaštitni znak, vojvotkinja se u poslednje vreme češće odlučuje za prirodniju, glatku kosu sa izduženim loknama. Razdeljak je pomeren na levu stranu, a diskretni svetliji pramenovi podsećaju na balejaž. Ova frizura je idealna za dame koje drže do sebe i koje ne smatraju da su “plava krv” i novac preduslov dobrog ukusa i stila.

 

 

 

 

 

 

 

Kraljica Leticija

Nesumnjivo jedna od najbolje odevenih dama na svetu, španska kraljica je otelotvorenje sofisticiranosti, elegancije i ženstvenosti. O njenim modnim bravurama priča se danima. Atraktivna kraljica je tokom kraljevske karijere promenila veći broj frizura – od kratkog boba do raskošnih kovrdža, ali njena poslednja frizura najavljuje veliki povratak prirodnog izgleda i glatke, ravnije kose o čemu smo već pisali. Bilo da je nosi puštenu ili blago dignutu u punđu, nalik lažnom bobu, frizura španske kraljice nikada ne ostaje nezapažena.

 

Megan Markl

Za razliku od “sestre po kruni” Kejt Midlton čija je talasasta kosa uvek besprekorno stilizovana i koja često nosi ozbiljnu, “uglađenu” punđu, Megan Markl se često pojavljuje sa nonšalantnom, skoro neurednom frizurom. To je, međutim, ne čini manje atraktivnom. Naprotiv, “messy punđa“ manje omiljene vojvotkinje od Saseksa spada među omiljene na društvenim mrežama, pa lako možete pronaći predloge kako da je lako emulirate. Ova frizura je savršen izbor kada želite da pokupite kosu jer vam smeta ili nemate vremena da je stilizujete.

 

Ester od Burundija

Strastveni borac za prava žena, princeza Ester od Burundija se kandidovala za predsednika, da mladim ženama pokaže da ništa nije nemoguće. Nakon što je zbog političke situacije napustila svoju zemlju i sve benefite kraljevskog života, postala je poznata i kao prva crna manekenka u Francuskoj. I ne samo to – njena snežno bela, kratko ošišana kosa i omiljena bela odela predstavljali su veoma efektnu potvrdu autentičnog stila koji ju je promovisao u modnu ikonu 1970-ih. Ovo je frizura za hrabre, odlučne žene koje se ne boje da izraze stav i koje žele da se njihov glas čuje. Na daleko.

Bez obzira što je svaka od ovih princeza ostavila dubok trag u životu savremenika, princezom vas, makar i u vaša četiri zida, čine vaš stil i vaš pogled na svet. A negovana kosa i efektna, dobro stilizovana frizura su karta na koju sigurno možete da igrate, bilo da ste rođena ili samoproklamovana princeza.

 

 

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam