Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Masterverse - pogled unazad

 

Nakon višemesečnog iščekivanja I brojnih najava, Beograd je 11. septembra bio domaćin najvažnijeg frizerskog događaja u jugoistočnoj Evropi - MASTERVERSE. Događaj je organizovala kompanija VSD (“Voja, Sale i deca”) Trade pod pokroviteljstvom kompanije Revlon Professional i American Crew, sa kojom organizator sarađuje već 25 godina, kao i podršku Kasho, Maletti i Qiqi - ja. Predstavljeni su najaktuelniji trendovi u oblasti stilizovanja muške i ženske kose,a Hala 5 Beogradskog sajma ugostila je neka  od najzvučnijih imena sa A-liste vrhunskih svetskih stilista.

Događaj koji je okupio creme de la creme frizerske industrije i veliki broj gostiju iz Mađarske, Bugarske, Rumunije, Poljske i drugih zemalja u regionu zasluženo je poneo titulu najekskluzivnijeg! Program su vodili Miquel Garcia, poznati umetnički direktor i edukator Revlon Professional, koji je predstavio nove trendove na polju ženskih frizura, kao i Color Excel i Color Gloss farbe koje predstavljaju potpuno novi pristup u farbanju kose, i Una Radivojević, brend ambasador Revlon Professional i član edukatorskog tima VSD Trade kompanije. 

Iana Harrolda, člana međunarodnog American Crew AllStar i osnivača dva brenda - Traditions Barber Shop i Attitude ne treba posebno predstavljati. Na nedavno održanom MASTERVERSE-u na kome je predstavio nove trendove za muške frizure, a na sceni je u svom timu imao i Anju Demić American Crew All star i člana edukatorskog tima VSD Trade.

Robert Masciave, međunarodno poznati stručnjak i jedan od najkreativnijih frizera današnjice publiku je upoznao sa novim trendovima u oblasti ženskih frizura, kao i svoje jedinstvene i spektakularne kreacije. Ovom prilikom prvi put je na sceni sklopio haljinu od šest delova izrađenu od ljudske kose koju je, inače, kreirao za humanitarni događaj Alternative Hair Show 2016. godine.

Konačno, publika je imala jedinstvenu priliku i da se upozna sa nesvakidašnjim, avangardnim umetnikom Manuelom Monom koji je širom sveta poznat po svojoj maštovitoj upotrebi tehnika, boja, tekstura i oblika i koji je na sceni kreirao frizure Farfalla i Amazonia.

Publici su se obratili osnivači VSD Trade - Voja Radivojević i Sale Demić, kao i direktorka VSD Trade-a Sanja Uzelac. Ovom prilikom predstavljeni su i najnoviji proizvodi brendova Revlon Professional i American Crew što je Beograd 11. septembra zaista učinilo frizerskom prestonicom jugoistočne Evrope. Događaj su, naravno, svojim prisustvom upotpunili i brojni gosti iznenađenja, a svi prisutni jedinstveni su u mišljenju da je zvanični deo bio spektakularan, koktel još bolji, a žurka nezaboravna. Neophodno je napomenuti i sponzore Destilerija Hubert, Knjaz Miloš, Grand kafa, Gorki List, Carlsberg Srbija, Vinarija Ilić – Njemčević i Industrija mesa Đurđević koji su podržali održavanje ovog nezaboravnog show-a!

 

Želimo da iskoristimo ovu priliku da se zahvalimo svima koji su svojim prisustvom ulepšali Masterverse i učinili ga zaista najvećim frizerskim događajem u jugoistočnoj Evropi. 

 

Vaš VSD Trade!

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam