Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Frizure za Novogodišnju noć

 

 

Sezona praznika i druženja uveliko je počela: velike slave, doček Nove godine i Božića. To su sve događaji za koje se sređujemo. Biramo šta ćemo da obučemo. Ako ste žena, možda znate i šta ćete sa kosom. A možda i ne znate, pa se svaki čas pitate, od kraja oktobra do kraja januara. Ali, razmislimo o dočeku Nove. To je, ili bi trebalo da bude, najrazdraganija, najopuštenija i najsmelija noć godine. Taj duh treba da se ogleda i u vašoj kosi. Možda je ta noć pravi motiv za temeljnu promenu stila o kom mesecima razmišljate. 

Dugoročan odgovor možete da dobijete i jednim odlaskom frizeru. Da odaberete frizuru sasvim drugačiju od one koju nosite, verovatno već dugo. Ako to ipak ne želite, nego želite nešto malo da promenite, možete da posegnete za nekim od predloga za brzo rešenje. Nudimo tri predloga velike promene i tri za odluku na mah, bez šišanja. Svaki od predloga je u trendu za 2022.

Promena koju tražite za Novu godinu

Talasasti bob

Bob je hit ove zime. Kao što smo nedavno pisali, bob može da se spremi na mnogo načina. Ako nameravate “nešto” da promenite, ova stara, oduvek provokativna frizura sada je siguran pogodak u metu. Budite smeli, recite svom frizeru da konačno sme da uposli makaze. Možete se opredeliti za dužu ili kraću varijantu. Za Novogodišnji parti uvek možete dodati neki fazon, na primer jednostavnom izmenom oblika pramenova i šiški.

Piksi

Rođena 90-ih, piksi frizura se vratila, uz vatromet. Poput boba, i nasuprot nekakvim predrasudama, piksi je neverovatno versatilan i zahvalan za doterivanje na mnogo načina. Slojevito skraćena kosa odaje nestašan, mladoliki šarm lica ispod nje. Piksi stoji svakoj vrsti kose, a poigravanje dužinom šiški, češljanjem, ukrašavanjem, tonovima i bojama omogućava vam uz jedno friziranje imati drugačiji izgled za svaki parti na koji ćete poći.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ravan rez

Moguće je da želite tu neku promenu, ali su vam drastičnije kraćenje kose i oštrije stilizovanje ipak prevelik zalogaj. U tom slučaju, razmislite o ravnom rezu. Potpuno je in za predstojeću godinu, a ne mora da znači ogromnu promenu. Dužina varira od ramena do ugla vilice, a kosu možete da gužvate, ispravljate, zatičete za uši, ili oblikujete ukosnicama i rajfom.

Instant rešenje

Dugi talasi

Novogodišnja noć je veče kada možete... Ne, kad treba da pustite mašti na volju. Ako se niste ranije odlučili šta ćete sa svojom dugom kosom, u prestonicama mode predlažu: volumen! Što su duge kovrdže duže i punije, utoliko glamuroznije i bolje. Za to preporučujemo Revlon Professional Curly Orbital, aktivator fleksibilnih kovrdža iz kolekcije Style Masters ili Any Way Texture, veganski sprej za dugotrajni stajling iz Alternine kolekcije My Hair.My Canvas.

 

Upletena kika

Koliko vam treba da dugu kosu operete, upletete je u kiku celom dužinom? Dakle, do francuske pletenice ili holandske kike možete brzo i možete sami, a izgledaćete kao da ste prošli kroz ruke ekskluzivnog frizera.

 

Romantika 70-ih

Oni koji su zašli barem u šestu deceniju sa nostalgijom se sećaju 1970-ih. Mladost, sloboda, optimizam, ljubav – jedna od asocijacija na to vreme su ležerni talasi kose podeljene po sredini i učvršćene iznad ušiju šnalama ili ukosnicama.

 

Bonus tip

Kratke ili duge kose, za doček Nove godine uvek možete da dodate neki detalj. Jedna ili više sitnih kikica, sa crnim šljokicama ili štrasom, bisernim ili staklastim perlicama za glamurozan izgled. Rajf će vam skloniti kosu sa lica bez sprečavanja bogatih talasa da zavodljivo šetaju po ramenima  i leđima. Ako ste pred parti jedva stigli da se istuširate, ne pitajte se dalje se šta sa kosom: skupite je na temenu i podignite gumicom. Za bogatiji izgled možete da nanesete Revlon Professional Style Masters Volume Amplifier Mouse, vlaknastu penu za volumen ili Multiplying Volume Mist, sprej za povećanje volumena iz luksuzne Alterna Caviar kolekcije. Niko neće pomisliti da ste frizuru rešili za tri sekunde.

 

Ako vam je potreban savet o kozmetici za neku od frizura koje predlažemo – ili za bilo šta drugo – pitajte nas na saveti@vsdtrade.com i rado ćemo vam odgovoriti.

 

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam