Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Venčanje

 

 

 

Jedan od najvažnijih dana u životu treba da bude i jedan od najlepših. Sve treba da bude u redu: venčanica, cipele, organizacija, muzika, gosti, hrana... Spisak stvari koje treba da budu savršene je beskonačan. Među najvažnije spada vaša frizura. Ona će biti ispod vašeg osmeha na svakoj fotografiji.

Zato je od velike važnosti da izaberete pravu frizuru. 

Neke žene godinama unapred znaju kakvu frizuru želi na dan kada izgovori sudbonosno „DA.“ Druge žele da budu ekscentrične i da se njihova frizura pamti i prepričava, zbog boje ili stila.

Treća grupa, pak, ne želi da rizikuje i igra na sigurno pitajući svog frizera od poverenja. Ima, naravno, žena koje niti imaju frizera od poverenja, niti znaju šta će, osim da ne žele da rizikuju da se na dan venčanja ne dopadnu same sebi.

Kako, onda, da budete sigurne da vam frizura neće pomutiti sreću venčanja? Prvo, ako niste od onih koje odavno znaju kakvu venčanu frizuru će da zahtevaju, pogledajte šta je “in”.

 

Svet mode kaže: na venčanje sa niskom punđom ili sa dugim talasima.

Ove godine definitivni izbor broj jedan je niska, opuštena punđa. Kosa treba da pokazuje dosta teksture i dinamike, kako bi odisala urednom opuštenošću.

Skupljena kosa može da pada na vrat ili da ga otkriva. Obe varijante su bezvremenske, ujedno uredne i opuštene. Obe vam i potpuno otkrivaju lice, tako da će pažljivo šminkanje imati smisla.

„In“ je i duga talasasta kosa. Može biti puštena obostrano ili preko jednog ramena, učvršćena iza ušiju, divlja od temena do krajeva ili uredno razdeljena preko temena i puštena niže. 

Kovrdže, ako ne zavise od prirode vaše kose, mogu biti sitnije i krupnije – stvar je vaše želje i vašeg izbora.

 

Ne morate da pratite svet – slušajte sebe, izaberite svoju frizuru

Možda ipak želite nešto svoje – ne možemo dovoljno puta naglasiti da vi birate svoj izgled, ne neko u Njujorku ili Parizu.

Silom prilika, poslednjih godinu i po, a verovatno i narednih pola ili više, venčanja su zbog pandemije manja i intimnija. To ne treba da vas rastužuje, jer imaćete više slobode da birate.

žŽelite nešto izuzetno, možda i ekscentrično? Samo hrabro! Ako ste, pak, uzdržani u eksperimentisanju, uz savet i stručne ruke i neka diskretnija frizura može postati remek-delo uz vaše lice.

Drugim rečima, ne jurite nužno ono što demonstriraju svetske zvezde i preporučuju vodeći stilisti. Naravno, najvažniji ste vi i pre svega treba samoj sebi da se dopadate.

Imamo, naravno, par preporuka da se obezbedite na vreme. 

Većina vas ima svog frizera, nekog kome veruje. Normalno je da ćete na više strana razgovarati o tome kakvu frizuru želite, ali ipak je najvažniji razgovor sa onim koji će da je napravi.

Počnite te razgovore na vreme. Eksperimentišite zajedno. U par nedelja pred venčanje možete organizovati i nekoliko proba, pa vidite. Obucite se lepo, ako ne u venčanicu onda u nešto za gala izlazak.

Povedite nekog bliskog ili nekoliko njih. Napravite od tih proba događaj – nećete samo dobiti ocenu od poverenja, nego ćete se i dobro zabaviti. U svakom slučaju, bitna je kosa.

 

Pri maštanju o venčanju, lako se pretera. Kroz glavu prolaze slike velova, tijara, šnala i ko zna čega sve još.

Sve je to u redu, ali treba da budete pažljive i ne kitite se preterano, jer svaki takav detalj odvraća pažnju sa vaše frizure i vašeg lica.

Dakle, asesoare planirajte za sporednu ulogu, a sebi i svojoj frizuri na venčanju ostavite glavnu.

Ima još nešto što ne treba prevideti. U našim blogovima najviše se bavimo zdravljem kose i kože glave. Zdrava kosa je uvek najlepša kosa.

To važi i za vaše venčanje. Stoga i frizuru za taj dan planirajte zdravo. Ako je potrebno, pobrinite se da je na vreme oporavite – onda će sve biti lakše, i stilski izbor i pravljenje frizure.

I sreća, ne samo tog dana, neće vam biti pomućena.

 

Naravno, ako se spremate, tu smo za svako pitanje, i mi u VSD Trade i naši partneri.

Pišite nam na saveti@vsdtrade.com i pomoći ćemo ili ćemo vas uputiti na pravu adresu.

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam