Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Color Excel i Color Excel Gloss - nova dimenzija farbanja kose

 

Predstavljamo vam Color Excel i Color Excel Gloss, proizvode koji donose više nege, više sjaja i potpuno novu dimenziju usluge za frizerske salone. Nova generacija profesionalne, ultra-efikasne nežne boje « ton-na-ton ». Otkrivamo vam dve tehnologije, alkalnu i kiselu - vrhunski duo za beskonačne mogućnosti toniranja.

Color Excel

Stručnjaci Revlon Professional otišli su korak dalje kreirajući boju prirodnog, zdravog izgleda koja sija iznutra. Izuzetna neutralizacija i nežno toniranje bez menjanja osnovne boje kose, bez amonijaka i sa blistavim sjajem koji traje. Alkalna tehnologija Color Excel  je najnežnija opcija za farbanje kose kada vam je potrebno suptilno, kontrolisano toniranje sa niskim sadržajem peroksida da biste održali maksimalan integritet kose. Unapređena tehnologija omogućava neverovatnu uniformnost kada tonirate čak i najizazovnije podloge. Savršen spoj sa REVLONISSIMO Colorsmetique™ i Color Sublime™ za nežno, profesionalno osvežavanje boje kose.

Linija Color Excel namenjena je stilistima koji žele da odu korak dalje sa nežnom bojom za kosu bez amonijaka, uz maksimalno poštovanje integriteta kose koja nudi prilagodljivo toniranje, korekciju boje, osvežavanje boje za REVLONISSIMO Colorsmetique ™ i Color Sublime™ ili kombinovanje sa prvim sedim vlasima.

GLOWin SYSTEM™ tehnologija omogućava dopunjavanje i popravljajnje strukture proteina, optimalno nanošenje i zadžavanje boje, kao i trajni sjaj. 

GLOWin SYSTEM™ tehnologija omogućava dopunjavanje i popravljajnje strukture proteina, optimalno nanošenje i zadžavanje boje, kao i trajni sjaj.

Zašto Color Excel?

·  Veganska kremasta boja bez amonijaka

·  Osvežava boju uz dva puta više sjaja

·  Maksimalno uvažavanje karakteristika kose, sa negujućim efektom

·  Dvostruki izbor primarnih i sekundarnih pigmenata

·  Savršeno usklađeno osvežavanje boja sa REVLONISSIMO Colorsmetique™ i Color Sublime™

·  Izuzetna uniformnost

·  Poboljšanje prirodne osnove

·  Suptilna, ali vidljiva boja

·  Korekcija boje

·  Do 70% pokrivenosti sedih

·  Traje do 20 pranja

Color Excel Gloss

Revlon Professional Color Excel Gloss farba za kosu sadrži formulu bez amonijaka za blistavu boju kose uz kiselu tehnologiju. Ova farba za kosu predstavlja najbolju opciju za toniranje nakon usluga posvetljavanja jer nežno tretira i farba kosu, dajući joj neverovatan sjaj. Drugim rečima, ovaj profesionalni proizvod neutrališe prethodno osvetljenu kosu i daje sjaj kosi bilo kog tipa. Na ovaj način konačna boja kose nije samo neutralisana i uravnotežena, već i vlasi kose dobijaju vidno zdraviji izgled i intenzivan blistav sjaj.

Color Excel Gloss ima mlečno-kremastu teksturu koja pruža odličnu uniformnost od korena do vrhova, kao i nijanse koje se mogu mešati kako bi se prilagodile različitim ukusima. Štaviše, prisustvo kisele tehnologije poštuje prirodnu pH ravnotežu kose, vraćajući je na njen prirodni pH nakon usluge pre posvetljavanja. Ukratko, kroz ovu neutralizirajuću farbu za kosu, vlasi ne samo da su savršeno neutralisane i imaju sjajniju boju, već postaju i vidljivo glatkije. Obnavlja i popravlja strukturu kose, neutrališući cisteinsku kiselinu koja nastaje usled hemijskih procesa i slabi strukturu kose. Poništava oštećenja kako bi se povratio prirodni kvalitet kose.

GLOWin SYSTEM™ tehnologija omogućava dopunjavanje i popravljajnje strukture proteina, optimalno nanošenje i zadžavanje boje, kao i trajni sjaj. 

Zašto Color Excel Gloss?

·  Ujednačena boja, bez kompromisa

·  Otklanja oštećenja i vraća prirodno stanje kose od prvog nanošenja

·  Dva puta manje lomljenja u odnosu na ostale tehnologije

·  Četiri puta više sjaja

·  Šest puta glatkija kosa

·  Do osam nedelja sjaja

·  Veganska formula bez alkohola I amonijaka

·  Brža usluga I kraće vreme oksidacije (10 minuta) u odnosu na druge brendove koji koriste kiselu tehnologiju

·  Savršeno kalibrisana boja i dubina za predvidljive rezultate farbanja

·  Izuzetna uniformnost

·  Tretman za sjaj kose

COLOR EXCEL GLOSS ACIDIC GLOSS TREATMENT

Ovaj tretman predstavlja dodatak paleti kiselih boja. Bez kompromisa, sa unapređenom tehnologijom pomaže otklanjanje oštećenja nastalih hemijskim procesima i obnavlja strukturu kose kako bi se povratio njen prirodni kvalitet. Color Excel Gloss Acidic Gloss Treatment  je kremasta, profesionalna formula za sjaj za kosu zasnovana na lipidima i mimetičkim emolijentima prirodnog porekla, bez alkohola koji se obično nalaze u drugim tečnim kiselim bojama koje mogu da skinu prirodni lipidni sloj kose, ostavljajući je nezaštićenom.

Tretman je namenjen stilistima koji žele dodatni kvalitet u primeni kiselih boja, vrhunsku negu, boju i sjaj u tretmanu demi-permanentnog sjaja za kosu koji eliminiše oštećenja u procesu toniranja, korekcije, osvežavanja i neutralizacije za duplo manje vremena od ostalih brendova.

COLOR EXCEL GLOSS ENERGIZER

Shodno fokusu čitave kolekcije, RP je kreirao i Color Excel Gloss Energizer, razvijač sa patentiranom tehnologijom koji omogućava poništavanje oštećenja od hemijskih procesa i obnavlja strukturu kako bi povratio prirodni kvalitet kose, za vidno poboljšano stanje kose i četiri puta više sjaja u odnosu na vodeće brendove kiselih boja.

Namenjen je stilistima kojima je potreban profesionalni razvijač boje koji omogućava neuporedivu negu, boju i sjaj u tretmanu koji eliminiše oštećenja za toniranje, korekciju, osvežavanje, poboljšanje i neutralizaciju za samo 10 minuta. U pitanju je mlečna, kremasta tekstura savršena za primenu u posudama i bocama koja pruža do osam nedelja sjaja.

Ukoliko i vi želite da postanete deo Revlon Professional porodice kontaktirajte nas na društvenim mrežama. 

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam