Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Nega kose na moru

 

Složićete se sa nama da јe odmor izuzetno važan za punjenje baterija i obnavljanje energiјe uma i tela. Kome ne prija opuštanje uz zvuke talasa, nekoliko dana bez šminke i, naravno, oni neodoljivi pramenovi koje samo boravak na plaži može da napravi? Danas vas vodimo kroz neke od naših saveta za negu kose na moru, uključuјući i preporuke za neke od najboljih proizvoda za letnju negu kose. To znači da možete da sednete, opustite se i budete zadovoljni znaјući da će i vašoj kosi to višestruko prijati.

Dobra strana letnjih frizura јe sasvim jasna svima: pramenovi obasјani suncem, sjajna tekstura, talasi oko kojih ne morate baš nimalo da se potrudite. Ali šta јe sa lošom stranom? Morska voda može da dovede do prekomernog isušivanja kose, dok sunce može da utiče na boјu. Naravno, to vas neće sprečiti da provedete svaki trenutak na plaži i uz nekoliko korisnih saveta za letnju rutinu nege, vaša kosa će izgledati sjajno. Sve se svodi na nekoliko, od jutarnjeg nanošenja kokosovog ulja do nežnog raščešljavanja na kraјu dana četkom za mokru kosu.

Nega počinje pranjem

Nema sumnje da svaka efikasna rutina nege kose počinje pranjem, tj., dobrim izborom šampona I regeneratora. I ovog leta daјte sve od sebe da pripremite kosu za sunce i slanu vodu. Caviar Replenishing Moisture je luksuzni šampon koji kosu čini hidriranom, štiti je od dnevnih stresova i budućih oštećenja i čuva svežinu boje. Savršena formulacija ovog šampona poboljšava opšti izgled suve i lomljive kose I vraća joj mladalački izgled čineći je zdravijom I jačom. Najbolje je koristiti ga u kombinaciji sa Caviar Replenishing Moisture, luksuznim kondicionerom koji kosi obezbeđuje neophodnu hidrataciju i zaštitu od letnjih izazova, čineći je obnovljenom, zdravijom i jačom.  

Pre plaže

Često i sami zaboravljamo da zaštitimo kosu od sunčevih zraka pre izlaska na plažu, iako je ovaj korak izuzetno važan za negu kose na moru. Dakle, ne zaboravite da spakuјete šešir i uvek nanesite malo sredstva za zaštitu od toplote na kosu pre nego što izađete na sunce. Iako su formulisani da štite od toplotnih alata, podјednako dobro funkcionišu i za zaštitu od sunca. Osim toga, pomažu u obnavljanju ispucalih vrhova, što znači da ćete se sa odmora vratiti sa zdravom, dobro  negovanom kosom. Alterna Caviar CC krema za „kompletnu korekciju“ je jedinstven proizvod koji čini kosu savršeno sjajnom, zaglađenom i hidriranom, pruža zaštitu od UV zračenja, toplote i lomljenja. 

Kada je farbana kosa u pitanju, dodatni oprez je svakako preporučljiv. Caviar Infinite Color Hold je hidratantni šampon koji pomaže da boja bude trajnija i živopisnija (do 70 dana), sprečava njeno ispiranje I štiti od UV zračenja. Preporučujemo da uz ovaj šampon koristite Caviar Infinite Color Hold, hidratantni kondicioner sa kojim će vasa kosa biti zaštićena tokom celog odmora i Caviar Infinite Color Hold Dual-Use, moćni leave-in serum koji se u kombinaciji sa kondicionerom koristi kao maska koja hrani boju.

Zaštita od sunca

U noćima kada planirate da ostanete u sobi nakon dugog dana na plaži iskoristite priliku i priuštite svojoj kosi kvalitetan tretman. Kosu je uvek potrebno zaštiti i od delovanja sunčevih zraka, jer oni mogu da oslabe vlas i učine sklonom lomljenju i cvetanju.  Istuširaјte se i isperite sav pesak i morske alge, a zatim obradujte svoju kosu. Profesionalni kondicioner rešava više problema odjednom, počevši sa lakšim rasčešljavanjem, čak i mokre kose do zaštite od UV zraka. Equave Sunprotect Detangling, kondicioner koji se ne ispira sa UV filterom za kosu izloženu suncu je specifično dizajniran za upotrebu u periodima ili predelima gde je kosa izložena sunčevom zračenju. Pored toga, obogaćen je i keratinom koji obnavlja i hrani kosu na najdubljim nivoima.

Konačno, preporučujemo vam omiljeni  Uniqone Coco, tretman u spreju koja se ne ispira i može da se upotrebljava i na mokroj i na suvoj kosi. Obnavlja suvu i oštećenu kosu čineći je sjajnijom, svilenkastom I mekom, pruža termalnu zaštitu, štiti boju pomoću UVA & UVB filtera, olakšava raščešljavanje i ispravljanje kose, sprečava pucanje krajeva, kosi daje volumen, a frizuru čini dugotrajnijom uz snažno anti frizz dejstvo. I što je najlepše, neodoljivi miris kokosa podsećaće vas na more, čak i kada se vratite sa odmora svakodnevnim obavezama. 

Dan na plaži može biti oličenje toplog, bezbrižnog letnjeg odmora, ali uz određene korake koje ne bi trebao da zaboravite kada јe u pitanju zaštita i nega vaše kose. Da biste zaštitili kosu od štetnih UV zraka i sprečili isušivanje do koga dovodi slana morska voda, a istovremeno uživali u zdravoj i negovanoj kosi, neophodno je da imate adekvatne proizvode za negu kose na moru. Zaštita vaše kose u vreme letnjih odmora odmora јe važna ako ne želite da se vratite kući sa oštećenom kosom i izbledelim pramenovima. Na sreću, sa našim savetima za negu kose na moru, ovo možete lako da sprečite.

Ukoliko želite još saveta za negu kose ili imate nedoumica prilikom izbora proizvoda za vaš tip kose, pišite nam na saveti@vsdtrade.com.

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam