Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Frizure koje će izgledati besprekorno na maturskoj večeri!

 

Pronašle ste savršenu matursku haljinu i vreme je da se pozabavite drugom najvažnijom temom u vezi sa maturskom večeri – frizurom! Prirodno je da želite da svaki detalj bude savršen, pa je i odabir frizure za ovo posebno veče veoma važan svakoj devojci. Od najrazličitijih repova i kreativnih frizura do wet look-a I raskošnih talasa, postoji toliko mnogo opcija da može biti teško odlučiti se za jednu. Da bi vam pomogli da napravite pravi izbor, predstavljamo vam smo neke od najpopularnijih maturskih frizura koje će se nositi ove godine. Od frizura za dugu kosu do opcija koje će izgledati sjajno na kratkoj kosi, sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe.

Maturske frizure za kratku kosu

Kada je u pitanju savršena maturska frizura za kratku kosu, moglo bi se reći da je sve u tehnici.

Piksi sa bočnim šiškama - za kul način da svoju klasičnu frizuru učinite atraktivnijom, isprobajte piksi sa šiškama. Pramenovi ostaju kratki, a istovremeno vam omogućava da uokvirite lice šiškama. Takođe možete da koristite trend dip-dye da obojite svoje šiške za dramatičniji izgled. Probajte neki od Revlon Professional preparata za bojenje kose i izaberite neku od fantastičnih nijansi sa kojim će vas svi primetiti. 

Lepršavi, talasasti bob je odličan za klasičan izgled na maturskoj proslavi. Utrljajte malu količinu Revlon Professional PROYOU The Tamer Sleek Balm balzama za kontrolu frizza i neverovatan sjaj. Ako planirate da koristite presu ili fen, obavezno koristite sredstvo za zaštitu od toplote, kao što je Revlon Professional Style Masters Smooth Iron Guard, pre nego što počnete sa stilizovanjem. Ima laganu formulu koja obezbeđuje zaštitu od toplote, a kosu čini svilenkastom i sjajnom. 

Maturske frizure za srednju dužinu kose

Duža kosa daje mnogo više prostora za igranje sa pletenicama, repovima i loknama. Pogledajte naše omiljene frizure kako biste dobili ideju za svoj savršeni maturski izgled.

Konjski rep sa mehurićima (bubble ponytale) je veoma popularan poslednjih nekoliko godina, a odlično se uklapa uz dramatičniju šminku. U pitanju je frizura koju lako možete da napravite i kod kuće. Odvojite središnji deo i delove za uokvirivanje lica na prednjem delu glave. Zatim skupite ostatak kose u rep i povucite kosu na temenu da biste dodali volumen. Završite dodavanjem tri do četiri prozirne gumice na nekoliko santimetara udaljenosti po dužini repa i nežno povucite nekoliko pramenova kose da biste dobili efekat mehurića. Za više volumena, probajte Revlon Professional Style Masters Volume Elevator Spray koji omogućava lagano učvršćivanje i nesmetano češljanje kose.

Spiralne lokne su veoma zabavne jer će poskakivati sa svakim vašim pokretom tokom cele noći. Ako imate talasastu ili kovrdžavu kosu, probajte Revlon Professional Style Masters Curly Orbital za kovrdže koje će izgledati prirodno, blistavo i zavodljivo u svakom trenutku. Za izuzetno gustu kosu, preporučujemo Revlon Professional Style Masters Curly Fanaticurls koji omogućava lako definisanje i kontolisanje kovrdža. 

Maturske frizure za dugu kosu

Iako je vaša dužina kose savršena za klasične stilove, poput raskošnih talasa iz Zlatnog doba Holivuda, mi smo tu da vas inspirišemo da isprobate i nešto drugačije frizure. 

Bočni konjski rep - Konski rep sa strane može biti jednostavan, ali i ozbiljno romantičan i šik, posebno na dugoj kosi. Da biste postigli ovakav izgled, počnite tako što ćete odvojiti veći deo kose na jednoj strani glave. Zatim uvucite kosu u niski rep na drugoj strani i pričvrstite je gumicom. Na kraju, sakrijte gumicu koristeći pramen kose. Završite sa Shine Spray Glamourama, sjajom u spreju za savršeni glamurozni efekat.

Boho pletenice - Boho stilovi su idealni za mature jer su lepršavi, atraktivni i izgledaju potpuno prirodno. Za ovu frizuru, ispletite dva mala dela od prednje strane lica unazad da se sastanu pozadi. Ili pretvorite dva pramena u jednu pletenicu ili ih vežite u punđu za ovaj divan, mladalački stil. Dodajte nekoliko mekih talasa ostatku kose, ali sve treba da izgleda jednostavno i prirodno. Da biste bili sigurni da će frizura ostati na mestu tokom igranja, koristite Revlon Professional PROYOU The Setter Hair Spray Medium koji će vam sačuvati frizuru, ali će i vašoj kosi dati neverovatan sjaj koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim! 

Sada vam ostaje samo da se sjajno provedete!

 

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam