Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Pripremite se za sezonu proslava

 

Bez obzira da li tražite savršenu frizuru za venčanje, maturu ili neku drugu posebnu priliku, to može predstavljati priličan izazov. Imajući u vidu da su u pitanju neki od najznačajnijih događaja u životu svake žene, jasno je zašto je svakoj od nas bitno da frizura, kao i haljina, bude savršena. Naravno, potrebno je uzeti u obzir i tip kose, oblik lica, vaš lični stil ili tip haljine. Pripremili smo za vas neke od najboljih stilova za posebne prilike i sigurni smo da je neki od njih kao stvoren baš za vas!

Ako idete na maturu, ovo je verovatno najveći događaj u vašem životu do sada i biće sve dok se ne venčate! Zato su nam ova dva događaja poslužila kao inspiracija za ovaj kratki vodič za najbolje frizure za vaš poseban dan. Naravno, bilo koja posebna prilika može da bude povod za sjajnu frizuru, a mi želimo da odaberete onu zbog koje ćete se zaista i osećati posebno.

Klasične frizure

U mnogim kulturama je postalo tradicija da maturantkinje, ali i mlade biraju klasične frizure. Izbor klasične frizure, međutim, ne čini vas staromodnim. Držeći se tradicije, svakako možete odabrati i modernu frizuru koja odgovara prilici u kojoj ćete je nositi. Pre nego što donesete odluku, dobra je ideja da svom frizeru objasnite (ili pokažete) šta ćete obući. Na primer, ako je vaša haljina u stilu 50-ih ili birate klasično « muško » odelo, vaš frizer će moći bolje da se « uživi » u temu ili period.

Iako su tradicionalne frizure, poput punđi ili romantičnih pletenica i dalje visoko na listi omiljenih, možete se odlučiti i za neki od retro stilova. Za besprekornu frizuru, probajte Caviar Professional Styling High Hold Finishing, sprej za jako učvršćivanje kose koji se brzo suši i pruža izuzetno jako učvršćivanje bez osećaja „ukrućene kose“. Idealan za elegantne, raskošne frizure za svaki vaš poseban dan. 

Puštena kosa

Ako želite da izbegnete dilemu između podignute i puštene kose, odlučite se za varijantu koja najviše odgovara izrezu vaše haljine. Za haljinu bez ramena, kao i one sa tankim bretelama ili otvorenim leđima, duga, talasasta kosa koja pada na jednu stranu ili niz leđa može zaista izgledati senzacionalno. Dobra ideja su i pletenice koje možete kombinovati na neverovatno mnogo načina. Ukoliko, ipak, preferirate, ravnu, savršeno ispeglanu kosu, naša preporuka je Caviar Professional Styling Perfect Iron, sprej za savršeno ravnu kose koji pruža zaštitu od toplih alatki za oblikovanje, zadržava hidrataciju i sprečava pojavu frizz-a i ispucalih krajeva. 

Kratka kosa

Iako vam se može učiniti da su mogućnosti ograničene kada je kratka kosa u pitanju, zapravo postoje brojni stilovi sa kojima i kratka kosa može da izgleda glamurozno, šik, elegantno ili retro – šta god da vam odgovara! Međutim, ono što je najvažnije kod ovih frizura jeste samo šišanje. Bez obzira na izgled koji želite da postignete, kratkoj kosi možete dodati teksturu i volumen i učiniti je savršenim delom svog izgleda za posebne prilike. Svoju frizuru možete učiniti sofisticiranom tako što ćete se odlučiti za nizak razdeljak na jednoj strani, a kosu zagladiti uz pomoć Style Masters Photo Finisher, laka za kosu visokog stepena učvršćivanja  koji trenutno i dugotrajno učvršćuje čak i najzahtevnije frizure.

Pletenice, pletenice, pletenice

Ukoliko su pletenice vaš izbor za svadbenu ili matursku frizuru, budite sigurni da nećete pogrešiti. Pletenice su šik i zabavne, mogu biti veoma romantične, ali su svakako upečatljive. Mnogo različitih vrsta pletenica, od onih u boho stilu do uglađenih, čvrsto upletenih koje će idealno upotpuniti klasični kombinezon ili crnu haljinu sa okovratnikom. 

Glamurozne lokne

Za pravi osećaj crvenog tepiha, birajte lokne! Uz sve dostupne preparate i alate, lokne je lako napraviti, a nije neophodno da vam kosa bude duga da biste izgledali glamurozno. Frizeri su zaista vešti u pravljenju različitih vrsta lokni, tako da bez obzira da li želite sitne uvojke ili talase u stilu zlatnog doba Holivuda, pronaći će savršen izgled za vas. A da biste bili sigurni da će vaša frizura ostati na mestu cele večeri, preporučujemo Style Masters Modular, sprej koji se brzo suši i koji vam omogućava da kontrolišete stepen učvrščivanja frizure.

Ukoliko vam je potreban savet u vezi odabira pravih preparata za stilizovanje vaše frizure, pišite nam na saveti@vsdtrade.com ili nas kontaktirajte putem društvenih mreža. 

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam