Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Najlepše frizure za jesenja venčanja

 

Iako leto ne pokazuje nikakve naznake skorog odlaska, jesen je blizu, a ako planirate jesenje venčanje, mi smo tu da vam pomognemo! Među mnogim detaljima koji zahtevaju vašu pažnju, savršena frizura je sigurno ono što će upotpuniti vaš savršen dan! Da bismo vas inspirisali, sastavili smo listu nekoliko naših omiljenih frizura za jesenja venčanja. Možda baš neka od ovih frizura bude sve ono čemu ste se nadali za svoje venčanje.

Nakon planiranja savršenog venčanja celog leta, sada je vreme da se odlučite za frizuru. Bilo da je vaš lilni stil boho ili šik, imate dugu ili kratku kosu ili želite da nosite neki od ukrasa za glavu, svaka nevesta ima nekakvu ideju o savršenoj frizuri venčanje. Zaslužujete da se osećate blistavo i lepo na svoj veliki dan, a vaša kosa je značajan deo toga. Srećom, postoje brojne frizure koje mogu lepo da istaknu vaše lice volumenom i teksturom. Od nadogradnji do raskošnih lokni, možete se osećati blistavo i izgledati bez besprekorno sa nekim od vih frizura.

Kruna od cveća - Znamo šta ste pomislili – cveće za jesenje venčanje? Cvetne krune zapravo mogu biti savršene za jesenje venčanje! Samo se držite prigušenih, bogatih jesenjih boja, a cvetna kruna može izgledati sjajno bez obzira na tip I dužinu kose.

Pletenice i repovi – popularan izbor za mladu koja želi da izgleda prekrasno bez mnogo napora. Šik konjski repovi su i dalje prisutni i ove godine, od glamura visoko postavljenog talasastog ponija do minimalističke varijante nisko postavljene na dnu vrata. 

Osim što dodaju teksturu bilo kojoj svadbenoj frizuri, pletenice zapravo mogu biti svadbena frizura. Veća neuredna bočna pletenica (riblja kost) sa utkanim raskošnim, ukrasnim listićima je savršena slika jesenjeg venčanja, zar ne?

Polu-punđa - veoma je romantična i šik, i nudi klasičnu privlačnost. U kombinaciji sa talasima ili loknama biće neodoljiv ukras za svaku mladu. Neka vaš frizer uplete malo cveća, ukrasnu traku ili nekoliko ukrasnih kamenčića i bićete spremni da zablistate.

Klasična punđa - bezvremenska opcija koja će vam pomoći da izgledate savršeno tokom celog dana. Postoji mnogo načina da napravite punđu: pletenu i uvrnutu, neurednu li savršeno zaglađenu, nisku i sa strane... možete pronaći ideje za bilo koju dužinu kose i bilo koji stil. Mešajte različite detalje da biste postigli izgled koji želite i dodajte neki ukras koji asocira na godišnje doba. 

Savršeni, meki talasi - postoji mnogo načina da stilizujete ovu jednostavnu, ali veoma atraktivnu frizuru - od elegantnih holivudskih talasa do teksturiranih, voluminoznih boho lokni. Veličina talasa se može promeniti tako da odgovara vašoj dužini kose, što ovo čini savršenim stilom za kratku i dugu kosu. Ekstenzije za kosu se takođe mogu dodati da bi se stvorila dužina i dodalo više teksture. Ukoliko planirate da nosite dijademu, probajte sa razdeljkom na sredini.

Iako bi ova frizura mogla da posluži i za veo, najbolje izgleda sa malim detaljima, pa je nakit savršen način da upotpunite celokupan izgled. Efektne minđuše ili ogrlica mogu dosta da dodaju vašem izgledu, a da ne odvuku pažnju sa vaše kose.

Kratke frizure – mogućnosti su brojne: od romantičnog izgleda sa upletenim prednjim delovima kose koje ćete zakačiti pozadi ili ultra kratke frizure (na primer, uvek popularni piksi) koju ćete upotpuniti efektnim ukrasom. Možete da i probate i sa mekim, blago naglašenim talasima sa punim šiškama i volumenom kao savršenim izgledom za rustično jesenje venčanje. Ukoliko se odlučite za bob, možete ga obogatiti pletenicama kako biste postigli sofisticirani izgled.

Eksperimentišite sa različitim stilovima pre nego što odaberete onaj koji najviše odgovara vašem licu i haljini. Ukoliko ste neodlučni, najbolje je da se konsultujete sa svojim frizerom.

Bez obzira koju frizuru odaberete, verujemo da ćete zablistati i uživati u vašem najvažnijem danu. 

 

 

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam