Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Ideje za novogodišnje poklone

 

 

Zima je zvanično stigla, što znači da je vazduh ispunjen prazničnim vibracijama. A, ima li boljeg načina da proslavimo praznike od poklanjanja omiljenih proizvoda za negu kose? Bilo da rano počinjete sa novogodišnjom kupovinom, tražite inspiraciju ili samo želite sebe da počastite, predlažemo vam neke od najkvalitetnijih proizvoda za negu kose sa kojima, jednostavno, ne možete da pogrešite. Neka vam Nova godina počne na najbolji način!


Kada tražite ideje za praznične poklone, verovatno vam na pamet češće padaju setovi za negu kože ili šminka, ali poslednjih godina poklon setovi za negu kose su sve primamljiviji.  


Alterna Caviar Moisture Holiday Gift Set je vrhunski poklon za posebnu osobu i zaista ne bi trebalo da gs propustite. Luksuzni Caviar Replenishing Moisture kondicioner i Caviar Replenishing Moisture šampon su savršen duo koji kosu čini ponovo hidriranom, štiti boju i poboljšava opšti izgled kose čineći je jačom i zdravijom. alterna ljubicasti set preparata za kosu

 

Ne znamo za vas, ali mi smo jednostavno opsednuti Caviar Bond Repair kolekcijom koju smatramo odličnom idejom za poklon za negu kose. Ako imate lepšu polovinu, mamu ili prijateljicu,  kojoj su potrebni vrhunski preparati za negu i oporavak kose, onda je ovo pravi izbor. Sa luksuznom reparativnom maskom, šamponom i kondicionerom za jačanje i intenzivno obnavljanje kose, ova kolekcija pruža savršen početak zimske rutine nege, bez obzira na tip kose. 


Nega kože glave je sve više u fokusu kada su u pitanju preparati za negu kose, pa je možda dobra ideja da je uključite u spisak prazničnih poklona. Restart Hydration Scalp Moisture Losion, formulisan sa sastojcima za negu kože i kombinacijom hijaluronske kiseline i pantenola hidrira i umiruje kožu glave, neutrališe neprijatne mirise i smanjuje osećaj suvoće, ostavljajući dugotrajan prijatan osećaj. Najbolje je da ga koristite u kombinaciji sa ostalim proizvodima iz Restart Hydration kolekcije, a posebno sa Restart Hydration micelarnim šamponom sa dvostrukim dejstvom koji pomaže u balansu mikroba skalpa i hidrira kosu, čineći je sjajnom i mekom. 


Kada su u pitanju pokloni za negu kose, Restart Recovery kolekcija je siguran i proveren izbor. Zato ova lista ne bi bila kompletna bez Restart Recovery Sealing, seruma koji ne samo da štiti kosu od lomljenja, već i pomaže balansiranju mikrobe vlasišta, za zdrav, mladalački izgled kose. Iako preporučujemo celu kolekciju, posebno izdvajamo i Restart Recovery Melting kondicioner sa dvostrukim dejstvom koji ojačava oslabljenu i oštećenu kosu, rekonstruiše je iznutra, čineći je glatkom i sjajnom. narandžasto beli preparati za kosu

 

Sjajna kosa + sezona proslava - jednačina je jasna ako u nju uključite Equave 3 Phases, trofazni kondicioner koji menja pravila igre. Namenjen je svim tipovima kose i kože, pomaže raščešljavanje i hidrataciju kose, dajući joj zanosan, prirodan sjaj. Blaga formula na bazi aloa vere koja eliminiše nepoželjno naelektrisanje, ne ostavlja masne tragove i ne otežava kosu. A sjaj koji ostavlja na kosi i koži ostaviće svakoga bez daha!


Nema osobe koja se neće obradovati kada u svom novogodišnjem poklonu otkrije neki od Olaplex proizvoda. Za šta god da se odlučite, budite sigurni da će izmamiti osmeh na lice onome kome ih poklanjate. Predlažemo omiljeni No.3 koji sada dolazi u specijalnom prazničnom pakovanju i savršen je poklon za sve fanove profesionalne nege kose ili Olaplex No.7, jedinstveno, visoko koncentrisano, lagano ulje za jačanje, obnavljanje i oblikovanje kose.  belo pakovanje ulja za negu kose

 

Kada govorimo o stilizovanju kose, Caviar Smoothing Anti-Frizz Blowout Butter je još jedan poklon koji obećava viši nivo nege i oblikovanja. Lagana kremasto uljana formula zaglađuje čak i najotporniju, nemirnu kosu štiteći je od toplote prilikom feniranja i vlage, zadržavajući hidratantnost, sjaj i glatkoću. Savršen izbor za savršenu novogodišnju frizuru.
Odabrati savršen poklon u moru opcija može da bude zaista teško, zar ne? Potpuno vas razumemo! „Hoće li im se svideti? Da li odgovara njihovoj koži ili tipu kose? Šta ako su oni potajno guru lepote, a ja nemam pojma?“ Duboko udahnite, jer sa proizvodima koje smo vam preporučili, bićete omiljeni deda Mraz.


Sve gorenavedene proizvode (i još mnogo toga), možete poručiti putem našeg sajta www.vsdtrade.com

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam