Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Prolećno osvežavanje boje -Transformišite svoju kosu za novu sezonu

 

 

Dok ulazimo u toplije prolećne dane, sasvim je očekivano da tražite i načine da osvežite svoju frizuru i, eventualno, razmišljate o promeni boje kose. “Bronde” kao jedan od velikih trendova u 2023.godini polako izlazi iz mode, a vodeći koloristi tvrde da će se prolećni trendovi uglavnom fokusirati na prelazak na svežije nijanse i živopisnije boje, poput ledene platinasto plave sa notom limuna ili živopisne kajsija-narandžaste. Umesto klasične brinete, ovog proleća u fokusu će biti tonovi espresa, a crnoj će biti dodat plavi ton za dramatičniji efekat. Ukoliko ste fanovi bakarne boje, ovo je vaša sezona, posebno ako se odlučite za bakarno plavu  koja će bez sumnje vladati prolećnim mesecima.


Iako nema posebne potrebe da se to naglašava, složićete se da su bakarne nijanse više od boje – oni su direktna i smela manifestacija životnog stila. Bilo da ste skloni suptilnim ili nekonvencionalnim opcijama, bakarni tonovi otvaraju čitav svet različitih kombinacija. Ovog proleća, svojoj kosi možete da unesete toplinu, sjaj i raznovrsnost bakarnih tonova sa bojom kose 2024. godine. Naime, Revlonissimo Colorsmetique™ Electric Copper Blonde predstavlja rezultat saradnje oko 1.500 stručnjaka za boje, a ova intenzivna nijansa će, po svemu sudeći definisati godinu pred nama svojim inspirativnim, smelim izgledom. devojka sa kratkom intezivnom bakarnom bojom kose

Bakarna kosa se čvrsto pozicionirala kao neverovatno nosiva i zabavna nijansa, a taj trend se nastavlja i u narednom periodu. Sa jedinstvenim karakteristikama i istorijskim značajem, bakarna kosa je bila simbol moći, društvenog položaja i kulturnog identiteta širom sveta. Trenutni trend ne samo da učvršćuje popularnost bakarnih nijansi u svetu mode i lepote, već i sugeriše i brojne opcije da ga prilagodite svojoj ličnosti.


Bez obzira da li ovog proleća nameravate da zadržite i osvežite svoju boju kose ili razmišljate o promeni, Color Excel Gloss By Revlonissimo farbe za kosu predstavljaju savršen izbor zahvaljujući izuzetnoj neutralizaciji i nežnom toniranju bez menjanja osnovne boje kose. Formulisane na GLOW-in™ sistemu (tehnologija koja čeka odobrenje patenta), ove izutetne boje za kosu omogućavaju oporavak proteinske strukture kako bi se kosa pripremila za optimalno raspoređivanje boje i zatvaranje kutikula, odnosno duži vek boje i sjajniju kosu.


Revlonissimo Color Sublime™ pruža izuzetnu kreativnost u stvaranju jedinstvenih nijansi, sa novim veganskim i dermaološki testiranim formulama. Svaka od 48 nijansi pruža mogućnost kreiranja besprekornog, prirodnog izgleda i dugotrajnog efekta. Sa organskim, hladno ceđenim suncokretovim uljem, kao i mešavinom visokokvalitenih oksidativnih pigmenata, ove farbe za kosu prodiru u srž vlasi stvarajući neverovatan sjaj na svakom pramenu. Nežna mešavina dubinski hidrira i hrani kosu, čini je mekom i bujnijom, a raščešljavanje postaje lako i jednostavno, olakšavajući raščešljavanje. farbe za kosu

Odabir odgovarajuće farbe za kosu je prvi deo jednačine, ali da biste bili sigurni da će dinamične nijanse, poput bakarnih, izdržati test vremena i uticaj spoljašnjih faktora, neophodno je da kreirate odgovarajuću rutinu nege kose. Na taj način će vaša bakarna boja kose ostati živopisna i sjajna do sledeće posete salonu. Iskusni koloristi će vam pomoći da odaberete nijansu koja najviše odgovara vašoj ličnosti, a svakako su i pravo mesto za savete u vezi sa najboljim preparatima za negu boje. Ovi pažljivo kreirani šamponi, balzami i serumi predstavljaju nezamenljivog saveznika u očuvanju boje, a posebno bakarnih tonova, budući da zaključavaju boju i pomažu u sprečavanju preranog bledenja.


Za one koji žele da negu svoje farbane kose podignu jedan stepenik više, preporučujemo Nutri Color™ filtere. Ova revolucionarna polutrajna maska u boji sa INSTA-PIC tehnologijom™, menja igru kada je u pitanju osvežavanje bakarnih nijansi! Kreirani su tako da u salonu mogu da osveže boju za tri do petnaest minuta, a nijanse poput Light Copper i Tangerine daju intenzivnu boju i jedinstvenu negu i sjaj. Obezbeđuju optimalni rezultat boje, nenadmašnu negu i spektakularni sjaj, bez amonijaka i peroksida i obogaćeni su polimerima za visok sjaj i zaštitu.


Prednost ovih proizvoda nije samo njihova jednostavna i profesionalna primena u salonima, već i činjenica da ih na jednostavan način možete koristiti i u kućnim uslovima. Dovoljno je da nanesete proizvod na čistu, peškirom osušenu kosu koristeći češalj sa širokim zupcima. Ostavite da deluje tri minuta da osvežite boju ili petnaest minuta kako bi povećali intezitet nijanse. Preporučujemo redovno osvežavanje boje svakih 6-12 nedelja kako biste sprečili  bledenje bakarnih tonova i obezbedili vitalnost i svežinu celokupne frizure.


Pravi biser među proizvodima za osvežavanje i održavanje boje je Caviar Infinite Color Hold linija. Šampon, kondiicioner i serum omogućavaju da boja bude trajnija i živopisnija, štite od UV zračenja, čuvaju boju i sprečavaju njeno ispiranje. Klinički je dokazano da ova linija pruža do 70 dana živahne i sjajne boje, a za optimalne rezultate najbolje je koristiti sva tri proizvoda iz kolekcije. Za osvežavanje i održavanje boje odličan izbor je 45 DAYS, šampon sa kondicionerom, bez sulfata, koji neguju i hrane kosu, pružajući zaštitu od isušivanja i lomljivosti koji su uobičajeni kod bojene kose. Ovaj blagi šampon sprečava progresivni gubitak boje taloženjem pigmenata i stvara zaštitni film koji održava boju do sledećeg farbanja. alterna ljubicasti preparati za farbanu kosu

Zaštita od toplote treba da bude jedan od prioriteta u rutini nege i stilizovanja kose, pa ne zaboravite proizvode za negu i stilizovanje. Da biste sprečili bledenje boje, preporučujemo Equave Color Detangling, koji je formulisan sa antioksidativnim sastojkom u boji i provitaminom B5. Ovaj dvofazni kondicioner je dizajniran da štiti boju dok istovremeno dubinski hidrira kosu, omogućava lakše češljanje i pruža intenzivnu zaštitu od toplote.


Konačno, koliko god primamljivo bilo da po svaku cenu zadržite dužinu svoje kose, oštećeni vrhovi neće zadržati boju kose i mogu izbledeti čak i brže od zdrave kose. Redovno skraćujte krajeve svakih dvanaest nedelja kako bi vaša boja kose uvek izgledala sveže . Zato vam preporučujemo da posetite frizerski salon i priuštite sebi novu boju kose i frizuru za predstojeću sezonu. 

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam