Proizvodi

close
sort proizvodi

AC SHAVE LATHER SHAVE CREAM 250ml/8.45oz

Šifra artikla: 00720

                                Akcija - 20%
Najprodavanije

AC SHAVE LATHER SHAVE CREAM 250ml/8.45oz

Šifra artikla: 00720

Kategorija: Proizvodi-za-brijanje-i-održavanje-brade

Na stanju

Stanje: 1 KOM



2,799.00 RSD

Cena 2,239.20 RSD

(Cena za 1.00 KOM)

Ušteda: 559.80 RSD

favorite
print

Opis

Svilenkasta krema za brijanje koja stvara bogatu penu koja omekšava dlaku na bradi za lako brijanje. Formula specijalno napravljena da spreči iritaciju kože, omekša dlaku brade radi lakšeg brijanja. Sadrži supstance koje hidriraju kožu tokom brijanja. 

Benefiti: Formula za pravljenje pene omekšava i podiže dlačice brade za blisko i lako brijanje Pomaže u zaštiti kože od iritacije i opekotina od britve
Formulisana sa sastojcima koji pružaju hidrataciju tokom brijanja Koža ostaje glatka
Dermatološki testirano
Pakovanje napravljeno od 50% recikliranih materijala potrošača

Korišćenje: Idealno je brijati se nakon tuširanja dok je koža još topla. Navlažite četkicu za brijanje toplom vodom i pokupite proizvod uranjanjem četke u American Crew Lather Shave Cream. Snažno četkajte četkicu u posudi za brijanje kako biste stvorili bogatu, gustu penu. Nanesite na lice kružnim pokretima, pomoću četkica za brijanje. Za najbolje rezultate koristite britvu za brijanje. Isperite hladnom vodom.

Sastojci:  Aqua/Water/Eau,Palmitic Acid, Stearic Acid, Glycerin, Myristic Acid, Triethanolamine, Potassium Hydroxide, Lauric Acid, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol. F00352.


go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam