Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Zašto je masaža vlasišta važna?

 

 

Masaža je bez sumnje nešto u čemu većina nas zaista uživa, momenat za vas i vaše telo. Ali koliko ste puta  praktikovali masažu vlasišta? Ne samo da je masaža vlasišta prijatna, već ima toliko prednosti o kojima zaista treba da razmislite. Zato, samo napred, odvojite malo vremena za opuštanje, uz poboljšanje zdravlja i kvaliteta vaše kože glave.


Šta je masaža vlasišta?

Masaža vlasišta je mešavina opuštanja i pilinga u jednom. Često se zaboravlja kada je u u pitanju rutina nege, ali su njene prednosti poprilične. Ne oduzima mnogo vremena, a možete da je obavljate i u kućnim uslovima. Možete da odlučite kako ćete da masirate vlasište, koliko dugo i koliko često, ali jedno je sigurno - nećete zažaliti kada počnete. Kada se odlučite da to uradite, počećete da uviđate prednosti masaže vlasišta za vašu kosu i mentalno blagostanje koje dolazi sa njom.


Pitanje bi zaista trebalo da bude koje su prednosti masaže vlasišta, a ovo su naših top pet:

1) Smanjuje napetost mišića - u svakodnevnom životu vaš mozak ne prestaje da radi dok ne zaspite prirodno, a mišići u vašoj glavi su sve napetiji kako dan odmiče. Masaža vlasišta pomaže u smanjenju te napetosti jer podstiče mišiće da se opuste, ostavljajući i vas relaksiranim i zadovoljnim. Čak i ako se tokom dana ne osećate posebno napeto, vaši mišići i dalje “rade prekovremeno” i treba da se opuste. alterna roze proizvodi za kosu

2) Podsticanje rasta i regeneracije kose - kosa je zdrava samo onoliko koliko je vlasište iz kog raste. Vašoj kosi je za rast i obnavljanje potrebno zdravo, čisto okruženje bez stresa što ćete joj omogućiti masažom vlasišta. Na ovaj način podstaćićete bujni rast kose koji svi želimo. Alterna Caviar Renewing Scalp kolekcija sadrži tri proizvoda:

· Alterna Renewing Scalp Care Hemp Leave-On Treatment

· Alterna Renewing Scalp Care Peppermint Leave-On Treatment i

· Alterna Renewing Scalp Care Scalp Scrub to Foam

koji nežno čiste kosu i vlasište i uklanjaju naslage, ostavljajući skalp umirenim i hidriranim.

3) Prirodni lek za migrene i glavobolje koje su često uzrokovane frizurom koju nosite. Zaglađeni, elegantni konjski rep izgleda fantastično, ali ne može se poreći da osetite silno olakšanje kada na kraju dana pustite kosu. Ako se nađete u toj situaciji, savršeno je vreme za masažu vlasišta - bićete iznenađeni koliko je efikasna. Masaža povećava protok krvi i istovremeno smanjuje napetost.

4) Poboljšava raspoloženje i podstiče smirenost - svima nam je potrebno opuštanje s vremena na vreme, a masaža vlasišta nam upravo to pruža. To je popularna “tehnika” za poboljšanje raspoloženja i cirkulacije, smanjuje napetost i stres. To vam je kao odlazak u spa centar, ali brže ili čak kao sesija meditacije. Usredsredite se na opuštanje tako što ćete odvojiti vreme za masažu vlasišta uz neki od proverenih, visokokvalitetnih prozvoda, poput Restart Hydration Scalp Moisture, losion formulisano sa sastojcima za negu kože koji hidrira i pomaže u umirivanju vlasišta stvarajući dug, prijatan osećaj. restart revlon proizvodi za kosu

5) Smanjuje nakupljanje naslaga - sećate se da smo rekli da je kosa zdrava samo onoliko koliko i teme iz kog raste? Hajde da objasnimo. Ne samo da teme mora da bude zdravo za optimalan rast kose, ono takođe mora da bude čisto! Iako o tome možda ne razmišljate previše, znoj, masnoća i proizvodi se nakupljaju na vašem vlasištu i guše folikule dlake. Bilo šta - od šampona i balzama, do suvog šampona i krema ili sprejeva za zaštitu od toplote - može da se nakupi na vlasištu i potrebno ga je ukloniti kako bi moglo ponovo da diše.

Masaža vlasišta je odlična tehnika pilinga koja ostavlja čistu podlogu i podstiče rad folikula. Za vrhunske rezultate, probajte Eksperience Boost Phase 0 Scalp Exfoliator koji eliminiše nečistoće vlasišta pomažući svim ostalim preparatima da deluju na dubinskim nivoima. Takođe vam preporučujemo i Eksperience Boost Exquisit Purifying Cream, neverovatno postojanu i relaksirajuću kremu koja dubinski čisti i detoksikuje naslage nečistoća sa vlasišta i zapušenih pora i stvara opuštajuće, revitalizovano i antioksidativno dejstvo. zeleni proizvod za negu kose

Koliko često treba da se masirate? To je potpuno na vama! Ako je vaš glavni cilj opuštanje ili poboljšanje vašeg mentalnog zdravlja, lopta je na vašem terenu i možete to da radite koliko god želite, ali mi vam preporučujemo jednom nedeljno. Ako je vaš fokus da promovišete rast kose, potrebna vam je svakodnevna masaža. Kada otkrijete koliko prednosti to ima za zdravlje i izgled vaše kose, sigurni smo da ćete želeti da je radite svaki dan. 

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam