Proizvodi

close
sort proizvodi
news

MASTERVERSE - NAJVEĆI GALA DOGAĐAJ!

 

Dok odbrojavamo dane do najvažnijeg frizerskog događaja u jugoistočnoj Evropi –MASTERVERSE, želimo još jednom da vas podsetimo da nikada ranije nismo imali tu čast i zadovoljstvo da na jednom mestu okupimo „creme de la creme“ frizerske industrije! MASTERVERSE je najekskluzivniji događaj u oblasti nege i stilizovanja kose koji će ove godine okupiti više od 1000 gostiju iz regiona i  Evrope.

Sa idejom prezentovanja najnovijih trendova na polju nege i stilizovanja muške i ženske kose, MASTERVERSE će biti održan na Beogradskom sajmu i okupiće najbolje frizere iz regiona. Još važnije, ovaj nesvakidašnji događaj predstaviće A-listu vrhunskih umetnika, kao i frizure koje su prava umetnička dela. Ovom prilikom biće predstavljeni i najnoviji proizvodi brendova Revlon Professional i American Crew što će Beograd 11. septembra učiniti frizerskom prestonicom jugoistočne Evrope. 

Miquel Garsia, širom sveta poznati umetnički direktor i edukator Revlon Professional biće zadužen za vođenje programa u okviru koga će svoje neverovatne veštine predstaviti:

Robert Masciave, međunarodno poznati stručnjak i jedan od najkreativnijih frizera današnjice. Podjednako inovativan kada su u pitanju klasične frizure, ali i modernije kreacije, Maskjave je postao prepoznatljiv po svom ekstravagantnom, ali pristupačnom stilu, ali i jedinstvenom pristupu svakom klijentu, a njegovi radovi krasili su stranice Cosmopolitan-a i Vogue-a.

Manuel Mon, avangardni umetnik poznat širom sveta po svojim nesvakidašnjim frizurama. Zahvaljujući maštovitoj upotrebi tehnika, boja, tekstura i oblika, Manuel Mon kreiranje frizura pretvara u bajkoviti svet i neponovljivo iskustvo za brojne klijente širom sveta. 

Ian Harrold, član međunarodnog American Crew AllStar i osnivač dva brenda - Traditions Barber Shop i Attitude. Čest je gost na revijama muških frizura širom Evrope i Amerike na kojima demonstrira svoje zavidno umeće. Posvećen je ličnom usavršavanju, ali I edukaciji učenika I zaposlenih u svojoj kompaniji u cilju održavanja visokih standarda preciznosti I kvaliteta po kojima  je njegov tim poznat širom sveta.

Naravno, ovakav događaj se ne može zamisliti bez gostiju iznenađenja, pa vas pozivamo da nam se pridružite i uživate u potpuno novoj dimenziji nege I stilizovanja kose. 

Sama manifestacija MASTERVERSE trajaće šest sati i predstavlja jedinstvenu priliku da svi posetioci uživo vide rad nekih od najpoznatijih frizera današnjice. Osim edukativnog dela I demonstracije najnovijih trendova i proizvoda, obećavamo i sjajan provod nakon manifestacije koji će biti podjednako spektakularan kao i sam MASTERVERSE. O informacijama o kupovini karata kontaktirajte nas putem maila masterverse@vsdtrade.com, putem društvenih mreža ili preko izabranog komercijaliste.

Pridružite nam se na ovom jedinstvenom događaju, 11.septembra na Beogradskom sajmu u hali 5! 

 

Čekamo vas!

 

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam