Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Eksperience

 

Linija proizvoda za kosu Eksperience bazirana je na talasoterapiji, odnosno na zdravim i lekovitim sastojicima dobijenim iz mora. Prikaz Eksperience preparata za negu kose leti, na panju dok se vidi u pozadini more

Šta je talasoterapija? Da li je to još jedna verzija čuvene Pekamske vode? Nije. Naziv na srpskom jeziku podseća na talase i asocira na more i, igrom slučaja pogađa suštinu talasoterapije. Radi se o terapijskoj upotrebi mora. Kovanica reči grčkog porekla Thallasa (more) i therapia (lečiti), talasoterapija opisuje specifičan vid tretiranja ljudskog tela, pa i kose, produktima povezanim sa morem. 
Produkti mora, od vode, preko algi i trave, kao i školjki su sastojci preparata u talasoterapiji od njenog začetka još 1860-ih. Sam termin smislio je francuski lekar Žak de la Bonardije koji je prvi more uveo u lečenje pacijenata. Mada se ime terapije pripisuje njemu, on ni izbliza nije prvi koji je uočio lekovitost mora. Prvi zapisi o tome datiraju još iz Rimskog carstva. Revlon je sa proizvodima EKSPERIENCE, međutim, prvi koji je talasoterapiju uveo u negu kose. U proizvodima prevashodno namenjenim profesionalnoj upotrebi, za izvestan rezultat spojeni su nauka i priroda. 

 

 MORSKA VODA I SASTOJCI IZ MORA ZA VRHUNSKU NEGU KOSE 

Prikaz Eksperience preparata za tretman oštećene kose u salonuSvi EKSPERIENCE preparati baziraju se na Aquamarisu, otopini čiste morske vode i aktivnih sastojaka dobijenih iz mora. Prema nameni, Aquamaris se inovativnom tehnologijom meša sa drugim sastojcima, izvađenih iz školjki, algi i morske trave. I, naravno, svi su dermatološki testirani.  Svaki od tih sastajaka ima svoju funkciju u liniji EKSPERIENCE. Od šampona protiv opadanja kose, za tanku kosu ili nekog od niza drugih; preko maski, na primer za intenziviranje boje farbane ili oporavak tretmanima oštećene kose, pa sve do seruma za kosu i skalp – proizvodi EKSPERIENCE pripremljeni su da adresiraju skoro svaki problem i stanje. Predlažemo da konsultujete svog frizera, a ako je potrebno i lekara za preporuku. Ukoliko imate neki problem sa kosom i kožom glave, EKSPERIENCE po svoj prilici ima odgovor.  VSD Trade je ovlašćeni zastupnik Revlon Professional-a i ima najveću ponudu linija brenda u regionu, uključujući i ekskluzivnu EKSPERIENCE kolekciju.

Bilo da ste profesionalni frizer ili želite svoju kosu da negujete kod kuće, iskoristite našu online prodavnicu da potražite i naručite upravo ono što vama i vašoj kosi treba.

Sva pitanja o kosi ili kupovini možete poslati na saveti@vsdtrade.com 

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam