Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Jesenje frizure

 

 

 

 

Jesen nam je već na pragu. Novo godišnje doba donosi i priliku za obnovu ličnog stila. Ali ove jeseni ne mora samo lišće biti ono koje menja boju – zašto ne biste i vi?

Paleta je široka, frizeri spremni, a mi smo radi da vas uputimo u najnovije trendove. Ove godine je sve u nijansama i nežnim prelivima

 

Čokoladno braon

Ako ste rešili da letnju blajhanu kosu pretvorite u nešto senzualnije, možda je čokoladno braon za vas.

Ova jednostavna, a bogata nijansa fantastično ide na dugačku kosu.Smedja devojka sa naočarima iza koje se nalazi zid sa grafitima

Kosa će vam izgledati punije i sjajnije. Uz to daje dosta prostora za igru. Možete da zatražite frizeru da je iznijansira svetlijim i tamnijim pramenovima, kako biste pojačali taj efekat volumena i dimenzije. 

Naravno, ima svoje izazove kad je reč o održavanju. Vodite računa o izboru farbe – tražite od frizera da koristi farbu koja se neće ispirati na crvenkasto.

Opredelite se za pranje kose plavim šamponom. Kao što ljubičasti radi na plavoj kosi koja je poprimila neželjene tonove, tako i plavi šampon održava smeđu.

A možda vam to crvenkasto budi maštu...

 

Bakarna

Upadljiva, provokativna i zabavna. Ako vam te reči zvuče primamljivo i odlučili ste da baš ove jeseni budete hrabri u izboru nove frizure, farbanje u bakarni ton je korak u tom pravcu.

Ove godine je naročito dobilo na popularnosti. Nazovimo to efektom serije Damin gambit, koja je inspirisala svoju veliku publiku.

Takođe je vrlo laka opcija za održavanje boje u kućnim uslovima. Izbor boje je ključ – uvek preporučujemo da se posavetujete sa frizerom – u odnosu na vaš genetski pigment koji posedujete.

Kao i prva opcija, zahvalna je za finije nijansiranje. Naš predlog je da gornji deo frizure bude tamniji, sa postepenim posvetljenjem ka krajevima.

 

Kad smo kod provokativnog, jeste li raspoloženi za nešto zaista drastično?Mlada devojka svetlo roze kose koja drži ruke na glavi

 

Roze

 

Nemojte da prestajete sa čitanjem – roze nije samo za tindejdžere, obećavamo. Sve se više umetnika i aktivista opredeljuje za ovu boju.

Roze kosa nije samo modni izbor, već odraz snage, hrabrosti i individualnosti. Ukoliko imate svetliji ten, možete se ofarbati u nežnu, pastelnu roze.

Najbolje se prima na svetliju ili blajhanu kosu, a možete ostaviti i poneki pramen plavim. Tako će dobiti efekat volumena i trodimenzionalnosti, kao sa čokoladno braon bojom. Za tamniju put i kraću kosu, pak, preporučujemo drečavo-roze ili neki drugi intenzivniji ton boje.

Za koju god nijansu da se opredelite, roze kosa je uglavnom jednostavna za održavanje, vaš frizer je može nijansirati sa polupermanentnim farbama za kosu poput Color Excel Gloss boja. Ispiranje u prvih nekoliko nedelja čak može izgledati kao izbor, prirodno nijansiranje. 

I ne morate žuriti da pokrijete tamniji koren kad vam poraste – ako imate kovrdžavu ili talasastu kosu, daće joj na dimenziji. Nutri Color Filters

No, ako ipak smatrate da ste u zrelijim godinama i da roze nije prikladno, izvesno je da je sledeća frizura idealna za vas. 

 

“So i biber”

Prirodna seda kosa je in ove godine, kažu modni eksperti. Odahnite, ne morate trčati na farbanje korena svaki čas – pravi je trenutak da počnete da puštate sede vlasi.

Međutim, prelaz u "sedo" nije baš tako jednostavan.

Najlakše je pustiti sed koren da izraste nekoliko centimetara, pa se ošišati na kratko, ali to može biti isuviše drastična i neželjena promena.

Za elegantan prelaz iz farbane kose u sedu, zatražite frizeru da vam "izvuče" sive i bele pramenove. Druga opcija su svetliji krajevi sa tamnijim korenom kose.

Kad smo kod tamnijeg korena... 

Devojka sa zift crnom kosom

Zift-crno 

Misteriozno, a markantno. Najbolja doba godine za farbanje u crno su upravo jesen i zima. Tada je kosa manje izložena suncu, te svaka tamnija boja bolje opstaje i ne bledi.

Ne morate se blajhati, a ni tekstura kose nije bitna.

Samo izaberite farbu sa plavom osnovom i postići ćete željenu postojanost boje bez crvenkastog pigmenta.

 

Za lakše održavanje i osvežavanje farbane kose u kućnim uslovima, preporučujemo Nutri Color Filtere.

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam