Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Jednostavne letnje frizure

 

Leto je već odmaklo i verovatno već imate omiljenu frizuru ove sezone, ali ako se još premišljate ili razmišljate o promeni frizure usred leta, imamo neke sjajne ideje za vas! Ukoliko tek planirate odlazak na more, sigurno ste već nabavili i omiljenu kremu za sunčanje, balzam za usne sa SPF-om i sve potrebne proizvode za negu kose tokom leta. Sve što je ostalo je frizura prilagođena vremenskim prilikama, kako biste bili spremni za sledeći toplotni talas. Bez obzira da li je vaša kosa kratka, duga, kovrdžava ili ravna, pronašli smo stilove koji odgovaraju svakoj prilici, a neki su toliko jednostavni da ih možete kreirati za pet minuta ili manje. Ovo su letnje frizure koje će izdržati vrućinu i vlagu, a koje će vam upotpuniti trendi summer look.

Visoka polu-punđa

Ovaj ležerni stil može da nosi svako, od onih sa bob frizurom do izrazito duge kose, ali za najbolji rezultat morate odvojiti malo više vremena. Odvojite trećinu kose od prednje strane do temena, a zatim učvrstite trakom. Napravite čvršću punđu tako što ćete kosu očešljati unazad, a zatim je umotati u smeru kazaljke na satu i pričvrstiti u savršen čvor/punđu.

Razbarušena punđa

Messy bun je nova alternativa klasičnom šinjonu, i izuzetno je svestrana. Može se ukrasiti cvećem ili ukrasnim iglama - savršena je za letnju svadbenu frizuru, odlazak na plažu, ali i radni dan. Da biste dobili ovakav izgled, napravite razdjeljak u sredini ili sa strane i zavežite kosu u srednji do niski poni. Zavrnite rep da ga učvrstite u punđu, izvlačeći delove da biste uokvirili lice i postigli ležerniji izgled. 

Niska punđa

Ova šik frizura je savršena je ako je vaša kosa ravna. Ako vam je kosa kovrdžava, koristite peglu za ispravljanje - i ne zaboravite sprej za zaštitu od toplote. Kombinujte ga sa serumom da biste pojačali sjaj i osigurali da krajevi ne ispucaju kada je vlažnost visoka.

Punđa sa pletenicama

Pletenice, poput francuske pletenice okrenute naopačke izgledaju zaista komplikovano, ali se prilično brzo prave i obezbeđuju vam frizuru koja će sigurno biti primećena. Vežbajte pre nego što počnete, jer ćete morati da nagnete glavu naopako i krenete od potiljka prema vrhu glave. Kada ovo savladate, moći ćete da pravite prava mala umetnička dela, sa jednom ili više pletenica.

Beach waves

Idealna frizura za dame sa talasastom kosom mada, uz par trikova i vi sa ravnom kosom možete da postignete ovakav izgled. Beach waves frizura je ni manje ni više nego leto u kosi i prepoznatljiva  je po onim neodoljivim talasastim pramenovima koje dobijemo dok smo na plaži, nakon kupanja u slanoj vodi. To izgleda lako na plaži, ali ako hoćete sami da ih kreirate, potrebno je malo truda kako se kosa ne bi previše uvila, izgledala previše razbarušeno, a lokne bile nedefinisane. Možete koristiti presu za kosu ili probati sa prirodnim sušenjem, važno je da uvek imate na umu da je leto i da je od svake frizure važnije da kosu negujete na pravi način. 

Konjski rep

Da biste uživali u danu na plaži, važno je pronaći savršenu frizuru koja vam omogućava da vam bude udobno i da se osećate dobro u svojoj koži. Tradicionalno, odlična opcija za leto je konjski rep koji se lako pravi, a uz par varijacija na temu može biti dobar sjajan izbor za plažu ili večernji izlazak, u varijanti sa talasima.

Skupite kosu u visoki rep na vrhu glave i pričvrstite je elastičnom trakom. Da biste postigli ležerniji, romantični izgled, možete povući nekoliko pramenova kose oko lica i potiljka. Za sofisticiraniji izgled, možete da omotate deo kose oko trake da biste je sakrili.

Leto pruža mnogo mogućnosti za raznoličite frizure koje se mogu prilagoditi svim prilikama i tipovima kose. Bez obzira na to da li preferirate visoku polu-punđu, beach waves stil, ili klasičan konjski rep, ove jednostavne letnje frizure će vam omogućiti da izgledate fantastično tokom celog leta. Naravno, ne zaboravite da pravilno negujete kosu i koristite adekvatne preparate kako biste postigli željeni izgled. Uživajte u toplim danima sa trendi frizurama koje će upotpuniti vaš izgled za sve letnje avanture.

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam