Proizvodi

close
sort proizvodi

KSL-65 OS

Šifra artikla: 11805

KSL-65 OS

Šifra artikla: 11805

Kategorija: Makaze-slidecut

Nije na stanju



favorite
print

Opis

Najnovije Kasho makaze su prava kolekcionarska stvar i ultimativno remek-delo kada je reč o preciznosti. Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu, makaze SlideCut omogućavaju glatko sečenje bez ručnog pritiska, i izvode zaista neuporediv pokret sečenja. Kao besprekorno mačevanje Samuraja, svaki rez ovim makazama je stvoren simbiozom tečnih povlačenja i sečenja.

Kod konvencionalnih makaza, rez se izvodi samo kada se klizeći oštrice jedna pored druge zatvore. Makaze SlideCut prate drugačiji princip i dodaju bezpresedanu, bezumornu akciju sečenja prethodnom principu čvrsto zatvorenih makaza. Vođene na posebno izrađenim mikro kugličnim ležajevima, gornja oštrica klizi napred kada se makaze otvore, i nazad kada se zatvore. Ova inovativna kombinacija istovremenog povlačenja i sečenja osigurava izuzetno oštar i precizan rez, čak i u slučaju suve kose.

Makaze od 6.5 inča su napravljene od SG2, prah-metalurški sintetizovanog čelika sa konzistentnom tvrdoćom materijala od 61-62 HRC sve do njegove jezgre. Visokokvalitetni materijal i složeni proizvodni procesi garantuju maksimalnu tvrdoću i trajnost ovog izvanrednog remek-dela.

Broj izrada za svetsko tržište je samo 1.000 komada.

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam