Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Eksperience

Autor:

Eksperience je prva linija za negu kose na bazi talasoterapije razvijena za profesionalnu upotrebu koja uspešno ukršta nauku i prirodu.

Ekspiriens filozofiju definišu njena tri principa

MORE  NAUKA  ČULA

Srce Ekspiriensa je kompleks Aquamaris, eskluzivna mešavina čiste morske vode i aktivnih sastojaka iz mora.

Da bi se maksimalno povećala efikasnost svakog proizvoda, kompleks Aquamaris je kombinovan sa aktivnim sastojcima biljnog porekla kao i drugim inovativnim sastojcima kao što je prah školjki i  ekstrat bisera, koji su bogati solju i imaju svojstvo mineralizacije.

Svaki proizvod u okviru Ekspiriens linije predstavlja sinergiju nauke i prirode, u kojoj su sastojci u savršenom balansu, dokazano bezbedni za upotrebu i izuzetno efikasni.

ALGA FUCUS VESICULOSUS i protein aktin pomažu u distribuciji kompleksa Aquamaris na kosu i skalp.

Specifične alge u svakom Ekspiriens tretmanu bogate su enzimima, proteinima, mineralima i vitaminima. Kombinacija mikrielemenata kao što su cink, bakar, gvozdje i kalijum koji su esencijalni za vitalnu funkciju organizma kao što je kohezija epidermis.

Linija obuhvata proizvode na bazi talasoterapiju za izvodjenje tretmana u salonima, kao i liniju proizvoda za primenu u kućnim uslovima.

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

 • keyboard_arrow_right
 • prod check
  check
 • akcija - 0 %
  RSD RSD

  Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

  Prihvatam