Proizvodi

close
sort proizvodi
news

RE/START PRO-CARE sistem – nova dimenzija nege kose

 

Revlon Professional™ vas poziva da otkrijete ekskluzivnu profesionalnu kolekciju koja kosi vraća zdrav izgled, vitalnost i lepotu kroz dvofatni sistem koji uključuje inovativni Antioksidantni Puder Primer koji se meša sa Liquid Care Shots tečnostima neverovatnih karakteristika. U pitanju je izuzetno precizan tretman u vidu kremaste emulzije koja se lako nanosi za potpunu kontrolu, ujednačeno nanošenje na kosu i, što je najvažnije, trenutnu transformaciju kose.

Obogaćene Lamerall tehnologijom inspirisanom negom kože, nove RE/START PRO-CARE SISTEM formule deluju kao navigacija. Formule lokalizuju područja kose kojima je potreban dubinski tretman i raspodeljuju sastojke tamo gde je kosi potrebno, formirajući mrežu organizovanih slojeva koji se nazivaju lameralli. Oni stabilizuju i omogućavaju pun potencijal sastojaka na kosi. Neverovatno negujući tretman koji ne otežava kosu, obzirom da se nanosi samo kada je neophodno oporavljajući kosu i čineći je jakom, oporavljenom, sjajnom i zdravom.  

Predstavljamo vam četiri jedinstvena proizvoda:

Antioksidantni primer u prahu sa formulom na bazi acai bobica, crvenog čaja i posebne mešavine biljnih sastojaka pruž antioksidantnu zaštitu od slobodnih radikala I intenzivira dejstvo Liquid Care Shots. Veganska formul sa 94% sastojaka prirodnog porekla predstavlja prvi puder za profesionalnu upotrebu koji se, u kombinaciji sa Liquid Care Shots transgormiše u kremastu emulziju.

Color & Shine Sealer Shot poseduje savršenu formulu koja štiti kosu I sprečava bledenje boje. Uz ovaj savršeni preparate, kosa je zaštićena od oksidativnog oštećenja, a jeidnstvena formula naglašava intenzitet boje, pruža dugotrajan sjaj i smanjuje poroznost kose za ujednačene rezultate farbanja (veganska formula sa 81% sastojaka prirodnog porekla).

 

Repair Bonding Shot je formulisan sa biomimetičkim ceramidom i fito-keratinskim  molekulima za trenutnu i duboku unutrašnju I spoljašnju reparaciju kose. Trenutno oporavlja kosu, vraća joj snagu, vitalnost, prirodan sjaj i zdraviji izgled i štiti od oštećivanja usled hemijskih tretmana (veganska formula sa  84% sastojaka prirodnog porekla).

 

Density Fortifying Shot je formulisan sa jačajućim molekulom koji popravlja strukturu kose iznutra I aminokiselinama koje joj daju volumen. Pruža trenutni efekat podizanja kose iz korena i veći volumen  za prirodan izgled pune kose, oporavlja tanku i lomljivu kosu I poboljšava njenu upravljivost (veganska formula sa 92% sastojaka prirodnog porekla). 

Za najbolje rezultate, Liquid Care Shots treba koristiti u kombinaciji sa nekim od Restart preparata za negu kose (u skladu sa individualnim potrebama vaših klijenata), poput REPAIRING MICELLAR šampona, a u okviru jednog tretmana  preporučuje se nanošenje jednog do dva Liquid Shot-a. 

Ukoliko i vi  želite da postanete deo Revlon Professional porodice, kontaktirajte nas na društvenim mrežama ili putem e-maila saveti@vsdtrade.com

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam