Lista želja (0)Moj nalogKorpaPošalji porudžbinu

O nama

Firma VSD Trade je osnovana 2000. godine od strane profesionalnin frizera, ljudi iz struke, sa idejom da se poboljša i unapredi snabdevanje domaćeg tržišta proizvodima namenjenim za frizerske salone. Osnovni stav VSD trade-a je bio da tržištu treba ponuditi samo kvalitetne proizvode jer jedino oni obezbeduju kvalitetan rad salona i kvalitetnu uslugu za njihove klijente.

Posle nekoliko godina snabdevanja tržišta vrhunskim brendovima: KASHO – Japan, profesionalne makaze; Gamma i MG Brothers- Italija, nameštaj za frizerske salone, i pregovora sa dobrim brendovima kozmetike za kosu 2000. godine VSD Trade potpisuje distributerski ugovor sa Revlon Professional, koji je u to vreme snabdevao samo tržište Španije. To je u isto vreme bio i prvi inostrani ugovor za  Revlon Professional. Taj obostrano pionirski ugovor obuhvatio je  teritorije Srbije, BiH, Makedonije i Crne Gore.

Za proteklih 14 godina obim prometa sa Revlonom Professional povećan je preko 9 puta, a Revlon Professional je danas prisutan u 120 zemalja na svim kontinentima sa tendencijom daljeg rasta i širenja tržišta.

Uspeh proizvoda i brenda Revlon Professional zasnivao se svo vreme, kao i danas, na svetski poznatom imenu brenda, visokom kvalitetu proizvoda i prihvatljivim cenama, sa jedne strane. Sa druge strane dobra organizacija VSD Trade-a bazirala se prvenstveno na dobrim komercijalnim uslovima, stalnoj i intenzivnoj edukaciji frizera,  stabilnoj ponudi, brzoj isporuci i kao posebno važnom – na  korektnom poslovanju sa svim klijentima.

Ova poslovna formula, od koje se ne odstupa, brzo je dovela VSD Trade i Revlon Professional na lidersku poziciju u svim pomenutim zemljama. Stalno povećanje učešća na tržištu, povećanje broja kupaca, proširenje oblika sardanje i poštovanje salona, bio je i ostao osnovni atribut poslovanja VSD Trade-a. U istom periodu Revlon Professional je razvio mnoge nove kolkecije preparata za kosu koristeći najsavremenije tehnologije, diktirajući modne trendove i poštujući potrebe frizera i njihovih klijenata.

Razvoj novih i efikasnih formula, novih proizvoda i kolekcija omogućio je frizerima uvođenje novih usluga u salone, kako bi kroz laku primenu došli do vrhunskih rezultata i zadovoljili potrebe svojih klijenata koji su pokretač svih aktivnosti i mera svakog uspeha.

Danas VSD trade pored Revlona Professional i dalje tradicionalno snabdeva frizere čuvenim KASHO makazama i  frizerskim nameštajem italijanskog proizvodjača Maletti, kao i raznim drugim proizvodima, uvek visokog kvaliteta i vrlo korisnim za salone.

Revlon Professional takođe razvija čitavu paletu novih proizvoda koji se mogu kupiti u salonima, ali služe za kućnu upotrebu, kako bi se frizura i boja kose lako i efektno očuvali između dva odlaska u frizerski salon.

Revlon Professional takođe nudi širok asortiman preparata za negu kose kojima se rešavaju ili ublažavaju gotovi svi problemi zdravlja kose. Od veoma složenih tretmana koji se rade isključivo u salonima, do lake svakodnevne nege koja se sprovodi kod kuće. Još više od toga, u poslednjem periodu Revlon Professional je sa velikim uspehom lansirao multifukcionalne preparate koji u sebi sadrže po 10 realnih benefita za svaku kosu i koji se mogu efikasno koristiti u svim prilikama i na svakom mestu. Ovo odgovara savremenoj ženi koja sada može da održava visok kvalitet svoje kose i frizure i kada nema dovoljno vremena za klasične frizerske usluge u salonima.

Revlon Professional aktuelno prati potrebe krajnjih korisnika i stalno prilagođava svoje proizvode za lakšu primenu i dobijanje efikasnijih rezultata. U isto vreme Revlon Professional je postao trendseter, brend koji prati sve modne trendove i direktno utiče na njihovo formiranje i lansiranje.