Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Usudite se da budete drugačiji!

 

 

Upoznajte Beardburys - inovativan i nekonvencionalan brend nastao sa idejom da iz korena promeni svet tradicionalne muške kozmetike. Nakon skromnih početaka u Leonu (Španija), gotovo preko noći je osvojio pirinejsko poluostrvo i danas je prisutan u više od 30 zemalja širom sveta.

 

 A šta je to što Beardburys čini toliko drugačijim?

Ukoliko pitate genijalni tim koji stoji iza ovih revolucionarnih proizvoda u pitanju je jedinstveni vajb po kome je Beardburys već prepoznat među frizerima, ali i sve brojnijim klijentima. Za sebe kažu da su najnestašniji brend na profesionalnom tržištu muške kozmetike - smeli, atraktivni, alternativni, ali pre svega originalni, prirodni i autentični kao i sam život.

Beardburys je osnovala grupa nekonformista sa velikim ambicijama i timskim pristupom izazovima. Svoj uspeh objašnjavaju time da su uvek spremni da izađu iz svoje zone komfora, a zabavu smatraju ključnim delom svog posla.

Beardburys je nastao kao odgovor na potrebe novog muškarca sa najkompletnijom linijom profesionalnih proizvoda za frizere i berbere na tržištu koja je rezultat više od 35 godina iskustva u industriji lepote i nege kose. U pitanju je više od 100 različitih proizvoda, podeljenih u različite linije sa ciljem da pokriju sve potrebe frizera i kupaca. Pažnja je posvećena svakom detalju, ne samo u formulaciji proizvoda, već i u svakom njihovom pakovanju, ali i dalje ostaju verni berberskoj tradiciji.

Asortiman je 100% proizveden u Španiji po zanatskim receptima, dizajniran je posebno za negu muškaraca, a sastojci su 86% prirodnog porekla. Svi recepti su ručno izrađeni, integrisani u ekskluzivan dizajn i postižu najviše standarde kvaliteta u procesu proizvodnje. Namenjen je novoj generaciji muškaraca koji su sve zahtevniji kada su u pitanju proizvodi za ličnu negu. Beardburys ne čine samo proizvodi za stilizovanje - to je koncept i specifični stil života koji ima sve više pristalica. 

 

muski samponi za farbanje kose

Muškarci će sigurno biti oduševljeni Beardburys WAX Fiberpaste – pastom koja daje teksturu i otpornost kosi sa mat završnim izgledom i omogućuje potpunu kontrolu kose i  idealna je za kratku kosu. Među inovativnim proizvodima je i Beardburys Hover Volume Powder - mat puder koji daje volumen i punoću tankoj kosi sa “anti -gravity” efektom i prirodnim, fleksibilnim držanjem. Ono što je novina u odnosu na slične  muške brendove je Beardburys Color Shampoo - polupermanentna boja za muškarce sa prilagodljivom pokrivnom moći u obliku šampona koja se može nanositi na kosu, bradu i brkove, koja nijansira boju za samo pet minuta uz prirodan izgled i efekat odloženog ispiranja.  

plavi muski sampon za kosu

Zahvaljujući kompaniji VSD Trade, Beardburys profesionalna linija i proizvodi za negu i stilizovanje kose, brade i brkova, uključujući i proizvode za muško farbanje, su konačno dostupni frizerima i kupcima u Srbiji! Svi proizvodi su vrhunskog kvaliteta i u atraktivnim pakovanjima koja dodatno ističu autentičnost brenda. Za pravu sliku o tome koliko su Beardburys proizvodi drugačiji od sličnih proizvoda na tržištu, preporučujemo da probate Beardburys 3 in 1, svestrani šampon koji nežno čisti i omekšava kosu sa kondicionirajućim efektom i obezbeđuje optimalnu higijenu tela. Za muškarce koji negu svoje brade i brkova zaista shvataju ozbiljno, odličan izbor je Beardburys Beard wax - mekani, dugotrajni vosak za brkove i bradu za željene oblike i teksture bez ograničenja. 

 

sarena okrugla pakovanja voskova za bradu

Autentičnost i nekonvencionalnost brenda najbolje su manifestovani u načinu na koji oni sebi opisuju. Alternativni pristup nezi muškaraca baziran je na kršenju pravila, stalnoj potrazi za avanturom i putevima kojima se “ređe ide”. Fokus je na nestašnoj prirodi muškarca koji uživa u igri i zabavi, preuzima rizike i ni za šta na svetu ne želi da bude isti kao i ostali. 

Stvarajući izvan okvira Beardburys konstantno inovira svoje proizvode sa neverovatnom posvećenošću svakom detalju - formulama, aromama, teksturama, bojama, dizajnu. Na taj način postavljaju ozbiljan izazov ostalim frizerima i berberima. Imajući ovo u vidu, ne čudi da Beardburys ima uspešnu saradnju sa drugim poznatim brendovima.

 

Pomenućemo saradnju sa poznatom američkom radionicom za popravku automobila Gas Monkey Garage iz koje je nastala specijalna linija za negu kose i brade. Teksas i Španija nikada nisu bili bliži nego u ovoj fuziji koja reflektuje životni stil smelog, modernog, zavodljivog muškarca, nekonformiste koji ipak ceni klasiku. Ova ograničena serija ima četiri verzije za negu muškaraca: za bradu, za brijanje, za rutinu kose sa mat završnom završnom stilizacijom i za kosu sa sjajnom završnom obradom. U sklopu saradnje, Gas Monkey je za Beardburys restaurirao Mustang Fastback iz 1967

 

metalna kutija sa proizvodima za brijanje za muskarce

Linija je već pobrala brojne pohvale za svoj revolucionarni dizajn - svi kompleti u ovom specijalnom izdanju odražavaju istu vintidž estetiku i pakovani su u metalne kutije koje podsećaju na retro kante za benzin. Teško da može da se pronađe nešto ekskluzivnije, ali to nije sve. Na samoj poleđini patentirane kutije sitotiskom je štampana istorija saradnje Beardburys i Gas Monkey.  Ova ikonična kutija može da se koristi i kao “kasica prasica”! Dobro ste pročitali. Ekipi iz Beardburys je ideja ostvarenje sna kroz podizanje nege i stilizovanja muške kose, brade i brkova na drugi nivo - korak po korak, novčić po novčić.

 

Gotovo je nemoguće na jednom mestu predstaviti sve Beardburys proizvode, ali sa sigurnošću tvrdimo da nećete pogrešiti ni sa jednim. O njihovom kvalitetu dovoljno govori veliki broj zadovoljnih klijenata, ali i brojne nagrade, poput WorldStar Winner 2023 ,gde je Brend Beardburys dobitnik najprestižnije globalne nagrade u oblasti pakovanja, koju dodeljuje Svetska organizacija za pakovanje (WPO), priznajući izuzetnost u inovacijama i dizajnu pakovanja. 

 

Ukoliko i vi želite da pružite vašim klijentima autentično iskustvo i uslugu, pozivamo vas da postanete član Beardburys porodice!

Pišite nam na društvenim mrežama kako bismo vas usmerili na komercijalistu koji je zadužen za vaš region. U skladu sa originalnim Beardburys pakovanjem, kao jedan od mnogih poklona frizeri mogu dobiti  majicu sa Beardburys logo-om koje su kreativno upakovane u oblik pivske flaše.

Za ostale informacije  pišite nam na info@vsdtrade.com ili saveti@vsdtrade.com  

 

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam