Proizvodi

close
sort proizvodi
news

UniqOne curls: Savršeno rešenje za vaše lokne

 

 

Da li ste se ikada zapitali kako postići savršene lokne koje su ne samo lepe već i zdrave? Sa novim UniqOne curls tretmanom, vaša potraga je gotova. Već više od deset godina, UniqOne je predvodnik u pojednostavljivanju rutina nege kose za žene, donoseći profesionalne rezultate bez napora. Sada je idealno vreme za osobe sa kovrdžavom kosom, jer  nam UniqOne donosi unapređeno rešenje koje ne samo da štedi vreme, već istovremeno ističe i naglašava prirodnu lepotu SVIH tekstura kose!

UniqOne curls: Vaš Savršeni saveznik za lokne

Predstavljamo vam profesionalni tretman bez ispiranja pažljivo osmišljen da zadovolji  potrebe svih tipova lokni. Ovaj proizvod u jednom koraku menja pravila igre i lako će unaprediti rutinu nege vaše kose, pružajući vašim loknama definiciju i elastičnost na nivou 10. Šta čini UniqOne curls tako posebnim? To nije čudo; to je samo revolucionarna napredna formula koja neguje i oblikuje svaki tip lokni u jednom koraku. kovrdzava devojka


Nova napredna formula

Nova napredna formula za vaše lokne donosi duboku nahranjenost i obnovu oštećenih pramenova, istovremeno poboljšavajući prirodnu definiciju lokni. Ova formula pruža kontrolu frizza do 96 sati, dok istovremeno omogućava ultimativnu elastičnost i volumen. Osim toga, obezbeđuje čist, lagani osećaj na kosi, dok je hrani i olakšava raščešljavanje. Uz to, pruža se termalna zaštita, povećava se sjaj kose i sprečava pucanje krajeva. Kosa momentalno postaje svilenkasta, meka i lako upravljiva.

Rešenje za sve tipove kovrdža

UniqOne curls je više od tretmana; to je sveobuhvatno rešenje za negu i stilizovanje koje pruža svim tipovima lokni potrebne rezultate. Njegova inovativna kombinacija hranljivih i stilizujućih sastojaka pruža trenutnu ključnu negu dok definiše lokne sa neuporedivom mekoćom i prirodnim sjajem. Bez obzira da li su vaše lokne blagih talasa ili su u pitanju guste kovrdže, ovaj revolucionarni tretman je prilagođen svim teksturama kose, olakšavajući svakodnevnu rutinu.
 
Zavodljiv miris toplih tonova

Uživajte u svežem, raskošnom mirisu. Živopisna mešavina osvežavajuće mandarine, svežeg cveta i primamljive kombinacije slatkih i slanih tonova. Oplemenjen toplim amberom i kremastim drvetom, ovaj miris stvara jedinstveno iskustvo koje će 
vašu rutinu nege i stilizovanja učiniti vrlo prijatnom. mirisi


Upotpunite vašu rutinu nege kose kod kuće

Za optimalne rezultate, upotpunite Vaš UniqOne curls tretman sa Uniqone all in one šamponom i Uniqone all in one maskom za kosu tokom svakog pranja. Počnite sa šamponom da biste poboljšali vitalnost kose i teksturu, zatim pređite na masku za kosu za duboku hidrataciju i dugotrajnu mekoću. Završite ritual sa UniqOne curls tretmanom kako biste dostigli  pun potencijal vaših lokni. 

 

Uz UniqOne™ tretman  za kovrdže ćete ponovo zavoleti svoje lokne! Sa svojim neuporedivim prednostima i tehnologijom, to je ultimativno rešenje za sve tipove kovrdža. Ako vam je potrebna pomoć prilikom odabira pravog proizvoda za vašu kovrdžavu kosu, slobodno nas kontaktirajte na saveti@vsdtrade.com ili putem društvenih mreža.

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam