Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Brze frizure za posao

 

Frizure za posao se sasvim sigurno razlikuju u zavisnosti od posla kojim se bavite, ali ono što važi za većinu radnih okruženja jeste umerenost i profesionalni izgled koji se možda razlikuje od vašeg ličnog stila. Iako je lični stil važan, podjednako je važno biti timski igrač i držati se predloženog kodeksa oblačenja, što se odnosi i na frizuru. Srećom, postoji mnogo frizura za posao koje možete izabrati bilo da su to pletenice i “messy” punđe u kreativnim okruženjima ili elegantan i jednostavan izgled u onim konzervativnim. Uz naše preporuke, sigurno ćete pronaći stil koji odgovara vašim potrebama.

1. Kosa začešljana u nisku punđu – idealna frizura za one koji u žurbi peru kosu pre odlaska na posao (jer, ako se pojavite u kancelariji sa puštenom mokrom kosom izgledaćete u najmanju ruku neprofesionalno). Ujutru, kada nemate vremena za sušenje fenom, oblikujte kosu u nisku punđu koja će izgledati podjednako dobro na mokroj il suvoj kosi.

2.Neuredna” visoka punđa - Visoka “messy” punđa idealna frizura ukoliko želite da izgledate profesionalno, moderno i ležerno. Jednostavna je za stilizovanje, što je čini odličnim izborom kada nemate mnogo vremena za kompleksnije frizure.

3. Uvučena pletenica - Brza i jednostavna frizura za dugu kosu može se napraviti uvlačenjem (sakrivanjem)  krajeva francuske pletenice. Ovaj trik će klasičnu pletenicu transformisati iz ležernog u šik. To je takođe retro frizura koja je tradicionalna I ženstvena i odgovara različitim okruženjima.  

4.Simpatični updo sa pletenicama - Za ovu neodoljivu, ležernu frizuru za posao zaboravite simetriju i izaberite jednu stranu lica koju želite da istaknete. Pošto ovaj izgled zahteva krupnu pletenicu na prednjoj strani, najprikladniji je za gustu kosu.

5. Pletenica na kraćoj kosi – Kratka, razbarušena frizura “za plažu” definitivno nije za korporativna radna okruženja, ali može naći mesto u kreativnim prostorima kao što su časopisi, PR agencije i IT sektor. Čak i ako su razbarušene letnje frizure u trendu, frizure za posao uvek treba da imaju elegantan dodir poput slatke pletenice sa jedne strane.

6. Labavi konjski rep - Konjski rep je najjednostavnija frizura koju možete nositi na poslu. Za nju vam je potreban jedan minut i najverovatnije se neće pokvariti tokom čitavog dana. Skupite svu kosu tačno na dnu vrata i pričvrstite je gumicom za kosu, a zatim povucite gumicu još malo niže i voila! – spremni ste za sve poslovne izazove.

7. Upleteni “Mohawk”- Ako je vaša kancelarija negde između „može sve“ i strogog kodeksa odblačenja, lažni mohawk je odlična sredina. Iako provučena pletenica može da izgleda previše ležerno, bez problema se može nositi na bilo kojem sastanku sa važnim klijentima.

 8.Francuska pletenica - Pletenice vam se mogu učiniti  previše ležerno da bi bile idealne frizure za posao, ali to nije slučaj. Možete ih uklopiti i u okruženja sa strogim pravilima oblačenja. Držite se klasičnih, jednostavnih šablona poput francuske pletenice.  

9. Mašna kao detalj - Jedan od najboljih trikova za žene koje imaju malo vremena za stilizovanje frizure je dodatak za kosu. Efektna, crna mašna kojom ćete ukrasiti ležernu punđu ili konjski rep je izbor sa kojim ne možete da pogrešite. 

10Dodaci za kosu u istom tonu sa odećom - Frizure za posao ne moraju da budu komplikovane, posebno ako morate da budete u kancelariji u ranim jutarnjim satima. Dovoljno je da uskladite boje dodataka za kosu sa vašom odećom. Obavezno birajte boje koje najbolje odgovaraju vašoj nijansi kose.

11. Crna traka - Za ovu frizuru u obliku konjskog repa koja će izgledati podjednako dobro na kosi srednje dužine i dugim pramenovima, potrebno je da napravite nizak rep, ali uvucite kosu samo do pola u gumicu. Obmotajte jedan deo kose oko gumice da biste je sakrili. Povucite prednje delove kose, otprilike sa svake strane, i pričvrstite ih na potiljku pomoću trake. Fiksirajte sve lakom za kosu i vaša frizura je spremna.

 

Ukoliko vam između kuvanja jutarnje kafe i trčanja pod tuš ne ostaje previše vremena za oblikovanje kose, ne brinite. Postoji mnogo jednostavnih frizura koje možete napraviti za manje od 5 minuta bez obzira na dužinu vaše kose. Uz korišćenje osnovnih proizvoda i alata za stilizovanje koje imate kod kuće, možete brzo i lako napraviti idealnu frizuru za posao. 

Na ovaj način, ne samo da ćete uštedeti vreme ujutru, već ćete se osećati samouvereno i spremno za sve izazove koje donosi novi radni dan. 

Za informacije o nezi i stilizovanju kose, kao i odabiru najboljih preparata za vaš tip kose, možete nam pisati na saveti@vsdtrade.com

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam