Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Front row samit 2024

 

 

Pripremite se da budete na čelu frizerskih trendova: Događaj Front Row Summit 2024 uz Revlon Professional u Lisabonu! Da li ste strastveni po pitanju umetnosti friziranja? Želite li da ostanete u svetu trendova u industriji? Ako je odgovor potvrdan, označite svoje kalendare i okupite svoj tim za predstojeći događaj koji obećava ništa manje nego uzbudljivo iskustvo - Front Row Samit 2024, uz Revlon Professional, u dinamičnom gradu Lisabonu!  

 

Šta je Front Row samit 2024?

Front Row samit 2024 nije samo još jedan frizerski događaj; to je iskustvo osmišljeno da osnaži i inspiriše. Revlon Professional domaćin je ovog događaja koji će se održati 28. i 29. aprila u Lisabonu.  Mesto je okupljanja najsjajnijih umova i najinovativnijih talenata u frizerskoj zajednici, s više od 1500 inspirativnih frizera očekivanih na događaju (a vi bi mogli biti upravo jedni od njih!).

 

front row

Šta možete očekivati?

Na ovogodišnjem Front Row samitu, naći ćete se u fenomenalnom svetu kreativnosti, učenja i umrežavanja. Događaj je osmišljen tako da vam pruži neprocenjive uvide u budućnost friziranja i opremi vas savetima koji su vam potrebni kako biste uspešno unapredili svoju karijeru. Jedna od glavnih tema ovogodišnjeg Front Row samita je fokus na savladavanju samopromocije i digitalnog rasta, koji su ključni elementi za budućnost industrije salona. Kroz vizionarske prezentacije i interaktivne sesije, steknućete dublje razumevanje predstojećih trendova i preferencija potrošača, osiguravajući da vaš salon ostane uvek na visini. 

 

American Crew: Redefinisanje muške nege

Naš Front Row samit 2024 sa ponosom dočekuje American Crew, broj 1 premium brend muške kose na svetu. Kao deo događaja, American Crew će otkriti sledeću generaciju muške nege, pružajući uvide u to kako zadovoljiti nove potrebe potrošača, pri čemu je generacija Z u prvom planu. Viši potpredsednik Revlon Professional tima, Mario Aragón, održaće razgovor o povezivanju salona sa Gen Z klijentima, dok će umetnički direktor American Crew, Paul Wilson, i direktor edukacije, Phoenix Thompson, predstaviti muški modni šou sa koledž izgledima. 

front row

 

Zašto biste trebali prisustvovati?

Bilo da želite da ostanete informisani o najnovijim trendovima, povežete se sa stručnjacima u industriji ili jednostavno tražite inspiraciju za svoj sledeći kreativni poduhvat, Front Row Samit 2024 je mesto za vas. Sa nizom vizionarskih prezentacija, zanimljivih nastupa i ceremonija dodela nagrada, ovaj događaj obećava da će biti nezaboravno iskustvo za frizere svih nivoa. Ne propustite priliku da budete na čelu modno orijentisanih frizerskih trendova. Pridružite nam se na Front Row Samitu 2024 u Lisabonu i unapredite svoje ekspertize! 

 

Da li ste spremni da budete u centru pažnje?

Front Row Samit 2024 nije samo frizerski događaj; to je proslava kreativnosti, inovacije i strasti. Bez obzira da li ste iskusni profesionalac ili tek započinjete svoje putovanje u svetu friziranja, ovaj događaj nudi nešto za svakoga. Dakle, da li ste spremni da budete u centru pažnje? Ne propustite priliku da budete deo Front Row Samita 2024 i svedočite budućnosti friziranja koja se odvija pred vašim očima. Označite svoje kalendare, rezervišite karte i pripremite se za iskustvo kao nijedno drugo u srcu Lisabona!  front row

 

 Ovaj ekskluzivni događaj namenjen je isključivo Revlon Professional klijentima. Ne propustite ovogodišnje izdanje Front Row Samita 2024 i pridružite se našoj Revlon Professional porodici! Za više informacija kao i da biste osigurali svoje mesto, kontaktirajte Revlon Professional na Instagramu (@revlonprofessionalserbia) i obavezno kada stignete podelite vaše utiske i zabavne trenutke koristeći hešteg #FrontRowSummit na društvenim mrežama. Vidimo se u Lisabonu!

 

 

 

 

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam