Proizvodi

close
sort proizvodi

KSG-65os DLC

Šifra artikla: 12608

KSG-65os DLC

Šifra artikla: 12608

Kategorija: Makaze-kasho-sagano



Cena na upit

favorite
print

Opis

Najnovija Sagano serija je dizajnirana tako da u sebi sadrži sve najbolje iz svih serija.

Udubljena potpuno konveksna sečiva sa sjajem poput ogledala su iskovana od ATS314 čelika sa ugljenikom. Samurai Sword dizajn sečiva je preuzet iz serije Millennium, sofisticirani patentirani sistem sa diskom sa kugličnim ležajem iz Damascus serije, optimalni ergonomski oblik iz Silver serije i svojstva sečiva iz Green serije.

Prvi put u ponudi sa tradicionalno kovanim otvorima za prste. Kasho oznake
i originalni japanski keramički umetak čine sistem šrafa sofisticiranim. Konveksna udubljena sečiva su pažljivo naoštrena i fino ispolirana do visokog sjaja.
Izuzetno atraktivna srebrna crna serija ima sva ista svojstva kao regularni Sagano, ali je presvučena posebnim Diamond Like Carbon (DLC). Ovo je nano kompozitni premaz koji ima jedinstvena svojstva prirodnog dijamanta; visoka tvrdoća, visoka otpornost na koroziju i nisko trenje, stvarajući još glatkije iskustvo rezanja.

Kombinacija dizajna i tehnologije stvara savršenu harmoniju.

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam