Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Intenzivna hidratacija tokom leta

Leto je, život je lep i sve izgleda lako…osim, možda, nege kose. Jaki UV zraci, prekomerna toplota i previše vremena provedenog u hlorisanom bazenu ili slanoj morskoj vodi mogu da elimišu vlagu iz kose čineći da ona izgleda suvo, previše kovrdžavo ili neposlušno. Zbog toga je od izuzetnog značaja usvojiti zdravu letnju rutinu nege kose čiji je ključni element hidratacija.

Počnimo od toga kako izgleda suva kosa, jer možda imate posla sa dehidriranom kosom, a da toga niste ni svesni. Naime, suvoj kosi obično nedostaje sjaj i mekoća, lako se zamrsi i može biti gruba na dodir.

Da li ovo zvuči kao vaša kosa?

Ako vam je kosa suva, to je zato što je izgubila lipide, krucijalni element vaše kose koji štiti i oblaže svaki pojedinačni pramen. Lipidi održavaju kosu zdravom, sjajnom, upravljivom i snažnom. Gubite lipide kao rezultat normalnog habanja, toplotnog stilizovanja i elemenata iz atmosfere. To znači da tokom leta (i generalno u toplijoj ili suvoj klimi) mnogi faktori mogu da eliminišu vitalnu vlagu iz vaše kose, uključujući:

Morsku vodu - slana voda može da izvuče vlagu iz kose, što dovodi do suve kose koja je lomljiva na dodir. Rešenje dolazi u vidu Restart Hydration, micelarnog šampona sa dvostrukim dejstvom koji stvara kremastu penu, pomaže u balansu mikroba skalpa i hidrira kosu dajući trenutni osećaj mekanosti. Za najbolje rezultate, preporučujemo korišćenje šampona u kombinaciji sa Restart Hydration Rich, kremastom maskom za kosu na bazi betaine i pro vitamina B5, koja kosu čini glatkom i svilenkastom, elimiše anti frizz efekat i omogućava lakše raščešljavanje. 

Sunce - Jaki UV zraci mogu eliminisati esencijalne lipide koji su prirodno prisutni u vašoj kosi štiteći je i oblažući svaki pojedinačni pramen. Kada izgubite lipide, vaša kosa može izgledati suvo. Kako biste ovo sprečili, zaštitite kosu od izlaganja suncu da biste smanjili oštećenja i suvoća. Caviar Replenishing Moisture, kavijar maska za dodatnu hidrataciju kose protiv starenja je intenzivni tretman za hidrataciju koji kosi pruža vlagu koja joj nedostaje i pomaže svakom pramenu da zadrži vlažnost, poboljšavajući opštu glatkost i poslušnost kose. Ultrahidratantna mešavina sastojaka koja se vezuje sa vodom pruža najviši nivo prirodne hidratacije izglađujući kutikule, pružajući im vitalne hranljive sastojke i pomažući zadržavanje vlažnosti. Ciljano deluje na ostarele i ispucale krajeve intenzivno ih hidrirajući, čineći pramenove svilenkasnim na dodir i glatkim.

Bazen - Lenji dan u bazenu može biti ozbiljan stres za vašu kosu, jer hlor može da eliminiše prirodna ulja, uzrokujući probleme kao što su ispucali vrhovi. Rešavanje ovog probema počinje obaveznim tuširanjem, a za idealnu rutinu nege kose u toplim mesecima preporučujemo Canvas Cool Hydration, vegansku hidrirajuću masku koja stvara intenzivnu hidrataciju za svaku pojedinačnu vlas, sprečava lomljenje kose, frizz i naelektrisanje, omekšava kutikulu i poboljšava celokupni izgled kose.

Preterano pranje – tačno je da se u toku letnjih meseci više znojite, ali I da ćete se češće tuširati I prati kosu. Ipak, prečesto pranje može lišiti kosu njenih zaštitnih zaštitnih prirodnih ulja — posebno kovrdžavu i teksturiranu kosu, koja može biti sklonija isušivanju. Osvežavanje bez pranja je dobro rešenje u toku letnji meseci, a ako odaberete odgovarajući proizvod, vašim brigama je kraj. Canvas Another Day Dry,veganski bezbojni i lagani suvi šampon koji osvežava i omekšava kosu I apsorbuje višak masnoće. Čisti i osvežava kosu, produžava vreme između pranja kose, održava prirodni sjaj kos, a mirisne note vučjeg trna i mandarine stvaraju potpun ugođaj za savršen letnji dan. 

Sve preparate potrebne za intenzivnu hidrataciju kose možete poručiti putem našeg vebsajta www.vsdtrade.com. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica prilikom odabira preparata za negu vaše kose, pišite nam na saveti@vsdtrade.com.

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam