Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Revlonissimo Colorsmetique - novo iskustvo farbanja kose

 

Nova Revlonissimo Colorsmetique™ linija farbi za kosu rezultat je konstantnog traganja za novim tehnikama i praćenja najnovijih trendova boja, sve sa ciljem osnaživanja frizerskih salona da svojim klijentima pomognu da pronađu najbolju verziju sebe. Kroz predstavljanje ove izuzetne kolekcije želimo da pozovemo frizerske salone da nam se pridruže u ovoj avanturi zasnovanoj na neverovatnoj moći transformacije kroz boju kose sa frizerima kao glavnim akterima priče.

Revlonissimo Colorsmetique™ je sveobuhvatna linija koja omogućava kozmetičkim salonima da se suoče sa svakim profesionalnim izazovom, bez obzira na vrstu bojenja trajnom ili polutrajnom bojom. Savršen balans između pokrivenosti, preciznosti, raznovrsnosti boja i sjaja za prirodan i moderan izgled. Inovativna veganska formula ojačava i štiti kosu iznutra za vidljiv, sofisticiran, trajni rezultat boje preciznog i bogatog tona. Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji, ova kolekcija donosi jedinstveno iskustvo farbanja kose sa naglaskom na nezi kose koju klijenti danas traže.

Rezultat intenzivnog istraživanja Revlon Professional naučnog tima jeste upravo boja za kosu spojena sa najnaprednijim sastojcima za negu kose i kozmetičkim sastojcima u paleti boja formulisanoj kao da sadrži masku za kosu. Hijaluronska kiselina, fito-keratin, antioksidanti i sjaj predstavljaju revolucionarnu inovaciju u profesionalnoj trajnoj boji kose i obezbeđuju dva puta više nege, sjaja i živosti boje.

149 savršenih nijansi

Revlonissimo Colorsmetique™ linija sadrži 149 poboljšanih nijansi koje će zadovoljiti i najzahtevnije potrebe vaših klijenata i omogućiti vam da postignete izvanredne rezultate sa širokim i sveobuhvatnim asortimanom: paletom boja sa neograničenim mogućnostima koje vam omogućavaju da u potpunosti izrazite svoju kreativnost. Od 100% pokrivenosti sede do živopisnih rezultata, ove formule nude rešenje za svakog klijenta, bez obzira na godine, tip kose ili procenat sedih, od najsvetlije do najtamnije baze. Inovativna profesionalna farba za kosu sa savršenom ravnotežom između pokrivenosti, providnosti, sjaja i preciznosti boje od korena do vrhova.

Colormestique – Naturals

Savršena paleta profesionalnih permanentnih farbi za kosu sa pravim tonovima, bogatim i sofisticiranim rezultatima. Savršena ravnoteža između pokrivne moći i sjaja za precizne tonove i multidimenzionalne rezultate od korena do vrhova. Dostupne su i kao High Coverage i Super Blonde nijanse i omogućavaju posvetljivanje do četiri tona. Dva puta više nege, sjaja i intenziteta boje I vidljivo bolje stanje kose nakon svakog farbanja. 

Colorsmetique - Cools

Nijanse namenjene frizerima koji traže prefinjene hladne tonove sa savršenim balansom između pokrivne moći, boje i sjaja za pravi sjaj i multidimenzionalnu boja od korena do vrhova. Ova kolekcija nudi hladne tonove sa različitim nivoom neutralizacije za elegantne neutralne tonove. Dostupne su i kao High Coverage i Super Blonde nijanse.

Colorsmetique - Goldens

Topli tonovi u zlatnim, blistavim nijansama za otmenu boju. Za frizere koji traže otmene tople tonove sa savršenim balansom između pokrivne moći, boje i sjaja za prave tonove i multidimenzionalne boje od korena do vrhova kose. Dostupne su i kao High Coverage nijanse.

Colorsmetique - Coppers

Neverovatno intenzivne, profesionalne bakarne nijanse sa bogatim rezultatima farbanja. Namenjene su frizerima koji traže ektravagantne bakarne boje i savršeni balans između pokrivne moći, boje i sjaja za prave tonove i multidimenzionalnu boju od korena do vrhova.

Colorsmetique - Reds

Savršena kombinacija permanentnih farbi za kosu u crvenoj boji, nudi bogate i intenzivne nijanse, uključujući i C5 molekule za svetle i vatrene rezultate. Za frizere koji traže sofisticirane profesionalne crvene boje sa savršenom ravnotežom između pokrivne moći, boje i sjaja za prave tonove i multidimenzionalne rezultate od korena do vrhova.   

Colormestique - Brunnettes

Izbor permanentnih farbi braon boje sa toplim i hladnim tonovima za multidimenzionalne rezultate farbanja. Za frizere koji traže elegantne boje za brinete, sa savršenom ravnotežom između pokrivne moći, boja i sjaja za prave tonove i multidimenzionalnu boju od korena do vrhova kose. Dostupne su i kao High Coverage nijanse.

Colorsmetique - Burgundies

Obuhvata ljubičastu i bogatu bordo boju kose zahvaljujući C5 molekulu za elegantne, ljubičaste odsjaje. Za frizere koji traže sofisticiranu ljubičastu boju kose sa savršenom ravnotežom između pokrivenosti, providnosti, boje i sjaja za istinsku boju izuzetnih dimenzija.

Colormestique - Mixers

Pruža izbor intenzivnih, čistih i metalik boja za stvaranje personalizovanih i dugotrajnih rezultata boje koji se mogu mešati sa svim Revlonissimo Colorsmetique™ nijansama.

Za frizere koji traže permanentnu farbu za kosu sa modernom bojom i savršenom ravnotežom između pokrivenosti, providnosti, preciznosti boje  i sjaja za vrhunske rezultate. 

Colorsmetique - Creme Peroxide

Asortiman visokih performansi koji obezbeđuje optimalne usluge boja sa visokim učinkom sa pouzdanim nijansama i do 100% pokrivenosti sede kose. Raznovrsni asortiman sa 4 različite jačine za preciznu primenu i maksimalno prilagođavanje.

Nega kose nakon farbanja

Nakon nanošenja farbe i potrebnog vremena delovanja, precizno definisanog za svaku grupu nijasi, svaku uslugu farbanja i svaki tip kose, kosu je nephodno temeljno isprati dok voda ne postane bistra. Za najbolje rezultate, preporučujemo pranje kose MAGNET™ Ultimate Post-Technical šamponom koji balansira pH vrednost kose i vlasišta i MAGNET™ Ultimate Post-Technical tretman. Završite tretman nanošenjem MAGNET™ Ultimate Daily Fix and Shield na vlažnu kosu pre stilizovanja.

Budući da je u kreiranju Revlonissimo Colorsmetique™ linije uzet u obzir svaki segment procesa farbanja, na raspolaganju su vam i dodatni proizvodi koji čitav proces čine lakšim i uzbudljivijim za frizere.

·         Zaštitna krema – koristi se tokom procesa farbanja i pruža koži potrebnu zaštitu. Nanosi se pre početka farbanja u tankom sloju na liniju kose, ispira se u isto vreme kada i farba i izuzetno je prijatnog mirisa.

·         Color remover – eliminiše do tri nivoa boje (u zavisnosti od postojanosti) I obezbeđuje još bolje rezultate u narednom farbanju kose.

·         Color clean – nežno i efikasno uklanja tragove farbe sa kože, lako se koristi i prijatnog je mirisa.

 

Vrhunski rezultati u farbanju kose nikada nisu bliži. Pridružite nam se na ovom putu transformacije i pružite svojim klijentima uslugu koju neće zaboraviti! 

 

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam