Proizvodi

close
sort proizvodi

Caviar Replenishing Moisture Intensive Ceramide Shots (25 capsules)

Šifra artikla: 01900

Caviar Replenishing Moisture Intensive Ceramide Shots (25 capsules)

Šifra artikla: 01900

Kategorija: Caviar-moisture-za-hidrataciju

Na stanju

Stanje: 7 KOM



8,490.00 RSD

Cena 6,792.00 RSD

(Cena za 1.00 KOM)

Ušteda: 1,698.00 RSD

favorite
print

Opis

Snažan koncentrat ceramida u biorazgradivim kapsulama za jednu dozu koji hidrira, smanjuje lomljenje i jača kosu, za mekšu i sjajniju kosu koja je manje naelektrisana i lakša za rukovanje.
Prikladno za sve tipove kose.

Benefiti: Inovativni multi-benefitni serum u biorazgradivim kapsulama
Formula sa hidrolizovanom svilom i ceramidom NP koja obezbeđuje optimalnu hidrataciju, regeneriše kosu, smanjuje kovrdžanje, poboljšava upravljivost i daje visok sjaj kosi. Za 58% veća mekoća kose nakon 6 upotreba (kada se koristi zajedno sa Alterna šamponom i kondicionerom za hidrataciju).

Korišćenje:
Okrenuti kapsulu i istisnuti sadržaj seruma na vrhove prstiju.Naneti na isfrotiranu ili suvu kosu na srednji deo i krajeve.
Stilizovati kosu po želji.
Kako biste uradili tretman kose, pomešajte kapsulu sa maskom i nanesite na isfrotiranu kosu i ostavite 3-5 minuta. Isperite.

Sastojci:
EKSTRAKT KAVIJARA je poznat kao jedan od najbogatijih izvora masnih kiselina u prirodi i koristi se za vraćanje prirodne vlage kosi, elastičnosti i sjaja kosi, dok vitamini A, C i D štite kosu od budućeg oštećenja. Kavijar u srcu naših formula potiče od sibirske jesetre koja živi na jugu Francuske, koja se održivo bere u kontrolisanim uslovima. Poseban proces ekstrakcije obuhvata bogatu ishranu unutar sirovih perli kavijara. Kavijar se koristi za sprečavanje efekata starenja kose.
HIDROLIZOVANA SVILA je poznata po kondicioniranju kose kako bi se poboljšala glatkoća i smanjilo sitno neželjeno kovrdžanje. Hidrolizovana svila se priprema od čaure svilene bube i doprinosi poboljšanju ukupnog izgleda i osećaja kose.
CERAMIDE NP je poznat po tome što dugoročno poboljšava hidrataciju kose, štiti je od spoljnjih uticaja kao što su UV zraci, kao i od mehaničkih uticaja poput češljanja.

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam