Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Spremite se za Movembar!

 

Movembar se vratio! Spremite se za više brkova na ulicama dok muškarci širom sveta pokušavaju podignu svest i inspirišu prikupljanje sredstava za dostupniju zdravstvenu negu. U VSD-u verujemo da je važno imati iskrene, otvorene diskusije o mentalnom zdravlju. Zato smo ponosni što podržavamo Movember, koji se zalaže za fizičko i mentalno zdravlje muškaraca. Podsećamo vas šta je ovaj pokret i kako možete da se uključite ove godine.

Šta je Movembar?

Movembar je najveća svetska dobrotvorna organizacija koja se bavi zdravljem muškaraca i koja se fokusira na mentalno zdravlje i prevenciju samoubistava, rak prostate i rak testisa. Od 2003. godine, Movembar je finansirao više od 1.250 muških zdravstvenih projekata širom sveta, dovodeći u pitanje status kvo, pomažući istraživanja na temu zdravlja muškaraca i menjajući način na koji zdravstvene usluge dopiru do muškaraca.

Glavni događaj Movembra je puštanje brkova – od 01. novembra do kraja meseca sa ciljem prikupljanja sredstava i pokretanja važnih diskusija u oblasti zdravlja. Movembar je sjajna prilika da se i vi uključite u ovu važnu temu budući da je mentalnom zdravlju potrebno više pažnje nego ikada.

Jednostavno rečeno, kako god da učestvujete, to će sigurno nekome pomoći. 

Kako da se pridružite Movembru?

Očigledan način da učestvujete je da zaboravite kremu za brijanje i pustite brkove ovog novembra. Bilo da je sa stilom, otkačeno ili potpuno jedinstveno – zaista nije važno, sve dok učestvujete. Sve što treba da uradite je da se prijavite za višemesečni izazov kao tim ili pojedinac na movember.com, započnete prikupljanje sredstava uz njihova jednostavna uputstva i iskoristite moć brkova da pokrenete diskusije i prikupite sredstva za promociju zdravlje muškaraca. Ne zaboravite da započnete svoje movembarsko putovanje sa glatko obrijanim licem i podelite svoj napredak uz #Movember hashtag na društvenim mrežama.

Niste u prilici da puštate brkove ovog Movembra? Ne brinite, još uvek postoji mnogo načina da se uključite. Move For Movember je jedna od popularnih alternativa, gde učesnici hodaju, trče ili šetaju do 60 km tokom meseca. Kilometraža je zaista simbolična ukoliko znate da svakog sata 60 muškaraca u svetu počini samoubistvo.

Okupite prijatelje, kolege ili članove porodice i osmislite događaj ili virtuelni događaj sa temom Movembra. To može da bude bilo koja vrsta okupljanja sa zabavom i prikupljanjem. Želite da pustite bradu? Imate neku drugu originalnu ideju koja bi mogla da funkcioniše? Uradite to! Sve dok to nekome pomaže da živi kvalitetnije i dobije zdravstvenu negu koja mu je potrebna.

Kako odabrati pravi stil

Kada odlučite da se priključite ovom sjajnom pokretu koji fokus stavlja na zdravlje svakog muškarca, nije zgoreg da to uradite sa stilom. Brada i brkovi bez sumnje doprinose muževnijem, a često i lepšem izgledu, a često i prikrivaju nesavršenosti na licu. Zbog toga je važno da izaberete odgovarajući stil brkova u skladu sa svojom fizionomijom i oblikom lica.

Suptilniji i tanji brkovi su dobar izbor za muškarce sa gustom i bujnom kosom. Onima sa jakim i izraženim crtama lica najbolje pristaju duži brkovi. Za okrugli oblik lica birajte brkove srednje dužine.

Koji god oblik i dužinu brkova da odaberete, nemojte zanemariti značaj nege i stilizovanja. Za bolju definiciju, koristite vosak za brkove. Koristite češljić kako biste ravnomerno naneli proizvod i pravilno podelili brkove na sredini. Kraće brkove možete češljati i na dole, a kod brkova srednje dužine vodite računa da dlačice ne padaju preko usana. Redovno češljanje i stilizovanje brkova pomoći će vam da uočite I uklonite sitne nepravilnosti i asimetriju i da, u skladu sa tim, skratite dlačice. 

 

Dragi muškarci, nega i održavanje brkova su sjajan način da pokažete da brinete o sebi, ali treba da budu i podsetnik da redovno vodite računa o svom zdravlju i preventivnim pregledima. Pozivamo vas da se pridružite globalnoj akciji Movembar i učinite ono što je u vašoj moći da doprinesete ovoj važoj temi. Vaše iskustvo sa puštanjem brkova - odnosno fotografije vašeg movembarskog izgleda - možete podeliti sa nama, putem maila saveti@vsdtrade.com.

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam