Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Najbolje novogodišnje frizure

 

 

Vreme leti i dok se okrenemo, već stiže najomiljeniji praznik za sve nas - Nova godina. To podrazumeva i pripreme za najluđu noć za koju svi priželjkujemo da bude nezaboravna. Naravno, poželjno je da sve izgleda savršeno - od novogodišnje haljine do frizure. 

Naši stilisti za vas su odabrali sjajne frizure sa kojom će vaš ulazak u sledeću godinu biti u najmanju ruku filmski.

Da biste novu godinu počeli zadovoljni sobom, važno je da vaš celokupan stil oslikava stepen vaše brige o sebi, a nega i stilizovanje kose su važan deo tih rutina, posebno ako ove godine niste u stilu glamuroznih haljina i dramatične šminke. Bez obzira da li sedite na kauču i gledate novogodišnji program ili omiljeni film ili idete na ekskluzivnu žurku sa prijateljima ili posebnom osobom, vaši planovi za novogodišnju noć zaslužuju savršenu frizuru.


Ispletena punđa (+ mašna)

Ima li boljeg načina da započnete prazničnu sezonu nego sa sjajnom frizurom? Opcije su brojne, a mi smo trenutno oduševljeni zaglađenom, ispletenom punđom Olivije Kulpo i ogromnom crnom mašnom za ležeran ali izuzetno svečan izgled. Usudićemo se da kažemo da je ovo jedna od najboljih frizura za novogodišnju noć jer svu kosu drži na mestu, a šik crna mašna će biti neodoljiv dodatak svakoj toaleti. Zagladite kosu pomoću preparata za stilizovanje, skupite svu kosu na potiljku u rep, vrteći ga oko baze dok ne formirate punđu. To je sve! Za neodoljiv sjaj i završni glamurozni efekat, probajte Style Masters Shine Spray Glamouramadevojka sa pundjom i crnom mašnom

  izvor slike: Instagram -  @justinemarjan

 

Duga ravna kosa

Ova frizura nikada neće izaći iz mode i uvek izgleda glamurozno, što je čini savršenom za sve fantastične fotografije koje ćete napraviti tokom novogodišnje noći. Da bi vaša kosa bila ravna, prvo je zagladite četkom za sušenje, a zatim je pređite presom za kosu. Pratite presu tankim češljem da biste je zaista zagladili. Zatim nanesite malo ulja za kosu za dodatni sjaj, a svakako koristite neki od preparata za zaštitu od toplote. Caviar Professional Styling Perfect Iron Spray za savršeno ravnu kosu predstavlja vrhunsku zaštitu od toplotnih uređaja za oblikovanje, zadržava vlagu i eliminiše neželjeno kovrdžanje. Vama ostaje samo da se sjajno provedete.


Voluminozne kovrdže

Blistav, glamurozan praznik kao što je doček Nove godine zaslužuje podjednako glamuroznu frizuru poput ove. Kada je u pitanju duga kovrdžava frizura, postoji samo jedno pravilo - što su kovrdže veće i voluminozne, to bolje. Style Masters Curly Fanaticurls je savršen preparat za definisanje lokni, odnosno kovrdža i omogućiće vam potpunu kontrolu nad vašom fantastičnom novogodišnjom frizurom.


“Zavesa” šiške

Ukoliko ste videli spot za pesmu „Deda Mraz te ne zna kao ja“ Sabrine Karpenter, sigurno ste primetili više atraktivnih frizura. Za ljubitelje njenih glam šiški iz 70-ih imamo sjajnu vest – možete ih lako i sami napraviti. Jednostavno omotajte svoje šiške oko veće okrugle četke i osušite ih fenom. Pričvrstite ih sa strane ukosnicama dok se šminkate za Novu godinu i poprskajte lakom za kosu kako bi vam frizura ostala besprekorna čitave noći. Preporučujemo Style Masters Hairspray Modular,  izuzetno brzo-sušeći sprej koji vam omogućava da kontrolišete stepen učvrščivanja. devojka sa plavom kosom u plavoj haljini na ledu tokom zime
 Izvor slike: Pinterest


Trake, trakice…

Trake su apsolutni hit sezone, a po svemu sudeći tako će i ostati. Idealan su dodatak za kosu u prazničnoj sezoni, pa razmislite o tome da ih kombinujete sa pletenicama za jednostavnu, ali atraktivnu i romantičnu frizuru za novogodišnju proslavu. Zakačite dugi komad trake na sredinu glave i upletite ga u pletenicu skupljajući kosu sa obe strane glave. Kada stignete do potiljka, uvijte kosu u punđu i umotajte traku okolo, vežite je u mašnu ili je ostavite da visi. Za dodatnu sigurnost da će frizura ostati netaknuta tokom čitave večeri, probajte Caviar Professional Styling High Hold Finishing Spray, sprej koji se brzo suši i pruža izuzetno jako učvršćivanje, a ne ukrućuje kosu.


Talasasti bob

Prema tvrdnjama stilista, dame su sve zainteresovanije za relaksirani « lived-in » izgled, pa će umesto ravnog, savršeno ošišanog boba ovom sezonom vladati prirodni talasi. Ovaj bob nema stepenove, ali ima tupe ivice i moderan izgled koji može biti idealna dopuna vašem novogodišnjem izdanju. Za dodatni volume, probajte Caviar Multiplying Volume Styling Mist, multifunkcionalni tretman za oblikovanje koji hrani i dodatno hidrira kosu, uz dvostruko veći volumen. devojka sa braon kratkom talasastom kosom


Novogodišnja noć je jedan od najglamuroznijih događaja u toku godine i potpuno zaslužujete da izgledate spektakularno. Ovo je jedno maratonsko veče za koje ćete želeti da izgledate najbolje što možete. Sigurni smo da će neka od ponuđenih frizura biti upravo ona koja će vas učiniti zvezdom večeri.


Srećna Nova godina!
 

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam